Uutisia Kanadasta

Itse veikkaan, että Turd menee jatkoon että heilahtaa, on se sen verran kultapoju yms... Eikö ole ihan viime kuukausina sattunut isoja terroritekojakaan. Ainut kenet voi hänet syrjäyttää, on joku vielä suurempi suvakki.
 
Kanada on maailman toiseksi paras jääkiekkojoukkue ja Neil Peart oli ehkä eniten mainoksillaan tienannut läskinpotkija. Huippu.
 
Googlasin hiukan tuosta ja tuntuu sitä että siellä kielletään kaikki puoliautomaattiset kiväärit joilla iso lipas.
 
Kieltää hyökkäys tyyliset aseet:facepalm:

Kanadan viranomaiset EIVÄT ole kertoneet mitä asetta ampuja käytti ja ainoa tieto, joka on vahingossa päässyt julkisuuteen on, että tekijällä ei ollut ampuma-aselupia, eli toisinsanoen tekijä käytti laittomia aseita.

Tämä onkin aina yhtä pätevä keppihevonen kieltää lainkuuliaisilta, laillisten aseiden omistajilta kaikki pätevät harrastuspyssyt vain koska joku sekopää tekee rikoksen samantyyppisellä laittomma aseella.
Väheneekö ne laittomat aseet siitä vaikka lailliset kielletään? Tuskinpa.

 
Viimeksi muokattu:
Ohessa lista aseista mitä nyt kiellettiin. Kaikenlaista löytyy, katsokaa itse.

https://www.scribd.com/document/459370005/Federal-government-banning-military-style-guns#from_embed

Listalla ei kyllä näyttäisi olevan G3 tai FAL siviili klooneja. Eikä myöskään SKS, M1 Garandia tai SVT-40 kivääreitä. Taisi myös FN Scar kiväärit puuttua, AUG ja Tavor, ei kyllä mitään käsitystä miten niitä Kanadassa pyörii.

Samalla kielletty näemmä toisen maailmansodan aikaiset kertalaukeavat pst-kiväärit eri kaliibereissa. Kaikki aseet joiden kaliiberi on yli 20mm, kielletty. Näitäkin on varmaan joukkoampumisissa paljon käytetty... 50BMG kaliiberi on myös kiellettyjen joukossa. Lainaus em. dokumentista: Any firearm capable of discharging a projectile with a muzzle energy greater than 10,000 joules. Pykälänikkareille ja pilkunviilaajille jää varmaan pähkäiltäväksi miten tuo 10 000 joulea mitataan kun em. dokumentti ei sitä sano.

Siinä nyt jokunen huomio näin pikaisesti vilkaistuna.
 
Niin ja oli aika demokraattinen tuo prosessi jolla päätettin kieltää kaikki.
Ei keskustelua kenenkään edunvalvojan kanssa, ei mitää esityksiä, ei äänestyksiä vaan suora kielto kerralla....
Pelkäävän esivallan refleksi, kielletään kielletään...
 
Aika paljon kanadiassa aikaa viettäneenä en yllättynyt, olen vain pahoillani normi metästäjien, harrastajien ja punaniskojen puolesta. Siellä on paljon kunnon porukkaa mitkä saavat nyt kärsiä politikoinnista aivan syyttään. Mielensäpahoittajien ja ylireagoitsijoiden luvattu maa...
 
Back
Top