Useita terrori-iskuja Ranskassa

Leaderwolf

Ylipäällikkö

Lunni

Ylipäällikkö
Olen käynyt tuossa kirkossa, ihan nätti. Puolestani nämä päänleikkaajat voisi laittaa rantaan poijunpainoksi, on meinaan aika syvä pudotus siellä ~100m päässä rannasta...
 

Viidakon Ykä

Kersantti
BAN
Tämän koko pilakuvaepisodin tavoite on saada valkoinen tekemään kostoisku jotta saadaan kiellettyä kaikki lippaalliset aseet ja nationalismi.
 

Kiusankpl

Majuri
Vaan onko sitten kuitenkin niin, että kun yhden karkotat tulee kaksi uutta tilalle? Tuskin sieltä tekijät loppuu.

Opettajamurhasta järkyttynyt Ranska puskee läpi islamismia hillitseviä lakeja: kotiopetus ja ulkomaiset imaamit kielletään​


 

Lapinukko

Ylipäällikkö
Nythän löytyi hulluin muhamettilainen:
Dr Mahathir Mohamad
@chedetofficial
Replying to @chedetofficial
12. Muslims have a right to be angry and to kill millions of French people for the massacres of the past.
View conversation · Reply Retweet Like

Yhden ison paskastanin entinen pääministeri :
Official Twitter of Tun Dr Mahathir Mohamad | 4th & 7th Prime Minister of Malaysia

Siis että muslimeilla on oikeus tappaa vaikka miljoonia ranskalaisia?
Muslims have a right to be angry and to kill millions of French people

Malesian entinen pääministeri... Mutta laitetaan varmaan samaan kuin Trumpin twiittaukset, eli vanhus kirjoittelee Twitteriin vähän mitä sattuu.

Ei Trump sentään tappamaan ole kehottanut. Mutta on suhtautunut kriittisesti juuri tähän tiettyyn "uskontoon"
 
Viimeksi muokattu:

ak.tied

Respected Leader

Opettajamurhasta järkyttynyt Ranska puskee läpi islamismia hillitseviä lakeja: kotiopetus ja ulkomaiset imaamit kielletään​Ajatella miten lähellä suur-moskeijahanke kävi Helsingissä. Sinnehän piti tulla kirjastoa, päiväkotia ja muuta yhteisötoimintaa. Hämärien tahojen pyörittämä varhaiskasvastus ei ainakaan itsessä herättänyt luottamusta. Onneksi hanke lienee haudattu, mitään siitä ei ainakaan pariin vuoteen ole kuulunut.
 
Ajatella miten lähellä suur-moskeijahanke kävi Helsingissä. Sinnehän piti tulla kirjastoa, päiväkotia ja muuta yhteisötoimintaa. Hämärien tahojen pyörittämä varhaiskasvastus ei ainakaan itsessä herättänyt luottamusta. Onneksi hanke lienee haudattu, mitään siitä ei ainakaan pariin vuoteen ole kuulunut.

Se hanke oli todella epämääräinen, rahoittajina Persianlahden muslimimaita ja uskonsuuntaus olisi ollut kaikkein pahimman laatuinen wahhabilainen kiihkoilu. Vääräuskoisille muslimeille moskeijassa ei olisi tietenkään ollut tilaa; tätä asiaa islamin puolustelijoiden oli hyvin vaikea myöntää.

Käytännössä moskeija olisi ollut täydellinen tapa eristää muslimiväestö muusta yhteiskunnasta ja aivopestä heidät pienestä pitäen kiihkoileviksi fanaatikoiksi, onneksi kaatui.
 

ak.tied

Respected Leader
Lisää...potentiaalisia Akavalaisia

Päivän numero 4 tuo Lyonin tapaus. Twitterissä oli tästä huhua, mutta en löytänyt riittävän luotettavaa lähdettä varmistamaan.

Twitterissä huhuillaan myös, että Toulonin juna-asema olisi evakuoitu pommiuhan takia. Taitaa olla pitkä ilta edessä ranskalaisilla.
 

baikal

Supreme Leader
"yxinäiset sudet" ovat näemmä aktivoituneet, kun sulttaani ja Macron kalistelivat vähän floretteja verbaalisti. Uskoo ken haluaa erakkosusiin absoluuttisina tekijöinä, minä en...enää. Kyllä noihin temppuihin sisältyy joitain ulkoapäin tulleita kannustimia ja tuskin kaikki liittyy edes uskontoon.

Ranskan liput palavat pitkin islamilaista maailmaa. No, kahtotaan mistä puusta Macron on veistetty.
 
Top