Useita terrori-iskuja Ranskassa

Merten sheriffi

Supreme Leader
BAN
veitsi-isku jälleen tapahtunut. Ainakin yksi raato.


EDIT (TomTom) yhteenveto:

- Kolme ihmistä on kuollut ja useita haavoittunut puukotuksessa Nizzassa. Hyökkäys tehtiin Nizzan Notre-Dame-basilikassa tai sen lähellä aamuyhdeksältä paikallista aikaa.
- Montfavet'ssa Avignonin kaupungin lähellä poliisi on ampunut ihmisen, joka uhkaili ohikulkijoita käsiaseella, kertoo poliisi uutistoimisto Reutersille. Radioasema Europe 1:n mukaan mies oli huutanut muslimien käyttämää Allāhu akbar -sanaparia.
- Jeddassa Saudi-Arabiassa saudimies on puukottanut Ransan konsulaatin vartijaa, maan tiedotusvälineet ja Ranskan lähetystö kertovat. Puukottaja on pidätetty. Vartija haavoittui lievösti ja on sairaalahoidossa.
 
Last edited by a moderator:
On siellä ainakin kaksi kuollut. Valtamedia on vaan myöhässä tietojensa kanssa. Jos ymmärsin oikein, niin oltaisiin taas päitä leikattu irtikin.

Paskamedia se vaan uutisoi että "veitsi-isku" kun se oli terrori-isku. Terroria demokratiaa ja Ranskaa vastaan. Koko Eurooppaa. Missäs on ministereiden solidaarisuus? Kun Amerikassa joudutaan pysäyttämään veitsimiehiä niin ministerit paheksuvat ja puoluetoverit kerääntyvät torille. Kun Ranskassa terroristi tappaa viattomia kansalaisia niin kylläpä ollaan hiljaa.
 
Viimeksi muokattu:
Vähintäänkin sama kauhu saadaan aikaan päitä iroittelemalla kuin pyssyillä, pienempi ruumismäärä vaan pitää vastatoimet lievempinä

Jos siellä ammuskeltaisin, niin voi helvetti sentään. Ei paljon tarvita kun on vasemmisto syyttelemässä siitäkin taas kerran suomalaisia metsästäjiä. Niin kävi Bataclanin jälkeen. Sellainen ilo Jaakonsaarellakin että nyt lähti suomalaisilta "konetuliaseet". Ja nyt on tämä eräs sisäministerinä.
 
Viimeksi muokattu:
Vaikeaa olisi ollut ennustaa kymmenen vuotta sitten, että tänään tiedetään nämä ikävät isot otsikot maailmalta ennen varsinaisia uutisia.
 
Pyydetäänkö nyt A) muslimeilta anteeksi B) aloitetaan kotimaassa terrorismin vastainen sota vai C) annetaan nykymenon jatkua.
 
Jos siellä ammuskeltaisin, niin voi helvetti sentään. Ei paljon tarvita kun on vasemmisto syyttelemässä siitäkin taas kerran suomalaisia metsästäjiä. Niin kävi Bataclanin jälkeen. Sellainen ilo Jaakonsaarellakin että nyt lähti suomalaisilta "konetuliaseet"
Erehdyinpä avaamaan television aamulla ja siellä oli yllätys yllätys oikein asiantuntijat pohdiskelemassa sananvapautta ja uskontoa. Sellainen maku jäi asiantuntijoista, että sen koskiessa uskontoa sitä pitäisi rajoittaa. Ranska oli aiheena.

Näköjään kun tarpeeksi radikaaliksi teot vetää niin sille saadaan hyväksyntäkin hiljalleen. Ja huvittaa kyllä aikaisemmat ei saa antaa pelolle valtaa kliseet.
 
NIZZAN iskun motiivi ei ole toistaiseksi tiedossa tai onko sillä yhteyttä pilakuviin, joita muslimit pitävät pilkkaavina.

No voi sun s*******! Kysykää minulta. Enää eivät käytä (tai niitä ei enää ole) terrorostisoluja vaan imaamit saarnoissaan innostavat yksittäistaistelijoita suorittamaan iskuja.
 
No voi sun s*******! Kysykää minulta. Enää eivät käytä (tai niitä ei enää ole) terrorostisoluja vaan imaamit saarnoissaan innostavat yksittäistaistelijoita suorittamaan iskuja.
Joo, tekijät eivät välttämättä kuulu mihinkään terroristiryhmään, eivätkä edes omaa mitään kontaktia niihin. Jyrkkäoppinen imaami tai muu vastaava partajehu saa vain jonkun sanankuulijansa moskeijassa lietsoutumaan raivoon ja tarttumaan sopivaksi katsomaansa astaloon.
 
Back
Top