Uutisia Saksasta

"I have published the arrest warrant"

10,w=720,q=low,c=0.bild.jpg

30.08.2018 - 17:06
After the murder of a 35-year-old in Chemnitz, the arrest warrant was distributed against the two suspects in social networks. The police are looking for the one who published the explosive paper.
At BILD now reported to the Dresden court of justice Daniel Zabel (39). He confesses, "I photographed and passed the arrest warrant."

bild.de

kauhee "natsi"....:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
 
Melko iäkkäitä nämä natsit..

Suora lähetys käynnissä: Äärioikeisto osoittaa mieltään väkivallan riivaamassa Chemnitzin kaupungissa – ”Tunnelma on odottava”, kertoo paikan päällä oleva HS:n kirjeenvaihtaja
Saksan äärioikeisto on kutsunut mielenosoituksen koolle Chemnitzin kaupunkiin. On olemassa riski, että mielenosoitus muuttuu jälleen mellakoinniksi. HS seuraa tilannetta.

https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005809822.html
 
Kenellekään ei kai ole tullut mieleen sanoa suoraan, mistä kaikki tämä johtuu?

Tapio Numminen, MTV, ilmaisee asian aika kryptisesti koska ei kai sitä ihan sanomattakaan voi olla :



Pitääkö rikokset siis ottaa vastaan torjumatta ja pelkämättä?

Nummisen kommentti kuulostaa kuohilaan määkimiseltä. Tuollaisten lepsujen ämmien takia asiat ovat edenneet tähän pisteeseen. Jos kaikki muista maista tulleet perseilijät heitettäisiin raakasti niskaperseotteella pihalle, vaikka sitten sinne kuuluisaan "varmaan kuolemaan", niin jäljelle jääneet olisivat luultavasti aika normaaleja ja kahnauksia paikallisten kanssa olisi huomattavasti vähemmän.
 
Antifa-mielenosoitus karkasi käsistä Stuttgartissa, jossa noin 100 antifaa järjesti Chemnitzin hengessä mielenosoituksen muukalaisvihaa vastaan. Kun poliisi yritti estää ennalta ilmoittamattoman mielenosoituksen matkan jatkumisen kohti kaupungin keskustaa, niin antifa vastasi väkivallalla. Poliiseja lyötiin mm lipputangoilla. Useita poliiseja loukkaantui. Poliisi joutui turvautumaan pamppuihin ja kyynelkaasuun tilanteen rauhoittamiseksi, kertoo Stuttgarter-Zeitung. Muussa mediassa kerrotaan, että antifa käytti poliisia vastaan myös ilotulitteita
Mistä herää mieleen kysymys, että jos joku mitätön marginaaliryhmä (suomen vastarintaliike vai mikä se nyt oli?) kielletään äärioikeistolaisena, niin miten ihmeessä säännönmukaisesti ilki- ja väkivaltaa käyttävä antifa saa olla rauhassa?
 
Tarkkaan ottaen Pohjoismainen Vastarintaliiike ei haluta kieltää äärioikeistolaisuuden perusteella vaan koska ovat väkivaltainen järjestö.

https://yle.fi/uutiset/3-10374946
Poliisihallituksen poliisitarkastaja Timo Kilpeläisen mukaan keskeisintä on Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen suhde väkivaltaan.
– Väkivaltaa ihannoidaan, heitä palkitaan väkivallasta eikä väkivallan käyttöä tuomita, Kilpeläinen sanoo.
– Ratkaisevaa on se, että järjestö ei ole missään vaiheessa irtisanoutunut väkivallasta, Nuotio lisää.
 
  • Tykkää
Reactions: PSS
Antifako ei sitten ole?

Antifan kieltäminen olisi vaikeaa koska se edustaa "parempaa väkivaltaa".

Sitäpaitsi, jos ns. "natsiongelma" pidetään rajattuna ja äärivasemmisto antifasisteineen aiheuttaa silti epäjärjestystä mm. itsenäisyyspäivän aikoina niin kyllä kansa ymmärtää missä ne kansan viholliset silloin ovat (äärivasemmistossa).
 
Viimeksi muokattu:
Melko iäkkäitä nämä natsit..

Suora lähetys käynnissä: Äärioikeisto osoittaa mieltään väkivallan riivaamassa Chemnitzin kaupungissa – ”Tunnelma on odottava”, kertoo paikan päällä oleva HS:n kirjeenvaihtaja
Saksan äärioikeisto on kutsunut mielenosoituksen koolle Chemnitzin kaupunkiin. On olemassa riski, että mielenosoitus muuttuu jälleen mellakoinniksi. HS seuraa tilannetta.

https://www.hs.paskamedia.fi/ulkomaat/art-2000005809822.html


Hieman on juttu muuttunut, mutta agendajournoa parhaimmillaan/pahimmillaan

Äärioikeiston mielenosoitus sujui rauhallisesti väkivallan riivaamassa saksalaiskaupungissa – ”Meidän täytyy puhua ja kuunnella toisiamme”
Saksan äärioikeisto kokoontui mielenosoitukseen Chemnitzin kaupunkiin torstaina. Protestit sujuivat kuitenkin rauhallisesti.

Sisällä Chemnitzin jalkapallostadionilla järjestettiin torstai-iltana kansalaiskeskustelu Chemnitzin tulevaisuudesta. Stadionin ulkopuolella noin tuhat ihmistä osallistui äärioikeistolaisen Pro Chemnitz -verkoston järjestämään mielenosoitukseen. (KUVA: CHRISTIAN T. JØRGENSEN)
Anna-Liina Kauhanen HS, Linda Laine HS
Julkaistu: 30.8. 18:28 , Päivitetty: 30.8. 22:11
CHEMNITZ / HELSINKI

SAKSAN äärioikeisto kokoontui torstai-iltana jälleen Chemnitzin kaupunkiin. Mielenosoituksen järjestäjä oli sama äärioikeistolainen Pro Chemnitz -verkosto, jonka maanantainen mielenosoitus riistäytyi poliisin hallinnasta.

Torstaina protestit sujuivat kuitenkin rauhallisesti. Noin tuhannen mielenosoittajan joukko alkoi hajaantua muutaman tunnin kokoontumisen jälkeen.

Mielenosoitus järjestettiin Chemnitzin jalkapallostadionin ulkopuolella. Sisällä stadionin päärakennuksessa pidettiin ainakin osittain samaan aikaan Chemnitzin tulevaisuutta koskeva kansalaiskeskustelu.

Paikalla stadionilla oli myös HS:n Berliinin-kirjeenvaihtaja Anna-Liina Kauhanen.


Äärioikeistolaiset mielenosoittajat eristettiin stadionalueen ulkopuolelle.(KUVA: HANNIBAL HANSCHKE / REUTERS)

CHEMNITZISSÄ kohtaavat Saksojen jälleenyhdistyminen ja jälleenerkaantuminen. Välissä on Chemnitzin jalkapallostadionin parkkipaikka. Se on nyt se harmaa vyöhyke, joka erottaa kaksi todellisuutta toisistaan.

Stadionin päärakennuksessa pidettyyn kansalaiskeskusteluun osallistui Saksin osavaltion pääministeri Michael Kretschmer. Tilaisuus oli suunniteltu aikaa sitten, ja se oli avoin ja tarkoitettu siihen, että osavaltion johto ja kansalaiset voisivat käydä vuoropuhelua.

Nyt dialogille on tarve. Chemnitzissä otettiin oikeus omiin käsiin, kun äärioikeiston mielenosoitus sunnuntaina riistäytyi poliisin hallinnasta ihmisjahdiksi, jossa uusnatsit pahoinpitelivät satunnaisia vastaantulijoita siksi, että nämä näyttivät ulkomaalaisilta.

”Minun kotikaupungissani jahdataan ihmisiä käsi natsitervehdyksessä. Se on pöyristyttävää. Se saa minut häpeämään”, sanoi sisälle stadionille kansalaiskeskusteluun jonottava chemnitziläinen DJ ja tapahtumajuontaja Hendrik Stowasser.

Jos Stowasser pääsee esittämään kansalaiskeskustelussa kysymyksen, niitä on kaksi.

Ensimmäinen on se, miten Saksinmaa ratkaisee ongelman, jota se on vähätellyt vuosia: sen, että Saksi on äärioikeiston tyyssija, Stowasser sanoo. ”Toinen kuuluu, miten saada ei vain kansalaiset, vaan myös eri puolueet todella keskustelemaan keskenään yhteiskunnan ongelmista.”


Poliiseja kokoontui jalkapallostadionin ulkopuolelle hyvissä ajoin ennen tilaisuuden alkua. (KUVA: CHRISTIAN T. JØRGENSEN)
PARKKIPAIKAN toisella puolella oli samalla alkamassa äärioikeistolaisen Pro Chemnitz -verkoston kolmas mielenosoitus.

Stadion ulkopuolella seisoo tuhatkunta miestä ja myös joitakin naisia. Jens Rothenberger tulee juttelemaan, vaikka moni muu on kovin haluton kertomaan, miksi on parkkipaikan tällä laidalla eikä jonottamassa sisälle stadionille.


Hendrik Stowasserille Chemnitzin suurin ongelma on äärioikeisto.(KUVA: CHRISTIAN T. JØRGENSEN)
”Minä olen täällä puolustamassa kotimaatani ja turvallisuuttani. En ole äärioikeistoa, vaan kolme hotellia omistava homo, joka pelkää liikkua kotikaupungissaan. Syynä on liittokansleri Angela Merkelinmaahanmuuttopolitiikka. Saksa muuttui pakolaiskriisissä.”

Rothenberger osallistui mielenosoitukseen myös maanantaina, ja on tulossa mukaan lauantaina Vaihtoehto Saksalle -puolueen mielenosoitukseen.

Tästä mielenosoituksesta tosin oli tarkoitus tulla erilainen kuin kahdesta aiemmasta. Poliisi piti huolen, ettei tilanne päässyt hallinnasta. Niin kävi sunnuntaina. Niin kävi maanantaina.

Nyt Saksin poliisilla oli apuvoimia viidestä muusta osavaltiosta ja liittovaltion poliisista. Poliisien määrää ei taktisista syistä kerrota, mutta heitä oli paljon.

”Katsotaan sitten vähän vieruskaveria”, joku mielenosoituksen järjestäjistä sanoi mikrofoniin mielenosoituksen alkajaisiksi. ”Maanantaina kävi, että joidenkuiden käsi nousi. Ei päästetä nyt niin tapahtumaan.”


Ihmisiä kerääntyi runsaasti jalkapallostadionin läheisyyteen. (KUVA:CHRISTIAN T JØRGENSEN)
CHEMNITZ on viime päivät ollut kuin kuin absurdi pila Euroopan aatehistorian kipupisteistä. Maailma on tuijottanut uutiskuvia ja videonpätkiä, joissa Chemnitzin tunnuksen, valtavan Karl Marxin patsaan silmien edessä nousee käsiä natsitervehdykseen. Mielenosoittajat ovat jahdanneet ja pahoinpidelleet ohikulkijoita siksi, että nämä ovat näyttäneet ulkomaalaisilta.

Jos 7,1 metrinen Marxin pää hengittäisi, se vetäisi sisäänsä äärioikeistolaisista mielenosoittajista uhkuvaa vihaa.

Ei sillä, että Marx itse olisi tuonut vain iloa tälle entiselle Karl-Marx-Stadille, vähän nuhjuiselle ja vauhdilla ikääntyvälle 250 000 asukkaan itäsaksalaiskaupungille, joka muurin murruttua ja Saksojen yhdistyttyä vaihtoi nimensä Chemnitziksi.

Kun Marxin silmien alla 30 vuotta sitten kaadettiin DDR:ää, nyt kommunismin ikonin edessä huudetaan demokratiaa vastaan. Chemnitz ei kuitenkaan ole kaaoksessa, vaan se on ollut näyttämönä hyvin järjestäytyneelle äärioikeiston väkivallalle, Stowasser sanoi:

”Joku äärioikeiston mielenosoituksessa ehkä kuvittelee tekevänsä vallankumousta.”

Suunta on vain on väärä, demokratiasta diktatuuriin, hän sanoi.

”Saksinmaalla on Saksan vähiten turvapaikanhakijoita. Ongelma täällä on äärioikeisto, ja valtava jakautuminen. Ihmisten välillä ole keskusteluyhteyttä. Se taas ei korjaudu vain sillä, että ruvetaan keskustelemaan – ihmisiä tuolla toisella laidalla ei tavoita logiikalla.”

Mielenosoituksen koolle kutsuvaa Pro Chemnitz -verkostoa johtaa äärioikeiston piirissä varsin tunnettu hahmo, asianajaja Martin Kohlmann.

Hän on äärioikeistolaisen terroristijärjestön Gruppe Freitalin yhden jäsenen asianajaja. Freitalin ryhmä teki vuonna 2015 pommi-iskuja vastaanottokeskuksiin.


Sylke Heintzille Chemnitzin suurin ongelma ovat turvapaikanhakijat. (KUVA:CHRISTIAN T. JØRGENSEN)
Ei täällä ole mitään natseja, sanoi mielenosoitukseen osallistuva myyjä Sylke Heintz.

”Tiedän tasan tarkkaan, mitä natsit tekivät sodan aikana. Täällä on ihmisiä, jotka haluavat pitää Saksan yhtenäisenä. Minä olen omasta ja tyttäreni turvallisuudesta huolissani oleva kansalainen, joka järkyttyi nuoren miehen taposta.”

Heintzille ei ole tullut mielen, että hän voisi osallistua stadionin kansalaiskeskusteluun. ”En usko, että minua otettaisiin sisään.”


Saksin osavaltion pääministeri Michael Kretschmer vastasi kaupunkilaisten kysymyksiin torstain keskustelutilaisuudessa. (KUVA: CHRISTIAN T. JØRGENSEN)
SISÄLLÄ stadionilla suuri sali täyttyy, paikkoja on viidellesadalle.

Chemnitzin ylipormestari Barbara Ludwig ei aloita ihan sillä, mitä yleisö haluaisi kuulla.

”Olemme tehneet parhaamme”, Ludwig sanoo – ja saa vastaansa buuausten kuoron.

Edessä on ilta täynnä latausta. Se käy selväksi parkkipaikan molemmin puolin.

Myös kansalaiskeskustelun juontajalla on heti alkuun toive:

”Pidetään keskustelu asiallisena. Se ei tarkoita sitä, ettei voi arvostella ja olla kriittinen.”

Pääministeri Kretschmer aloittaa oman puheenvuoronsa: ”Meidän täytyy puhua ja kuunnella toisiamme.”

Sitten Kretschmer ehdottaa hiljaista hetkeä puukotuksen uhrien muistolle. Kansalaiskeskustelu käynnistyy. Monella on paljon sanottavaa. Parkkipaikan toiselta laidalta mielenosoittajat lähtevät jo rauhassa matkoihinsa, kun keskustelu stadionilla vielä jatkuu.

https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005809822.html?ref=rss
 
Aikalailla yksi yhteen on asiat etenkin entisen Itä-Saksan alueella kuin täälläkin. Artikkelissa käsitellään mm. Merkelin käyttäytymistä eli otetaan isot määrät turvapaikanhakijoita mutta ei sitten oteta vastuuta tapahtumista sen jälkeen. Kyytiä saa myös valtamedia sekä poliitikot kansalaisten leimaamisesta mm. natseiksi, jotka eivät ymmärrä demokratiaa sekä siitä miten asioita uutisoidaan ja käsitellään.

‘Please stop calling east Germans racists. Sit down and listen to them’
Jörg Luyken

31 August 2018
10:24 CEST+02:00

The Local Editor Jörg Luyken is leaving his position today. He reflects on the news story that has dominated the last three years and calls for moderate politicians to recognize the genuine fears that many people in the east of the country have.

I am leaving The Local today after three and a half years working for the website as reporter then editor.

When I started in the job at the beginning of 2015, Germany was leaving a very good impression of a sleepy country pub while quietly turning over cash like a Vegas casino. Angela Merkel had been in power for a decade and, if polling figures were to be believed, she could easily last another ten years. Unemployment had dropped to levels never previously seen. Germany was the export champion of the world (and football champion to boot).

Looking at the figures, little has changed since. The economic good news never stops. The capital is slowly being rebuilt into a city worthy of its title. The airport still isn’t open, but who knows, maybe if I’d stayed a year longer even that would have changed.

At the same time though, Germany has become a very different place. There is rancour and anger in the streets now. When Merkel heads out of Berlin into the eastern provinces she is hounded by cries of “traitor to the people” or “Merkel out!” By last year’s elections she had turned from the CDU’s biggest asset into a weight around their neck. The country’s “Mutti” had become the evil aunt.

The humiliation for the CDU was most keenly felt in the east. Since reunification, they have dominated the states of Saxony, Saxony-Anhalt and Thuringia. But at the national election their authority was smashed by the Alternative for Germany (AfD). And if polling is to be believed the AfD are going to become the second biggest force in eastern politics next year when three state elections are held.

Conveniently for opinion makers in the west, anger in the east is easy to portray as nationalist, xenophobic and all things they seek to distance Germany from.

Germany’s media elite - mostly based in Hamburg - love to shake their heads about the east. Whereas they can only look with resentment at the conservative but awkwardly successful Bavarians, they reserve something much worse for the Ossis - their pity. Those poor Ossis who had to live for so long under dictatorship, they still just don’t get democracy, Spiegel lamented on Thursday. They are such victims, but why do they have to take this out on the only people weaker than them - the refugees?

The Hamburg media elite concern themselves with causes like shutting down nuclear power plants, convinced they are saving the world from a technology that never killed a single German. Meanwhile, barely a week goes by without a rape or knife attack happening as a result of the liberal media’s favourite of all Merkel policies - taking in refugees.

Let me just summarize this article from the Badische Zeitung to make my point. The small local newspaper reported on a brutal rape on Sunday of a 63-year-old woman in the tiny spa town of Bad Krozingen.

In an incident which gained no attention outside of the southwest of the country, an unidentified man who spoke broken German and had dark skin pulled the elderly woman under a bridge in the city centre before raping her in a dried-out river bed. Police suspect the man is north African.

Amazingly the town of 19,000 inhabitants is in the middle of a sexual assault crisis. Since February two private security guards patrol the town’s Cure Park on 24-hour watch after a series of sexual assaults there last winter. That come after two women had been brutally raped in the park in the summer of 2016. Two men from Gambia are doing jail time for the crimes.

The city authorities were keen to stress what they were doing to prevent further rapes. Not one but two “integration managers” had been hired to teach refugees in the area that sexual assault is bad. Unfortunately the courses were voluntary and only three people turned up.

The end of the article read like morbid satire. But you can’t laugh when the crimes are real.
Mainstream politicians and newspapers told Germans when all the refugees came in 2015 that the newcomers would be so grateful for the protection that they would obey the law. Even now the broadsheet press shy away from honest discussion of the crime figures. And while it is no longer credible to say that refugees all behave themselves, criminologists tell us that the behaviour or criminal asylum seekers is perfectly explainable through things like their age or their frustration at not being able to stay in Germany.

But what difference do these explanations make to a 63-year-old who was sexually assaulted or the family of a teenager who was stabbed to death?

Let’s be clear here, if Bad Krozingen has a rape problem, then something is very wrong. People have a right to feel mainstream politicians aren’t taking their concerns seriously. It should come as no surprise that people flee from all the established parties - left and right - to the only party that talks about these things - the AfD.

Which brings us to Merkel’s often wretched handling of the situation. She is the architect of Germany’s refugee policies. So as well as taking international acclaim for taking in so many Syrians, she should take responsibility for its failures. She should at the very least have the backbone to meet the families of the Breitscheidplatz terror attack rather than duck away from it until they publicly embarrass her into action.

She regularly laments the language used by her critics on the streets of eastern cities. But when does she ever do anything that shows that she takes their concerns seriously? After the recent unrest in Chemnitz she had the chance to show solidarity with the family of a man stabbed to death by an Iraqi who arrived in 2015. Instead she solely focused on the appalling acts of vigilante violence that took place afterwards, without giving due attention to the anger many people in the city feel who have nothing to do with Nazism or football hooliganism.

Why does the government give Jews practical advice on how to protect themselves from a new wave of anti-Semitism (like hiding their kippas) but women aren’t being given warnings on parks to avoid?

The result is that people who are primarily worried about the safety of their own neighbourhoods are being pushed into an alliance with extremists and racists. Rather than differentiate between genuine concern and actual extremism, the national (western) media is tarring all these people with the same brush.

And if anyone thinks that avoiding this subject helps people with dark skin, they should think a little bit more about whether making people bottle up and hide their fear of crime is a healthy way of creating societal harmony.

Everyone is responsible for their own political actions - and east Germans have to take responsibility for voting for a party that has more than one Nazi apologist in its ranks. But they are hardly being given a good alternative at the moment.

So after three years I’ve learned that, if a good society is built on sound economic policy, then Germany has little to fear for now. If it is based on people talking, listening and having the humility to accept when they are wrong, then the country is on much less stable footing.
https://www.thelocal.de/20180831/please-stop-calling-east-germans-racists-sit-down-and-listen-to-them/amp
 
Noitavaino valeuutinen? Missä ovat todisteet? - kysyy mmnews-verkkojulkaisu Chemnitzin tapahtumiin liittyen.

Julkaisussa palautetaan mieleen, että jopa Saksan hallitus saattoi perustaa Chemnitzin tapahtumiin liittyvän tuomitsevan lausuntonsa tapahtumiin, joita ei todellisuudessa edes tapahtunut.

Myöskään poliisi ei ole pystynyt vahvistamaan tähän mennessä minkäänlaista ulkomaalaisiin kohdistunutta noitavainoa.

P.Rönkön päivityksestä yllä

Saksan Chemnitzin väkivaltainen vyöry osoittaa, että toiminta on järjestäytynyttä. Hätkäyttävää on se, että siihen lähti mukaan niin iso joukko ihmisiä.

Järjestäytymisestä kielii sekin, että äärioikeisto harrastaa härskiä propagandaa, kun se kertoo tarinaansa ja hakee oikeutustaan väkivallanteoille kansan silmissä.

Faktoilla ei ole siinä tarinassa mitään merkitystä. Vaarallista peliä.

https://www.karjalainen.fi/uutiset/...-kolumni-mihin-tarvitaan-natseja-ei-mihinkaan
 
Asuin yhdessä vaiheessa tuolla itäisessä Saksassa, ja on kyllä surkean näköisiä seutuja. Köyhää seutua, josta kaikki vähänkin elämässä eteenpäin pääsemisestä kiinnostuneet muuttavat pois. Ja sinne jäävä sakki on juuri tätä arjalaista herrakansaa, joka nyt osoittaa mieltään.

Miksei Berliinissä mellakoida tai pahoiteta mieltä? Siellä sentään yli 30% väestöstä jollain tapaa juuriltaan ulkomaalaisia.
 
Back
Top