Uusi ilmavoimien erikoissotilaspoliisien joukko Raven

proileri

Eversti
Pidän tätä taulukauppias-kuviota nimenomaan enemmän psykologisena sodankäyntinä, jolla yritetään luoda pelkoa ja kenties sitoa suomalaisia joukkoja ja resursseja.
Ei taida olla väliä mikä tavoite on, tuommoinen naamaten urkkiminen kuulunee ulkomaantiedustelun perusmenetelmiin. Otetaan selvää missä avainhenkilöitä asuu, ja sitten saatetaan käyttää tietoa jotenkin jos tilaisuus tulee, tai sitten ei. Ei kaikelle toiminnalle tarvi aina olla välitöntä jatkosuunnitelmaa, vaan sitä voidaan myös suorittaa ns. tulevan varalle, jos resursseja vain riittää.

Venäläisittäin maskirovkaa toki parhaimmillaan, että otetaan härskisti löysiä pois ja sillä pistetään naapuri miettimään että mitäs se nyt meinaa, mutta toisaalta sitten saadaan samalla mahdollisesti hyödyllistäkin tietoa.

Mutta mikä se oli se keino miten 'jenkkien pommit aina osuivat maaliin'? Nyt hyppäsi ratas yhden pykälän yli kun en sisäistä viittausta :oops:
 

Nhhk

Eversti
Venäläisittäin maskirovkaa toki parhaimmillaan, että otetaan härskisti löysiä pois ja sillä pistetään naapuri miettimään että mitäs se nyt meinaa, mutta toisaalta sitten saadaan samalla mahdollisesti hyödyllistäkin tietoa.
Samaa epäilen olevan näissä kiinteistö- ja maakaupoissa, jotka tehdään härskisti suoraan PV:n, kriittisen perusinfran tai huoltovarmuuden kannalta kriittisten kohteiden lähistöltä JA rekisteröidään avoimesti venäläisten henkilöiden ja firmojen nimiin suomalaisiin omistusrekistereihin. Hyvä kun ei kyrillisillä aakkosilla.
 
Järjestäähän MPK muitakin mediaseksikkäitä kursseja, joita ei ole PV tilannut.
Mielenkiintoista. Mitä Valmius ovat nämä mediaseksikkäät kurssit joita PV ei ole tilannut? Minkälaisista tai mistä kursseista on kysymys? Kysyn siksi koska MPK:m kursseilla en itse käy enkä seuraa niiden tarjontaa.
 
Kts MPK kurssitarjontaa, esim kurssit joiden nimessä on sissi, spol ym vast ja kurssista ei saa yhtään kh-vuorokautta.
Hyvä huomio. Pidetään mielessä.

Tulee myös mieleen MPK:n oma tarve. Järjestetään kursseja, joille varmasti tiedetään osallistujia tulevan. Nämäkin osallistujat lasketaan mukaan vuositilastoihin.

Eikä siinä mitään, jos nämä laadukkaita kursseja ovat ja antavat sijoitetuille hyvää ja uutta oppia sekä vanhan kertausta.
 

ctg

Greatest Leader
Luin tuosta kouluttamisesta

The intensive three-week, 12-hour-a-day course covers such subjects as cross-cultural awareness, legal considerations, embassy operations, airfield survey techniques, explosive ordnance awareness, aircraft searches, and unarmed self-defense techniques. Phoenix Raven training is designed to provide security forces members with the skills required for their unique mission and builds on the basic security force skills taught at the SF academy.
https://www.thebalance.com/air-force-security-forces-phoenix-raven-4054147

“We went over a lot of stuff like pressure point compliance techniques, baton training, firing techniques, how to gather intelligence and how to read people,” Airman Chubb said. “We also spent a lot of time on verbal judo, which is a way to communicate with other people and diffuse a situation by words, not by force.”The training is designed to provide security forces members with the skills required for their unique mission and builds on the basic security forces skills taught at the SF academy.“If verbal judo doesn’t work, you have to use whatever force is necessary to diffuse the situation,” Airman Chubb said. “Make no mistake about it; you have to take control of the situation. The course teaches you that.”
Mitä nuo lähetystö operaatiot pitää sisällään?
 

adam7

Respected Leader
  • Tykkää
Reactions: ctg

adam7

Respected Leader

erno

Korpraali
BAN
Olisko mahdollista että avainhenkilöt käyttäisivät luotiliivejä aina, niin suojaajia tarvittaisiin vähemmän ja heillä olisi pienempi stressi ?

Ylemmät upseerit, pilotit, lääkärit ja semmoset. Harvemmin näkee edes kypärää päässä.
 

Ottoville

Ylipäällikkö
Mitä Valmius ovat nämä mediaseksikkäät kurssit joita PV ei ole tilannut?
Mitä jos kävisi itse katsomassa ne mielestäsi "roska kurssit"?
https://www.mpk.fi/

ESIM.
(EA 1-kurssi / Naisten superviikonloppu)
Sisältö

Kouluttajina kursseilla toimivat osaavat alan ammattilaiset. Kurssi keskittyy ensiaputaitojen kertaamiseen, niiden opettamiseen sekä käytännön harjoitteluun. Koulutuksessa painotetaan korkeatasoista käytännön harjoittelua.
Lauantai 20.5.2017 klo 08.30 - 20.30
- ensiaputaidot, niiden kertaaminen ja harjoittelu
sekä lyhyt perehdytys
- kyberturvallisuuteen ja
- itsepuolustukseen.
Sunnuntai 21.5.2017 klo 08.30 - 16.00
- ensiaputaidot, niiden kertaaminen ja harjoittelu.

Ja se miksi niitä on, selviää tuota.

https://www.mpk.fi/Mikä-on-MPK
 
Top