Ukrainan konflikti/sota

Season 4 Wow GIF by The Office


 
Map_Berd.jpg

Kerrankin kun on aikaa niin heitetään nyt spekulaatiota. Jokohan Ukraina asettelee pelimerkkejä hyökkäystä varten etelärintamalla? Tokmakin ympäristön vahva puolustus linnoitteineen lienee viisainta kiertää hyökkäämällä reippaasti Orkhivista Berdianskiin kulkevia uria pitkin. Samalla kierretään Molochna-joen lukuisat itään päin harottavat haarat niiden jäädessä jonkinlaiseksi puskurivyöhykkeeksi.
 
Katso liite: 75429

Kerrankin kun on aikaa niin heitetään nyt spekulaatiota. Jokohan Ukraina asettelee pelimerkkejä hyökkäystä varten etelärintamalla? Tokmakin ympäristön vahva puolustus linnoitteineen lienee viisainta kiertää hyökkäämällä reippaasti Orkhivista Berdianskiin kulkevia uria pitkin. Samalla kierretään Molochna-joen lukuisat itään päin harottavat haarat niiden jäädessä jonkinlaiseksi puskurivyöhykkeeksi.
Mitä jos annettaisiin itä-Ukrainassa lymyilevien ryssien olla vaan. Mennään suoraan Krimille. Otetaan Krim takaisin ja katsotaan kun Kreml romahtaa. Tehdään Venäjän armeijasta Donetskissa ja Luhanskissa uusi Saksan armeija ensimmäisessä maailmansodassa kun porukka oli edelleen taistelukykyinen vaikka ruhjottu, ja sitten kotoa kuuluu että mie romahan.

Edit. Dneprin ylitys ja puuttuva maihinnousukalusto kyllä. Mutta jos sillanpää saataisiin niin antaa mennä Sevastopoliin. Rysyn kenttäarmeija mädäntyköön Donetksissa kun Krimin menettämisen jälkeen äiti Venäjä murentuu sisällissotaan.
 
Sinänsä en välttämättä nostelisi päätäni avoimen kukkulan päältä kranaatteja viskoessa. Iskemien tähystyksen voisi kysyä vaikka someen videota kuvaavaa hoitavan samalla kun katselee ruudultaan osumia. Ei ne ryssän tarkka-ampujat kuitenkaan niin huonoja ole ettei joskus tuurillakin.
tismalleen samaa hämmästelin että melkosen pölöä pullistella ja jäädä seisoksimaan tuohon kuin näyteikkunaan
 
Erikoinen analyysi vuoden taistelleesta miehestä. Kaikki artikkelit jutusta lukeneena minulle tulee kaikkia muita adjektiiveja mieleen kuin paskapää. Ilmeisen taitava komentaja ja sotilaistaan välittävä. Niitähän Ukraina juuri nyt tarvitsee, varsinkin kun pari pataljoonan komentajaa heitti veivit viikko sitten Bakhmutissa.
Kyllä maailmaan puhetta mahtuu, miljoonien artikkelien ja haastattelujen edestä. Mutta jos teot ovat tuota mallia, että "teette niin kuin minä sanon tai painun helvettiin," niin silloin saakin painua helvettiin ja ne puheetkin jäävät omaan arvoonsa. Suoraselkäinen mies olisi jäänyt sinne koulutusyksikköön pistämään sen koulutuksen oikealle mallille, eikä vaan jauhanut lehtien sivuilla "paskasta koulutuksesta." Nyt yksi teko osoitti vuoden ajalta puheet arvottomiksi.
 
Damian Duda on puolalainen taistelukenttä lääkärien vapaaehtoisryhmän päällikkö. Osaava lääkintä pelastaa henkiä 💪🇺🇦🇵🇱

Suomennos ⬇️
Yksi erikoisjoukko yksikön komentajista sai vakavia haavoja kaulaan ja muihin ruumiinosiin. Toisin kuin osasto uhkasi ja myönsi haavoittuneen kuolleeksi, miehemme juoksivat hänen luokseen ja alkoivat taistella hänen henkensä puolesta. Se toimi, toinen henki Bakhmuthin rintamalla pelastui.

 
"The U.S. has sent Ukraine more than one million rounds of 155mm ammunition, and allies have contributed more on top of that.
The conflict has largely been an artillery war consuming large amounts of ammunition at a rate that has surprised even the most seasoned gunner. Ukrainian troops are using more than 90,000 rounds a month of 155mm ammunition, Defense Department officials say.

Before the war started, the U.S. could produce roughly 13,000 rounds a month of 155mm ammunition, according to the U.S. Army.
That monthly figure has jumped to about 20,000 rounds this year, and the U.S. hopes to increase it to 50,000 rounds by next year. "


Kulutussodaksi tämä on mennyt ja sellaisessa kyky kasvattaa ammustuotantoa on tärkeä tekijä. Tykistön tulen määrä sekä lukumäärältään suuren jalkaväen loputon heittäminen tuleen ovat ainoat aseet ryssän arsenaalissa, jolla se jotenkin pärjää.
 
Helpolla pääsi tämäkin pedofiiliraiskaaja, ei voi kuin toivoa, että videosta tunnistetaan tämäkin örkki ja perhe saa kotona ihastella ryöstömurhaajan viime hetkiä. Ei tipan vertaa sääliä, ei edes pienintä, helvetissä on tilaa jokaiselle näistä.
En tiiä. Helvetissä on tilaa meille kaikille, mutta saisi sen täyttönopeus jo hidastua. Vaikka ryssän haluankin vittuun Ukrainasta ja sota on sotaa, niin ei mun kullia kyllä värisytä nämä videot toisen ihmisen viimeisistä hetkistä pakokauhun ja kivun keskellä.
 
Back
Top