Uutisia Kiinasta

Voi vehnä, sittenhän soundtrack tapahtuneesta hapotuksineen löytyy kohta Huawein verkkolevyltä...
 

 
Viimeksi muokattu:
Diktatuuri kiristää otettaan:

96c25ed9.jpg
 
Nyt olisi oikeita ja varmasti kiitollisia pakolaisia tarjolla, suurin osa menee varmaan kyllä Britanniaan, Australiaan, Kanadaan ja Yhdysvaltoihin.
 
Kommunistien kanssa kirjoitetut sopimukset ovat paskapaperia ja britit tiesivät sen tässä asiayhteydessä varmasti vuonna 1997 eli kruununjalokivi heitettiin tietoisesti susille.

Mutta imperiumi oli tuossa vaiheessa omakätisesti teurastettu ja täysin kykenemätön puolustamaan Hong Kongia ja pyyhkimään sadan vuoden takaisella liisingsopimuksella persettä, joten arvostelu on aiheeton.
 
Viimeksi muokattu:
Yksi maa, kaksi järjestelmää.

Kiina aikoo ottaa Hongkongin täyteen hallintaansa ja kumota kaupungin autonomisen aseman, kertoo The Washington Post. Ylin virkamies totesi, että Peking aikoo muuttaa järjestelmää, joka on antanut alueelle mahdollisuuden nauttia autonomiasta viimeisen 23 vuoden ajan.

Hongkong on ollut Kiinan erityishallintoalue vuodesta 1997, jolloin Iso-Britannia luovutti sen Kiinan hallintaan ”yksi maa, kaksi järjestelmää”-periaatetta noudattaen.

Ja sama saksaksi: Ein Volk, ein Reich, ein Führer!
 
Kiina ja intia aseet vastakkain. Kiina prvoilee ja siirtänyt joukkoja rajalle. .

 
Kiina ja intia aseet vastakkain. Kiina prvoilee ja siirtänyt joukkoja rajalle. .
Liian avointa, liian ilmeistä. Veikkaan että tämä on harhautus ja jossain muualla alkaa tapahtua.
 
Kiina tuntuu kokeilevan nyt vähän kaikkialla, alkavatkohan suunnitelmat ja joukot olla jo riittävän vahvat? :unsure:
 
Kiina tuntuu kokeilevan nyt vähän kaikkialla, alkavatkohan suunnitelmat ja joukot olla jo riittävän vahvat? :unsure:

Todennäköisemmin liittyy Intian puolella lisääntyneeseen infran rakentamiseen. Saattavat testailla kuinka paljon saavat sotilaita Intian puolelle vs mitä Intialaiset kykynevät ja kuinka nopeasti reagoivat.
 
Uutisia Kiinasta tai Intiasta :ROFLMAO:

Intialaislähteiden mukaan yhteenotto sai alkunsa sen jälkeen kun intialaisjoukot kohtasivat kiinalaisjoukkoja alueella, jolta heidän oli uskottu vetäytyneen 6. kesäkuuta tehdyn sopimuksen mukaisesti.

Tämän jälkeen joukkojen välillä alkoi nyrkkitappelu. Intian puolelta paikalle tuotiin vahvistusta, ja lopulta tappeluun osallistui Intian hallituksessa olevien lähteiden mukaan 600 ihmistä. Tappelu kesti lähemmäs kuusi tuntia.

Sotilaat ottivat yhteen Galwan-joen yläpuolella olevilla kapeilla kallionkielekkeillä lähes pilkkopimeässä, ja suurin osa tapauksessa menehtyneistä sotilaista putosi kuolemaansa. Maiden välinen osin kiistelty raja kulkee Himalajan vuoristossa.



Kiinan valtion televisiouutisissa tappelua ei mainittu tiistaina ollenkaan.

Maiden ulkoministerit ovat keskustelleet asiasta puhelimitse ja sopineet tilanteen rauhoittamisesta. Kiina ja Intia syyttävät kuitenkin toisiaan tappelun aloittamisesta.
 
Katos perkule. Tuohan on jo varsin reipasta touhua, että pikku rajakiistat hoidetaan rehellisellä turpaanvetokilpailulla. Tuliaseet on näköjään vässyköille jotka vain pelkäävät saavansa selkäänsä :ROFLMAO:
Ei niiltä kyllä sisua puutu. Pakko antaa vähän rispektiä molemmille osapuolille, kun arsenaalia kuitenkin löytyisi aina ydinpommeihin saakka.
 
Viimeksi muokattu:
Back
Top