Ukrainan konflikti/sota

...
Bahmutin eteläpuolella etenemistä kohti Klischiivkaa, vähissä on ryssillä ukot eikä taida monikaan elävänä taisteluhaudasta nousta.
Kun näitä videoita katsoo, niin hyvin näyttää ukrainalaisten tilannekuva tulevan eteneville kavereille. Tietävät täsmälleen missä venäläisten asemat ovat ja missä ukot kyykkii. Koko ajan päällä yhteys drone-operaattoreihin radiolla, joilla käytössään tukenaan lämpökameroita. Ei ole tuollaisessa epäsymmetrisessä taistelussa venäläisillä mitään mahdollisuuksia. Varsinkin jos tuossa on pian isoimmilla tykeillä varustetut panssarivaunut tukemassa. Kun tietävät missä on katetut asemat ja mihin ne venäläiset juoksi, niin aika epätoivoiselta näyttää vanjan rypistely.
 
On kyllä täysin selkeä false flag-operaatio. Ukraina tuon takana ei ainakaan ole.
Juu, ja motiivi tälle? Ehkä helpoiten nähtävänä tällä pyritään saada hyväksyntää tykinruoaksi rekrytoinneille, että omaiset ei kapinoi vaikka pojat kuolee rintamalla. Varmaan myös motivaatiota suostumukseen lähteä teuraaksi, maanpuolustushenkeä kohotetaan. Pahin ja epämiellyttävin joskin mahdollinen skenaario on hakea näennäinen syy ydinaseen käytölle. Sota voi laajentua, ikävä kyllä. Onhan jenkkilän herra iso herra juuri tulossa yllätysvierailulle Skandinaviaan sekä Suomeen. Rutiinireissukin voi olla, tai sitten jenkkien tiedustelu selvillä että pian rytisee. Venäjä niin raukkamainen maa että takuulla pyrkivät tekemään jotakin typerää tässä turpaan saannin kynnyksellä. Ja onhan terroria sekä kaikenlaista hämmennystä mahdollista tehdä ilman ydinaseitakin. Juuri nämä lånnen merenpohjassa kulkevan infran tuhoamiset jne. Niihinhän kyllä on käsittääkseni ainakin joissain ulostulossa luvattu vastata kuten mihin tahansa suoraan sotatoimeen. Joku uudenlainen sotatorveen puhallus sekä ainakin raju valmiuden nosto voi tähän ulkoministeri Blinkenin vierailuun 2.kesäkuuta sisältyä.
 
Tuosta räjähdyksestä nousi se pilvi jota ihasteltiin jollain videolla.

Onpas erikoinen sattuma että se missä on hieman latinkiakin, sattuu räjähtämään turvallisesti jollakin pellolla.
Kieltämättä aika erikoista, että taloihin tulee vähän naarmuja, ilmassa pienempi räjähdys ja sitten joku kuvaa peltoa jossa iso jytky. Nuo dronet voisi olla aika selkeästi tunnistettavissa. Tosin onhan ryssä voinut askarrella pajassaan jotain joka muistuttaa Ukrainan omia.

Haisee kyllä niin pahasti ryssien omalle touhulle. Miksi hemmetissä Ukraina vetäisi sokkona asuinalueelle kun muualla vetelee tai ainakin yrittää vetää tarkkoja iskuja sotilaallisiin kohteisiin. No voihan siellä olla joku vittuuntunut alikomentaja jonka perhe kuoli droneiskussa ja päätti maksaa takaisin.
 
Ryssän media kertoo droneja hyökänneen 30 kappaletta. Missäköhän äänettömässä stealth modessa ne ovat onnistuneet lentämään satoja kilometrejä? Vasta rupusen Moskovan lähiön yllä laittaneet pappamopo efektit päälle ja tulleet pudotetuiksi saman tien.
 
On se ihme, että se ainoa drone mihin oli muistettu lastata täydet 50kg tenttua jäi lyhyeksi ja posahti tossa pellolla just silloin, kun Igor sai kameran valmiiksi. Ei tosin ehtinyt itse dronea saamaan kuviin mutta hyvä, että sienipilvi saatiin ikuistettua. Ja muista sitten jäi märkä läntti kerrostalon seinään tai eivät onnistuneet edes narrmuttamaan Mersun lokaria alas rysähtäessään? Hmmm... kävipäs möskoviiteilla tuuri. 😆

En onnistunut vastaavaa dronea äkkiseltään googlettamaan. Iranin laivastolla on vähän samannäköisiä mutta niissä "takaylitys" lyhyempi, ehkä ryssien omat moottorit vaativat pidemmän kotelon? Ja ryssillä on myös vanhoja IT-harjoitusmaaleja, jotka lentää ns. pyrstö edellä mutta niissä on jonkinmoiset V1-raketin moottoria muistuttavat putket päällä. Mutta, voihan niitäkin variaatioita olla vaikka mitä. Jos on Ukr kamaa niin ei ollut googleen vielä ehtinyt kuvia moisesta.

Iranilainen:
4212315.jpeg
 
Veikkaan Moskovan lennokki-iskuja Kremlin operaatioksi. Kansa antaa hyväksynnän mobiilisaatiolle, kun uskoo olevansa hyökkäyksen kohteena.
Vahvasti sama mielipide. Kremlin iskun vielä voisi ymmärtää Ukrainan tekoseksi, siinä kun oli tavoitteena polttaa zenäjän lippu salkoon. Nyt on pistetty lennokkia random asuintaloihin ainakin joillain räjähteillä joten siviiliuhrit on täysin mahdollisia. Ukrainan sodassa on vain yksi osapuoli joka ei välitä omistaan eikä toisen uhreista pätkääkään. Tämä lennokki-isku istuu täysin puttelin terrorikampanjamuottiin. Tarkoitus on puristaa ryssistä seuraava musikka-aalto irti pian kun nykyiset alkaa olla pukkaamassa auringonkukkaa.

Ukraina olisi pistänyt jonkun oikean kohteen kuten vaikka MoD rakennuksen päreiksi jos Moskovaan pitäisi iskeä. Tosin sodanjohto löytää taatusti paremmin örkkiarmeijaan vaikuttavia kohteita tukuttain niin ei siellä resursseja uhrata tälläiseen turhaan.
 
Viimeksi muokattu:
Regina Bauerilta ketju siitä, miksi tekee sitä mitä Twitterissä tekee, eli kääntää venäläisten imperialistisia kommentteja
 
Voi tuo Putlerin false flag operaatio Moskovassa liittyä siihenkin, että Wagnerit ovat nyt poistuneet Bahmutista ainakin osittain ja jos ovat lähestyneet Moskovaa jonkinlaisina ryhminä tai joukkoina niin kääpiötä pelottaa ja pitää järjestää pikkuisen sirkushuveja, että saa joku toimelias kansalliskaartin vetäjä turvallisuutta taatakseen kutsua reippaasti joukkojaan pääkaupungin turvaksi.
Siellähän on sisäinen uhka kasvamassa koko ajan, se vain pitää naamioida ulkoiseksi uhkaksi ettei paljastu zaarin alastomuus.

Zolotovin pitää nyt toimia, että Kokki sekä muut nousevat tähdet pysyvät Moskovan ulkopuolella. Putler tähti on jo hyvässä laskussa, mutta pitää vallastaan kiinni niin kauan kuin kykenee.
 
Ryssä ei sitten viitsinyt edes feikata droneja kun örkkeihin kaikki uppoaa kun sen kuorruttaa vodkalla. No tekee hyvää ihmiskunnalle kun Mordorin väestöpyramidi vinoutuu pahemman kerran. Ei ne ihmisaallot oikein enää toimi. Ukrainan lienee vain pakko tehdä liikkeitä ennen kuin vastassa on puoli miljoonaa pakotettua örkkiä/goblinia. Sitä kun ammukset loppuu kesken.
 
Räjähdysaineen määrä näissä droneissa hieman vaihtelee.
Ja näköjään kohteetkin, tällä yritettiin tuhota pelto 😂

Harmittoman kaukana mistään, hyvä paikka tehdä yksi vähän isompi paukku ja yllättäen ”joku” kuvaa tuota peltoa juuri kun drone siihen mäjähtää. Tai no eipä tuolla videolla dronea edes näy, muutama 10kg tenttua viety peltoon.

Mitä enemmän tulee infoa se selkeämmin kaalisoppa haisee.
 
Sit niistä droneista löytyy ihan sattumalta tälläisiä paraatipelastuksia videolla. VPM. Moskovan teatteri vetelee taas naruistaan.

Juurikin näin. Hyvä kysymys, jolla kannattaa aina aloittaa analysointi, on "miksi".

Miksi ihmeessä Ukraina todistaisi läsnäolonsa näinkin typerällä iskulla? Tai, ellei olisi läsnä, miksi todistaisi kykynsä iskeä satojen kilometrien päästä moskovaan ilmatorjunnan ja kenenkään havaitsematta mitään matkan varrella, mutta kuitenkin niin huono esitys että hidas drone tuhotaan vasta oviaukossa? Ja miksi ylipäätään käyttäisi hyökkääjän poisajamisessa hyödyllistä materiaalia näinkin typerään touhuun?

Ei syytä, ei motivaatiota. Ei ollut Ukraina.

Sitten voikin keksiä lukuisia erityisesti sisäpoliittisia syitä, miksi ryssä näin tekisi.
 
Käyttäs sitä vittu siellä Moskovassa...
 
Back
Top