Useita terrori-iskuja Ranskassa

inscout

Respected Leader
Sen verran korjaan että ei tässä punaviher-sokeus ja puunhalaaminen ole kyllä koskaan vaivannut. Jonkun verran toki realiteetit ovat matkan varrella selvinneet.
Puunhalaaminen on kuulemma terveellistä!


Vihreät ovat siis edelläkävijöitä. Ohessa esimerkki siitä, miten Vihreä Aate syntyy. Selittää pitkälti myös aatteen sisällön...

1604515820569.png
 

Solidsnake

Ylipäällikkö

Bwana

Majuri
Oletin ehkä vähän liikaa. Ajattelin, että jokin syyhän siihen pitää olla jos ylipäätään matkustaa sinne. Ensimmäisenä mielessä kävi altruistinen motiivi, kuten jokin kehitysapuprojekti. Kirjoituksistasi sai kuitenkin sellaisen kuvan, että välität paikallisista.
Edittiin että välitänhän minä, melkoisesta vähemmistöstä siitä tavan väestä. Ei se heidän vikansa useinkaan ole eli minkäs he kaikenlaisille faktoille mahtavat. Faktassa, että heidän kanssaan arkisestakin usein tuli seikkailu, ei ole useinkaan lähtökohtaisesti heidän vikaansa. Se nyt vaan on sellaista, ihminen lajina kun on mitä on.

Makrotason epelit väliportaan jannuineen sitten erikseen.
 

rty19

Kenraali
En muista missä tähän videoon törmäsin, mutta jos ei ollut tässä threadissä niin Le Pen puhuu jo asiaa miten tähän ongelmaaan voisi saada jotain parannusta aikaan.

 
Top