Ukrainan konflikti/sota

Ei liity enää Ukrainan sotaan, mutta pitää korjata, että kehoittaminen palautteen antamiseen ei ole maalittamista. Palautetta tulee voida antaa ja sen antamiseen tulee voida kehoittaa.
Tämä on totta.
Mutta tämä ei ole enää kehottamista palautteen antamiseen: "Jos ei hyvällä mene perille niin maanpetturin paikka tiedetään."

Ei kannata luottaa siihen, että oikeuslaitos tulkitsee asian "yleisen oikeustajun" mukaan, etenkin jos vastapuolella on rahaa palkata kalliimpi asianajaja, kuin itsellä. Minun osalta tämä oli tässä.
 
Viimeksi muokattu:
Tämä on totta.
Mutta tämä ei ole enää kehottamista palautteen antamiseen: "Jos ei hyvällä mene perille niin maanpetturin paikka tiedetään."

Ei kannata luottaa siihen, että oikeuslaitos tulkitsee asian "yleisen oikeustajun" mukaan, etenkin jos vastapuolella on rahaa palkata kalliimpi asianajaja, kuin itsellä.
Vienti, siis mikä hyvänsä pitäisi olla kielletty kaksikäyttömahdollisuuden vuoksi. Mikä hyvänsä voi olla kaksikäyttötuote, paperi ja kynä, kun niitä käytetään vaikkapa ampuma-arvojen kirjaamiseen. Ruoka , jos sillä ruokitaan joukkoja.
Tämä näkökulma on itseasiassa Vjenäisen logiikan mukainen, näin he itse ajattelisivat vastaavassa tilanteessa, paha on kaikkialla ja kaikki " meitä vastaan" -logiikan johdoksena.
 
Vienti, siis mikä hyvänsä pitäisi olla kielletty kaksikäyttömahdollisuuden vuoksi. Mikä hyvänsä voi olla kaksikäyttötuote, paperi ja kynä, kun niitä käytetään vaikkapa ampuma-arvojen kirjaamiseen. Ruoka , jos sillä ruokitaan joukkoja.
Tämä näkökulma on itseasiassa Vjenäisen logiikan mukainen, näin he itse ajattelisivat vastaavassa tilanteessa, paha on kaikkialla ja kaikki " meitä vastaan" -logiikan johdoksena.

Samaa mieltä. On osoitus yrityksen moraalin löyhyydestä kun jatketaan liiketoimintaa ryssien kanssa tästä tilanteessa..

Suurempi ongelma on siinä miksi EU ei ole kieltänyt näiden osien vientiä ryssälään ? Tai kolmansiin maihin ryssälän kautta..
 
En osaa luokitella maanpetturuudeksi kuorma-autojen varaosien myyntiä ryssille. Ikävää toimintaa kuitenkin, kun ryssiin ei tarttisi viedä suomesta edes kiinalaista paskaa. Onko näyttöä tai vahvaa olettamaa, että varaosat menee armeijan ajoneuvoihin tai ajoneuvoihin joilla kuskataan armeijan tavaraa?

Viestiä noille voi laittaa ja vaikka käydä ilmaisemassa mielipiteensä paikan päällä. Jos heidän toimintansa ei ole laillista, niin poliisi puuttunee siihen nyt, kun tuo on ollut uutisissa. Ja jos on laillista, niin eduskunta säätäköön lakia niin, että tuo vienti loppuu.
"Onko näyttöä tai vahvaa olettamaa, että varaosat menee armeijan ajoneuvoihin jne..." Ei ku ne pystyy todistamaan että nämäkin kuorma-auton laturit meni Leningr... siis Pietarin jätehuollon roskisautoihin.... Mutta sitte ku kysäsis, että mihins niistä lenskin roska-autoista laturit sitte on hävinny, ku tarttee 2000kpl. heti?, ni selviäis että ryssien armeijan ukkelit kävi ne irrottamassa ja veivätten kuulemma Krimille johkuu korjausvarikolle... ;)
 
Yllä oleva RWA voi olla yhtä hyvin strategista valehtelua kuin propagandaan uskomista. Tavoite on joka tapauksessa saavutettu: vastustajat on jakamassa RWA:n viestiä uusille yleisöille.
Jaa että 4d shakkia tekemällä itsestään täyden pellen.. aivan sama jakaako noita pläjäyksiä, kun alustus on tuollainen, kuin Saint Javelin -yhteisö on tehnyt. St Javelin lienee yksi onnistuneimpia fund raisereita Ukrainalta.
 

Pariisissa alkaa tänään kokous, joka haluaa lähettää selvän viestin Putinille – myös Niinistö osallistuu​


Pariisissa alkaa tänään presidentti Emmanuel Macronin isännöimä kokous, jonka tarkoituksena on vahvistaa länsimaiden tukea Ukrainalle
Ranskan presidentinkanslian mukaan kokouksessa etsitään kaikkia kainoja tukea tehokkaasti Ukrainaa.

Läntisten viranomaisten mukaan vaarana on, että Venäjä saattaa saada tänä vuonna sodassa yliotteen, koska aseet ja ammukset ovat hupenemassa Ukrainalta.

Macronille tämänpäiväinen kokous on myös mahdollisuus osoittaa Euroopan riippumattomuutta turvallisuusasioissa, mitä hän peräänkuulutti jo ennen Venäjän suurhyökkäystä Ukrainaan.





Eteenpäin mennään tukemisessa ja materiaalin toimittamisessa Ukrainalle. Positiivista, että Ranska kantaa huolta EU:n kollektiivisesta kyvystä sotilaalliseen toimintaan. On jo aika siirtyä edellisen maailmanpalon varjosta takaisin valoon.
 
Denys Davydov:

Translation

Spiegel:

🇧🇬In recent weeks, Bulgaria has sold 120 thousand 122-mm Soviet-caliber artillery ammunition to Ukraine. Deliveries should begin in "ASAP" mode.

(Today, Bulgarian Prime Minister Nikolai Denkov arrived in Kyiv for the first time during the war - wasn’t it in order to wash the deal? But in general, Bulgaria is ♥️)

🇩🇪🇮🇳Germany is conducting secret negotiations with India on the supply of artillery ammunition to Ukraine through third countries. The negotiations are secret because India does not want to spoil relations with Moscow.

(Well done Spiegel - the negotiations are secret, so let's tell everyone about them! We'll uncover India, so what! Another thing, of course, is that if Spiegel journalists know about the negotiations, then this is not a secret for Russian intelligence. But still, why does India need all this noise in the media?)

Spiegelin toiminta on vähintäänkin kyseenalaista - tulee mieleen suoranainen sabotaasi rauhanaatteen nimissä.

Laitetaan myös toinen Saksalaismedian rauhanaatteissa kynäilty aivopieru:

Pertti Rönkkö havaintoja Saksanmaalta:
"-Suomi voisi tarjota mallin Ukrainan sodan lopettamiseen ja edellytykset Ukrainan säilymiselle, kirjoitetaan Junge Freiheit-lehdessä. Talvisodan jälkeen Suomi hävisi Venjälle ja joutui luovuttamaan Karjalan ja muita osia mutta säilytti silti itsenäisyytensä ja vapautensa.

#ukrainansota #talvisota"


Ukrainan avun sabotaasia, ryssän 'ratkaisun' markkinointia ja sitten nämä jatkuvat 'Ukraina ei voi voittaa' henkiset uutiset on tosiasia, vaikka joku sitäkin halusi hieman kyseenalaistaa.

Tilannehan ei ole kuten 'rauhankyyhkyt' sitä kuvailevat; riittävällä avulla Ukrainalla on täysin realistiset mahdollisuudet kääntää tämä voitoksi - eikä se edes vaadi mitään mahdottomia ponnistuksia läntiseltä maailmalta.

Lähiaikoina tulevaksi julistettua:

Bulgariasta: 120000 122mm.
Tsekin löydöt: 500000 155mm, 300000 122mm.

Nämä jo yhteensä 920000. Eu:n lupaamat, Ukrainan omatuotanto, yhdysvaltain ennemmin tai myöhemmin tulevat, Intialta mahdollisesti ostettavat ja mitä näitä kaikkia muita olikaan, kun asiaa vähän ynnää niin todellisuus lehtijuttujen takaa alkaa näyttää hieman toiselta..
 
Viimeksi muokattu:
Back
Top