Ukrainan konflikti/sota

Raivauskalustoa pitäisi olla aika paljon, suomesta lähti ne alle kymmenkunta, mutta Saksasta 42 kappaletta tälläsiä:
Katso liite: 79238

Yksihän noista oli väärin tunnistettu aikasemmin Suomalaisten antamiksi.
Raivauskaluston riittävyys on kyllä mielenkiintoinen kysymys, johon saanemme lähiviikkoina vastauksen, kun Ukrainan joukot saavuttavat siellä täällä Venäjän "pääpuolustuslinjan".

Mitä se sitten tuleekaan olemaan, taiteilijan näkemys:

IMG_1201.jpeg

Toveri otaksui Venäjän lähtevän vastahyökkäykseen reserveillään, mikäli se saa Ukrainan hyökkäyksen torjuttua Saporitsian suunnalla. Jos niin köpelösti käy, niin siinä tapauksessa on sitten puolestaan Venäjän joukoilla edessä sen omat panssarikaivannot ja sulutteet ja miinakentät, sekä vielä Ukrainalaisten kranaattimiinat..
 
Osint Defender aika tarkka mitä julkaisee. Ainakin tähän asti.

Mun mielestä tämä OsintDefender on yksi ainoita jotka välittää telegrammeista ym lähteistä tietoa kohtuullisen suodattamattomana. Monen pro-Ukraina tilit vain jättävät raportoimatta huonoja uutisia.

Noita viestejä pitää myös osata lukea. Tuossakin twiitissä sanottiin että ryssä väittää näin ja näin. Ei pidä vetää hernettä nenään viestintuojalle. Joskus niissäkin on totuuden siementä.

Homma on huonolla mallilla jos ei kestä negatiivista informaatiota ja sulkee korvansa siltä.
 

"Video appears to show Russian terrorists using anti-retreat detachments (often called 'barrier' or 'blocking' troops) to fire on their own fleeing soldiers.

Stalin used this method in 1941 to control unruly troop units."

Luulen että ryssän vastahyökkäys johtui siitä että Ukraina katkaisi huoltotien ja ryssät jäivät pussiin. Jos olisivat perääntyneet ilman kalustoa, niin omat olisivat tappaneet.
 
Oliskohan bingo?!
Hyvä kysymys. Siellähän on käyty koettelemassa ryssän rannoilla miten meri-UAV:t toimivat. Tämän lisäksi se uusi vehje jonka pitäisi kai kulkea suurimmaksi osaksi veden alla on ollut esillä mutta ei siitä taida olla yhtään sen enempää tietoa kuin twiittaukset? Vai onko Ukraina saanut jostain oman Vesikkonsa? :)

No joka tapauksessa video jättää paljon tulkinnan ja arvailujen varaan vaikkakin kyseisen Herran videot sisältävät paljon informaatiota mitä ei puhuta...
 
Nämä pyöreät muodot, jota kaivannoissa ja koloissa on nähty, näyttää siltä, että ohjekirjan ovat kirjoittaneet Barbalala, Barbamama ja koko onnellinen Barbaperhe. Muodot ja kolot ovat ihan samalaisia mitä lasten kanssa kaivetaan lumikasoihin. Kaikki on mallia tein itse ja säästin.
Huomasin äsken, että aamulla piti tätä kommentoida ja jäi kesken. Jostain bittiavaruudesta kopioituikin kesken jäänyt teksti tätä edelliseen postaukseeni. Piti vain sanoa, että ryssä tekee omasta päästä ja vähistä tarpeista.
 
Tämä taitaa olla siitä muutaman päivän takaisesta clusterfuck tilanteesta fpv. Useampi ajoneuvo tuossa, mukaanlukien Leo2 mielestäni siinä vilahtaa lopussa.

Tilanne ilmeisesti lähtenyt eskaloitumaan siten, että ko. ajoneuvo oli ottanut osuman atgm:stä sekä miinasta.

 
Back
Top