Uutisia Uudesta-Seelannista

fulcrum

Ylipäällikkö
Ilmeisesti kyseessä on australialainen äärioikeistolainen terroristi, joka valitsi Uuden Seelannin, koska se on ''pehmeä'' kohde ja todella rauhallinen maa ja halusi osoittaa, että missään ei ole turvassa.
Onkohan paikka muuten valikoitunut kohteeksi nimen perusteella? Nämä tapaukset eivät kyllä yleensä ole kummoisia kristittyjä (jos ollenkaan) mutta usein nimellisesti puolustavat 'kristittyjä arvoja'.
Tietysti kyseessä on myös yksi maan suurimmista kaupungeista joten ehkä osa tekijöistä on vain kotoisin sieltä.
 

Bwana

Kapteeni
Ei trollauksia, kiitos. Ei ole muslimivihaa todeta että Oulun raiskaajat olivat muslimeja. Muslimivihaa on väittää että he olivat raiskaajia koska olivat muslimeja.
Mitään kautta rantain ymmärtämisiä nämä(kään) murhaajat eivät tarvitse.
Eivät tietenkään tarvitse/ansaitse. Täydellisen kusipäisiä terroristejä jotka tappoivat viattomia sivullsia.

Se, mitä ajoin takaa on se, että hesari nyt on tasan niitä viimeisiä tahoja, jonka pitäisi antaa määritellä sanan "muslimiviha"-sisältö.
 

fulcrum

Ylipäällikkö
Juuri näin. On hyvä muistaa,koska tämä hirmuteko tuo asian esille,että islamfobia on sama kuin Lavrovin Russofobia sillä erolla että sanan keksi Muslimiveljeskunta ja käyttävät sitä ahkerasti. Aina nuo laidat hyötyvät näistä.
Tietysti voisi mainita että suurimpia islamofoobikkoja ovat juuri äärimuslimit itse. 95% islamistien terroriteoista kohdistuu toisiin muslimeihin.
Irak-Afganistan-Pakistan-linjalla tapahtuu yksi Christchurch harva se päivä.
 

Sardaukar

Ylipäällikkö
Lahjoittaja

Sardaukar

Ylipäällikkö
Lahjoittaja
Meikän mielestä kaikki nuo avuttomien ihmisten tappajat ovat täysin paskahattuja.
 
Vaikka Uuden-Seelannin aselait ovatkin suht tiukkoja, jos olen ymmärtänyt oikein niin aseita saa paikallisestikin varsin helposti kunhan hommat on kunnossa.
Tuollaista löytyi pikaisella googlaamisella:

Wikipedia gun laws in New Zealand kirjoitti:
Firearms in New Zealand fall into one of four categories:
  • Pistols are firearms shorter than 762 mm (30 in).
  • Restricted weapons include machine guns, selective-fire assault rifles, grenades and rocket launchers. This category also includes some non-firearm weapons such as pepper spray. Cabinet can declare things to be restricted weapons by regulation.
  • Military-style semi-automatics (MSSAs) include semi-automatic rifles and shotguns that have one or more of the following components:
  • A Category firearms are those that do not fall into any other category, and are the vast majority of legally-owned firearms in New Zealand, and support a surprisingly wide number of types. For example semi-automatic AR-15 style rifles are permitted in this category provided they can only hold 7 or less rounds as well as meeting the other criteria.
https://en.wikipedia.org/wiki/Gun_laws_in_New_Zealand

Todella surullinen tapahtuma ja erittäin vastenmielistä toimintaa. Silkkoja pelkureita ja k*sipäitä. Hoplojen mouhoamista odotellessa.
 

Sardaukar

Ylipäällikkö
Lahjoittaja

inscout

Kenraali
Voi voi. Surkea tapaus kaiken kaikkiaan.

Mutta näin ne asiat menevät. Aikansa paukkuu toiseen suuntaan yksien vatipäiden toimesta niin väistämättä toisen puolen vatipäät jossain vaiheessa rientävät kentälle samoilla keinoilla:(.

Tästä nyt sitten seuraa vihapuhelakeja ja valvontaa. Joka taas suututtaa ihmisiä yhä enemmän. Ja toisella puolella huudetaan sekä kostoa että "katsokaa nyt.ne tappaa muslimit".

Lopputuloksena kaikki vihaavat toisiaan aiempaa enemmän ja kierre kovenee.

Tämä on se, mikä on aina seurannut monikulttuurisuudesta ja josta on puhuttu jo vuosien ajan. Mutta kun ei voida myöntää tosiasioita vaan aina mennään sen pahimman kautta.

Jossain määrin kyllä yllättävää että juuri Uusi Seelanti oli ensimmäinen tapahtumapaikka. Ausseissa tätä kipuilua on toki ollut jo vuosikymmenten ajan.
 

Mili

Kapteeni
Hesarista: "POLIISI kertoi pidättäneensä neljä epäiltyä, kolme miestä ja yhden naisen. Etsintöjen yhteydessä poliisi löysi heidän ajoneuvoistaan myös omatekoisia räjähteitä."

"Epäillyistä yhtä vastaan on jo nostettu syyte murhasta, ja kahden asistettuina kiinni otetun mahdollista yhteyttä tapahtumiin tutkitaan. "

Eli poliisi pidätti uhreja auttaneita random moskeijassakävijöitä, tutki heidän autot ja niistä löytyi pommeja? Ampujalla ei tainnut niitä olla, mielestäni ei maininnut niitä missään? Toivottavasti jotain ensihämmennyksen sekasortoa, en haluaisi maltillisten muslimien kantavan aseistettuina räjähteitä mukanaan kaupungilla.
 

Merkava

Eversti

Merten sheriffi

Ylipäällikkö
Lahjoittaja
Halla-Ahon irtisanouduttava tästä karmeasta teosta!
Tällainen isku oli odotettavissa. Kamelin selkä katkeaa aina jossain vaiheessa.
 

hansai

Ylipäällikkö
Kuka tivaa ensimmäisenä Halla-aholta kommenttia nuorisojärjestön etnonatikoista..

Uuden-Seelannin moskeija-ampuja julistuksessaan: Halusin kostaa Tukholman terrori-iskussa kuolleen pikkutytön puolesta, mainitsee myös Oulun seksuaalirikokset
Nettiin ladatussa manifestissa ampuja kuvailee itseään valkoiseksi etnonationalistiksi ja rasistiksi.

https://yle.fi/uutiset/3-10690311
 

hansai

Ylipäällikkö
Uuden-Seelannin Christchurchissa terrori-isku moskeijoihin, monia kuolleita
« Uusin viesti kirjoittanut Ajnabi Al-Finlandi tänään kello 11:55:17 »
Etnonationalisti ja terroristi. Turha sitä on teidän täällä selitellä ja puolustella. Eikä noi iskut moskeijoihin ole mikään uusi juttu Suomessakaan. Niitä tapahtuu vuosittain ja iskijät inspiroituvat juuri Hommaforumin kaltaisissa paikoissa käydyistä keskusteluista, joissa fasismin pienet työmuurahaiset lietsovat ihmis- ja naisvihaa. Tuloksena on jotain tällaista:
 
Top