Ukrainan konflikti/sota

Tuollainen ilmestyi Donetskissa pellolle joku aika sitten.

BvEhvB7IUAAcQmf.jpg:large
 
Ilmeisesti kyseessä on rauhankyyhkyn suojeluoperaatio. Laajamittainen hyökkäys tulossa.
 
500 sivua on sitten jo kasassa Ukrainaa. Liekö foorumin pisin vitja? Eikä ole vielä Itä-Ukraina rauhoittunut, uutta pukkaa jatkuvasti.
 
Mikäs tämä Venäjän-apu on? Kaksi tällaista Kamensk-Shaktinskyssa.

BvEjpgmCYAABh0S.jpg:large

BvEZE_BCEAAAHN0.jpg:large

Keskimmäisessä näyttäisi olevan samanlainen tutkakupu, kuin BUK:n laukaisualustassa, ei näy ohjuksia. Alin voisi olla latausajoneuvo ja olisiko ylin sitten komento tai tutkaajoneuvo, joskin tutka olisi pitänyt irrottaa kuljetusta varten, jos siitä ajoneuvosta on kyse.
 
Oliko taas MP.net edellä uutisia... :D

http://yle.fi/uutiset/sotilasasiantuntija_venaja_on_jaanyt_rysan_paalta_kiinni/7414742

Maanpuolustukorkeakoulun Strategian laitoksen johtajan, everstiluutnantti Torsti Sirénin mukaan tuoreet todisteet Ukrainan rajan ylittävistä Venäjän armeijan ajoneuvoista vahvistavat viimeistään nyt epäilyt siitä, että Venäjä tukee suoraan Itä-Ukrainan separatisteja. Sirénin mukaan Venäjä todennäköisesti peittelee sotilaallisia toimiaan avustusoperaation avulla.
 
Et nyt tajua mikä on pointti siinä että urheilu jätetään politiikan, vihanpidon ym. ulkopuolelle.
Jos edes jollain tasolla (mikä vielä viihdyttää kansalaisia puolella, toisella ja kolmannella) voidaan pitää jotkut välit yllä, tässä tapauksessa vaikka urheilu niin hyvä niin?
Vai suljetaanko kaikki Venäläiset urheilijat kaikesta urheilusta ulos Venäjän rajojen ulkopuolella? Tekeekö Krimi tästä jonkun poikkeuksen juuri jalkapallon suhteen?
Valaise toki tyhmempää.
Vois sulkeakin. Ei haittaisi ainakaan minua. Ota huomioon, että esim. KHL on vain yksi työkalu Butlerille.
 
Vois sulkeakin. Ei haittaisi ainakaan minua. Ota huomioon, että esim. KHL on vain yksi työkalu Butlerille.

Kuten monet KHL-seurat samaa asiaa ajaville ogligarkeille. KHL-seurojen omistajien luettelo on aika lailla Putlerin kavereiden luettelon mukainen.
 
So far so god! Edit, viimeisin tieto, venäläisiä tankkeja siirrellään!


http://www.kyivpost.com/content/ukr...umanitarian-aid-in-luhansk-region-360748.html
Red Cross accepting Ukrainian humanitarian aid in Luhansk region
Print version
Aug. 15, 2014, 11:15 a.m. | Ukraine — by Interfax-Ukraine

Ukrainian humanitarian aid has been partially unloaded at warehouses in Starobilsk, Luhansk region, and representatives of the International Committee of the Red Cross (ICRC) are accepting the cargo, said Iryna Heraschenko, the president's envoy for the settlement in eastern Ukraine.


Starobilsk
From Wikipedia, the free encyclopedia
Starobilsk (Ukrainian: Старобільськ, Russian: Старобельск) is a city near Luhansk in Luhansk Oblast, Ukraine. The settlement has been known since 1686. The city status was given in 1938. Population is 22,040 (2006).

Starobilsk sijaitsee 96 km Luhanskista pohjoiseen, kun taas Izvarine josta tämä ukrainalaisten pommittama venäläisten "avustussaattue" ilmeisesti lähti on 63 km kaakkoon,
ks kartta alla.

upload_2014-8-15_19-43-33.jpeg
 
Jossain oli aikaisemmin juttua että viimeinen päivä venäjän hyökkäykselle on 15,8. no jotain tänään on tapahtumassa...
Tämä päivä on ollut musta Ua:n joukoille, ainakin MPhoto:s mukaan. Tiedä sitten kuinka luotettavaa tietoa siellä on.Stepanovks tuhouttua materiaalia, yli sata kuollutta.
Tuolla on joku porukka motissa..
Heavy fighting in Novosvetlovka, there ukrainian forces trying to block the deliveries of Russian aid.

Ukr. soldier from Aidar in the air of ukr. television: we are surrounded from 3 sides, many wounded, shot down helicopter, need urgent help.

http://rusvesna.su/news/1408117518
 
Mikäs tuo väritys oikein on? Näyttää kuin nuo olisi maalattu "paukkupulloilla väkivaltamustaksi" aivan hiljattain. Numerotkin näyttää tuoreilta.

Sitäpä tässä mietin. Valkoiset rekat ovat paljolti ihan tyhjiä. Niillä ei ole mitään merkitystä siviileille. Peitellään vain tätä sotilasapua.

Bu6ksRnCEAANwU-.jpg:large
 
Pitää miettiä.

Vaikka sinne nyt jotain taas lirahti lampaiden nahan alla, kalusto oli sitä ikiaikaista kuin tähänkin asti. Donetsk kestää parhaimmillaankin korkeintaan kuukauden. Moskoviitit Borodai ja Strelkov häipyneet.

Ei hätä ole tämän näköinen. Se on pieni ja punainen.
 
Laittavat näköjään tällä kertaa tutkatkin mukaan ettei tule toista noloa vahingonlaukausta.
 
Tusina näitä kuvattiin matkalla rajalle (BBC:n toimittaja Venäjän puolella tekemässä juttua avustussaattueesta). Ei voi paikaltaan vahvistaa, että ylittäisivät rajan.

BvDjTZTCEAAEasg.jpg:large
 
Keskimmäisessä näyttäisi olevan samanlainen tutkakupu, kuin BUK:n laukaisualustassa, ei näy ohjuksia. Alin voisi olla latausajoneuvo ja olisiko ylin sitten komento tai tutkaajoneuvo, joskin tutka olisi pitänyt irrottaa kuljetusta varten, jos siitä ajoneuvosta on kyse.
640px-Buk-M1-2_9S18M1-1.JPG


Buk:n tutka se on
 
Siis ukraina on tuhonnut venäläisiä panssareita?! Eikö venäjän kansalaisia ole kuollut nyt ukrainan toimesta eikös tämä nyt sitten tarkoita sotaa jos joku.
 
Back
Top