Unelmia - parhaat palat!

kimmo.j

Respected Leader
Lainaus artikelista:


Eli A, B, ja O ryhmät ovat universaaleja mutta sitten on erityisesti afrikkalaisilla epätavallisia veriryhmiä joihin syntyperäisen suomalaisen veri ei sovi. Eli ei ole kyse uskonnosta vaan lääketieteellinen asia.
No joo, se että tietyt veriryhmät ovat suomessa harvinaisia, on vähän toinen juttu. On vastaavia ongelmia ollut ihan muutenkin, joku veriryhmän tuote loppuu. Silloin veripalvelu pyytää ihmisiä joilla on tuollainen harvinainen veriryhmä tulemaan luovuttamaan verta. Silti suomalainen veri kelpaa, sitä on vain vähän Suomessa.
 

Bushmaster

Greatest Leader
Valistakaapas...onko oikeasti jokin lääketieteellinen perusta että pitää olla erikseen afrikkalaisia luovuttajia? Siis ilmeisesti mistaihoisia?

Vai onko Rasismi sallittua mustille? "Mulle ei valkonaaman veri kelpaa".
Voisko olla että taaskaan ei ole uskonnolla mitään tekemistä asian kanssa...?:D

Vakavasti asiasta nii eikös mustaihoisilla (vaikka rotuja ei ole olemassakaan) ole harvinaisempia veriryhmiä eli Rh tekijöitä joita ei valkoihoisilla ole...? Eli sitä kautta tarve on perusteltua...?

Edit

Herman tiesikin jo..:)
 

Geronimo

Ylipäällikkö
Tässä on nyt hyvä syy vähän kaikkeen:cool:

Pätkiikö muisti? Se voi johtua alkavasta keväästä

TutkimusLifestyleTyöelämäTyöhyvinvointi


KUVA: COLOURBOX
Uusi tutkimus väittää, että vuodenajat vaikuttavat ihmisten kognitiivisiin kykyihin.


Aivojen kuvantaminen osoittaa, että ihmisten lyhytaikainen muisti on virkeimmillään yleensä syksyllä ja surkeimmillaan keväällä, kirjoittaa tiedelehti PNAS.

Joulukuun puolivälissä ihmisten huomiokyky puolestaan on aallonpohjassa.

Huomiokyky palautuu täyteen teräänsä vasta kesäkuussa.

Tällaisten tilanteiden taustalla on tutkijatohtori Gilles Vandewallen mukaan useita tekijöitä. Osin ne johtunevat biologiasta, siis siitä, että muinaisina aikoina talvi on ollut hiljaisempaa aikaa.

”Mutta nyky-yhteiskunnassa olemme samalla tavalla aktiivisia koko vuoden.”

Tutkijoiden mukaan voi olla myös niin, että ihmiset, joilla on taipumus vuodenaikoihin liittyviin mielialan häiriöihin, ovat alttiita samantyyppisille kognitiivisille häiriöille.

Tutkimuksessa oli mukana 28 miestä ja naista, jotka kävivät laboratoriotesteissä eri vuodenaikoina. Heiltä otetiin aivokuvia ja heille tehtiin käyttäytymistestejä.

Eroja oli vain aivokuvissa.
 

Honcho

SMLNKO M/83
Heh. Hauskasti kirjoitettu ja pinnallisesti kovin nokkelan oloinen juttu, mutta sitten kun miettii että oliko tässä jokin merkittäväkin näkökulma asiaan, niin ei oikein ole mitään. Tai se, että raiskausfantasioijat ovat usein fallosfiksoituneita, check.

Olisin kuitenkin kaivannut analyysiä siitä, mikä ääriRasmuksia motivoi. Tämä raiskausöyhötyspuoli on helpompi hahmottaa.

Edit: Kuvituksessa oli munaa kuin Kalervo Palsan taidenäyttelyssä!
 

YliKoo

Respected Leader
Sen päiväinen riekkuminen Rasmuksessa kävi, kun joku - enmuistakuka - päästi julkisuuteen, että Vihdissä ahdistelluksi joutuneet tytöt olisivatkin vehdanneet vapaaehtoisesti tupareitten kanssa.
upload_2016-2-24_16-7-20.png

upload_2016-2-24_16-8-21.png

upload_2016-2-24_16-10-8.png
 

Honcho

SMLNKO M/83
Täydellinen arvoitus :eek:
Ei hyvänen aika sentään...

Milloinkohan viimeksi Milja on esimerkiksi seurannut uutisia? Ihan jopa Yle-tason tarjonnasta kyllä pitäisi olla poiminut tämän, että sunneilla ja shiioilla saattaa ehkä joskus ajoittain olla ollut ihan pikkuisia erimielisyyksiä. Noin niin kuin niin kauan kuin shiiamuslimeja on edes ollut.

Axel Oxenstiernan sanonta, all over again...
 

YliKoo

Respected Leader
"Yksi mahdollisuus on, että ulkomaalaisten tekemien (raiskaus-) rikosten luonne on erilainen. Ne voivat olla väkivaltaisempia tai raaempia. Se ei kuitenkaan välttämättä johdu siitä, että ulkomaalaiset olisivat väkivaltaisempia, vaan olosuhteista" arvioi suunnittelija Hannu Niemi kriminologian ja oikeuspolitiikan instituutista.

///

"Muslimeilla seksuaalisuuden käsite on kantasuomalaisia laajempi", kertoo erikoislääkäri ja terapeutti Pirkko Brusila.

///

Tiia Nohynek työskentelee vapaaehtoisena Kaarlenkadun vastaanottokeskuksessa ja saattoi sieltä turvapaikanhakijoita illallisjuhlaan. ”Heille kun sanoo disko disko, niin he ovat silleen, että mennään.”

///

"Toisaalta, jos mietitään suomalaisia miehiä varuskuntakaupungeissa kasarmi- ja leiriolosuhteissa, niin samalla lailla hekin nahistelevat keskenään ja viheltelevät tyttöjen perään iltalomilla." Maahanmuuttoviraston turvapaikkayksikön johtaja Esko Repo.

///

"Nämä ihmiset tulevat erilaisesta kulttuurista. He ovat tietyllä tavalla kovempi haaste kuin aikanaan Karjalan evakot, jotka koettiin suomalaisiksi." Sisäministeriön kansliapäällikkö Päivi Nerg.
 
Top