Hylkää huomautus
Liity mukaan keskusteluun!

Rekisteröityminen ei kestä kuin hetkosen ja pääset keskusteluun mukaan, tervetuloa!

>>> REKISTERÖIDY <<<

Uutisia Venäjältä

Viestiketju osiossa 'Ulkomaan uutiset' , aloittaja deeq, 21.04.2010.

Tagit:
 1. Jukkis

  Jukkis Kapteeni Lahjoittaja ELSO 2.0

  Liittynyt:
  13.09.2012
  Viestejä:
  985
  Tykkäykset:
  844
  Pisteet:
  76
  John Hilly, PSB 5500 ja tulikomento tykkäsivät tästä.
 2. Maidan

  Maidan Ylipäällikkö Lahjoittaja

  Liittynyt:
  14.11.2014
  Viestejä:
  4,568
  Tykkäykset:
  8,523
  Pisteet:
  1,286
  Venäjällä siiretty viisarit nyt Tu:shakan alasmenosta kahteen ihmiseen: Bozhena Rynskaan ja Aleksandr Babchenkoon. Nyt vitsit ovat kaukana kun näitä kahta vatnikit ovat valmiit lynkkämään, polttamaan elävältä, viemään heiltä kansalaisuus ja vaikka mitä. Kremlin ykköspropagandisti Vladimir Solovjev järjesti tv:studiossa sellainen hysterisen performansiin, mm puhui kuvitellulle Bozhenalle solvaten tätä tavalla, jota minkä tahansa sivistyneen maan oikeuslaitos luokittelisi kunnialoukkaukseksi vähintäin. Harvoin näkee mitään yhtä vasteenmilista mitä minä seurasin asken youtubessa,jossa tämä propagandisti karjui ja kiljui kun raivotautinen paviaani.
  En ole pitkään nähnyt ohjelmia jossa tämä Solovjev propagandisti esiintyy, koska tälläistä kyynisyyttä ja hysterian määrä on ylivoimaista seurata, mutta tämä tapaus oli jo niin sairas, että menin hiljaiseksi.

  Meno siellä Venäjällä muistuttaa jo Pohjois-Korean menon kopiota, jos poikeat kuorosta "suren, suren ja vielä kerran suren" etkä parku uskottavasti, niin kun nämä kaksi ovat tehneet, voi lähteä mahdollisesti henkikin, ainakin jahti alkaa.
  Itse asiassa se on paljon P-Korean vaarallisempaa, siellä sentään "huonosti parkuvia" viedään heti teloitettavaksi, mutta Venäjällä usutetaan heidän päälle koko vatnikki-kansan ja hän on vapaa riista. Ihminen saa tuntea pelkoa koko ajan vainon aikana.
  Bozhenan rappukäytävässä hiipeili naamio päällä joku, hänen parvekkeelle avoimesti keskellä päivä nosturilta liimattu turmassa menehtyneiden kuvia ja uhkailtu loputtomiin. Niin, hän tunnusti yhdessä häiritsijässä yhden NOD:in miehen.

  Voiko tämä muuttua tästä vielä pahemmäksi?


  Olen täysin tämän naisen puolella, hän kertoi että ajemmin sai vainoa näistä NTV "jornalisteilta" tosi ikävin seuramuksiin - sai keskenmenon. Ja nyt hän sarkastisesti sanoi (laitan lyhentyneenä) "Jumala, olkoon nämä NTV:oshakat, mutta miksi, miksi (veit) näin hyviä muusikoita". Ei sen enemmän.

  NTV:oshkat kuulosta lapselliselta ja ihan hauskalta korvissani, "voshka" on täi, mutta hassusti sanottuna. Rynska sanoi ettei voi surra ihmisten kuolemaa jotka tietoisesti valehtelevat rahoista.

  Ai niin, hän heitti nosturilla asunnon parvekkeelle ja turmeltunutta miehen päälle kissahiekkalaatikon sisällön. Ehtinyt sentään. Toivottavasti hänen osui. Olen ihan varma ettei mikään poliisi siellä olisi auttanut eikä auttaa Bozhenaa. Oppositiolle siellä saa tehdä vaikka mitä.

  Edit. En tunne Bozhenan blogia eikä muuta, kuuntelin häntä vasta nyt ja totesin että hän puhuu asioista suoraan ja ihan järkeviä. Häntä tunnetaan seurapiirilejonana, mutta rohkeasti Putinin regimea arvostavana kirjoittajana.

  Tämä on venäjäksi, tarkoitus ei ole kääntää sitä, mutta katsokaa 2:sta minuutista. Siellä on tämä koko vanukansan rakastamaa Solovjev, hän kilju kuvitellulle Bozhenalle, (häntä ei tietenkään ole siellä) ja solvaa häntä viimeisillä sanoilla, mm kutsumalla hänet skitsofrenikoksi. Nainen hänen seurassa myös jakelee diagnooseja. Mies on selvin päin, ja tämä ei ole huumori (!). En ole eläessään nähnyt mitään kyynisempaa ja vasteenmielisempaa kun tämä Solovjevin sairas "performanssi" yleisön edessä. En voi kutsua sitä enää vihaksikaan. Se on jotain paljon pahempaa.


  Olen nähnyt muutaman Solovjevin ohjelman enkä voinut katsoa niitä, ne olivat sellaista huutamista ja opponentien solvaamista, että hirvitti. Tämän lisäksi hän järjestää ohjelmia niin että vastustaja on aina yksi ja häntä solvaavia on vähintäin kymmenen ja heitä kannustavia koko studio täynnä. Usein ne huutavat vastustajan puheen päälle hysteerisesti häiriten tämän puhetta koko ajan. En ole koskaan ymmärttänyt niitä jotka halusi tulla masokistisesti näiden oikeasti hullujen luo. Kai ne tekee sitä rahasta ja kai kuvittelevat että edes joku rupea ajattelemaan. Minusta heistä siellä vain tehdään naurettavia ja säälittäviä. Itse en menisi tälläisiin paikoihin mistään rahasta.

  Vielä yksi edit.
  Näistä kahdesta kiehuu nyt koko maa, mutta MISSÄÄN kukaan ei hiiskahdakaan sitä että Putin 30.12 allekirjoitti "sadistien lain", joka salli vankien pahoinpitelyn, ja "erikoismenetelmien käyttö", mitä se sitten tarkoittakin. Kaikille on selvä että kidutusta laillistaan. Kukaan ei puhuu sitä että Misulina, tuo venäläisen hengellisyyden ja siveyden vartija, teki lakiesitys Dumaan perheväkivallan laillistamisesta, jotta mies pääsisi hakkamaan sekä vaimoa ja lapsia kunnon vanhan venäläisen ortodoksisen perinnen mukaisesti. Kukaan ei puhuu sitäkään että muutaman päivän sisällä siellä tapahtui toinen toista hirvittävia lapsimurhia, mm tappajana yksi 9 vuotias. Kukaan ei puhuu että Venäjän ortodoksinen kirkko ehdotti administratiivisen rangaistuksen kiroilusta yhteistiloissa передает. Ne sitten päättää itse mitä kuuluu kirosanoihin ja mitä ei. Pappi myös reippasti valhetelee ettei hän muka sanonut yhtäkään kirosana edes armejassa. Mitä on valheiden valhe - venäläisessä armejassa puhutaan vain kirosanoilla, muita ei ole.

  Ronald Reigan ei turhaan kutsunut Venäjä "pahuuden imperiumiksi", ei todellakaan.
   
  Viimeksi muokattu: 31.12.2016
  tulikomento ja PSB 5500 tykkäsivät tästä.
 3. Mainos 4. Maidan

  Maidan Ylipäällikkö Lahjoittaja

  Liittynyt:
  14.11.2014
  Viestejä:
  4,568
  Tykkäykset:
  8,523
  Pisteet:
  1,286
  [​IMG]
  http://www.kasparov.ru/material.php?id=586543E6DEE46

  "Sidorovy, avatkaa oven! Elimiin on tullut ilmoitus ettei teillä pitkään kuulunut television ääntä!"

  "Kansalainen, onko teillä mielipidetta?
  - On, tietenkin, miksei olisi.
  - Ja kenenhän tämä mielipide on? Yhteiskunnan vai teidän, niin sanottu, henkilökohtainen?
  - Yhteiskunnan, herra poliisimies! Omia en omista. Minä tunnen lain!
  .....

  Itseltäni: Kun NL:tto hajosi, hyvin lyhyen ajan, noin puoli vuotta - vuoden olivat auki Kremlin arkistot, joitakin päästy tutkimaan, sitten yhtäkkiä pääsy sinne suljettiin. Sieltä mm paljastui pelkästään 5 miljoona tavallisten kansalaisten tekämää ilminantoa.
   
  Viimeksi muokattu: 31.12.2016
 5. Teme

  Teme Kersantti

  Liittynyt:
  28.12.2010
  Viestejä:
  292
  Tykkäykset:
  260
  Pisteet:
  16
  https://www.washingtonpost.com/worl...483368656419&tid=ss_tw&utm_term=.152a0702688a
   
 6. Talvela

  Talvela Ylipäällikkö

  Liittynyt:
  22.02.2014
  Viestejä:
  6,653
  Tykkäykset:
  6,485
  Pisteet:
  1,286
  Guderian, Jukkis ja ak.tied tykkäsivät tästä.
 7. Osasto 31

  Osasto 31 Kersantti

  Liittynyt:
  10.08.2016
  Viestejä:
  269
  Tykkäykset:
  335
  Pisteet:
  16
  Katsoppas vain: https://themoscowtimes.com/news/russian-foreign-ministry-appeals-for-nato-reset-56726


   
  Myrskyhiiri tykkäsi tästä.
 8. sirra

  sirra Kersantti

  Liittynyt:
  04.04.2016
  Viestejä:
  206
  Tykkäykset:
  517
  Pisteet:
  16


  Päivän kevennys...

  - Minkälainen lämpötila teillä on siellä?
  - miinus 20
  - Ja televisiossa kerrottiin, että teillä on miinus 50
  - Se (lämpötila) on ulkona
   
  Myrskyhiiri, Fremen, Umkhonto ja 5 muuta jäsentä tykkää tästä.
 9. sirra

  sirra Kersantti

  Liittynyt:
  04.04.2016
  Viestejä:
  206
  Tykkäykset:
  517
  Pisteet:
  16
  Sen verran olen epäluuloinen naapurin touhuista, että tähänkin palmun oksan ojennukseen on joku ketun häntä haudattuna. Sitä, mikä se ketun häntä on, voi spekuloida.

  Tämä ilmoitus tulee hetkeä ennen Trumpin astumista presidentin saappaisiin. Trump on aikasemmin kyseenalaistanut NATO:n avun Baltiassa tilanteen niin vaatiessa. Tähänkö rakoon Venäjä pyrkii nyt kampeamaan kiilaa? Tuossa lausunnossa sanotaan, että pienille maille on taloudellisesti edullista olla osana sotilasliittoa, kuin pitää omaa isoa armeijaa. Nyt sitten annetaan tämänkaltaisia viestejä, suuntana erityisesti Yhdysvallat ja Trump, että pienet maat hyötyvät taloudellisesti sotilasliiton jäsenyydestä. Pelkään vaan, että nämä viestit vielä uppoavat Trumpiin ja saa tämän entistä epäilevämmäksi Yhdysvaltojen roolista Euroopassa ja ehkä erityisesti Baltiassa.
   
 10. aj77

  aj77 Ylipäällikkö

  Liittynyt:
  08.07.2011
  Viestejä:
  5,674
  Tykkäykset:
  6,420
  Pisteet:
  1,286
 11. Myrskyhiiri

  Myrskyhiiri Kenraali

  Liittynyt:
  24.04.2014
  Viestejä:
  2,083
  Tykkäykset:
  2,892
  Pisteet:
  636
  Syyrian voittajalla on varaa tarjota liennytystä, semminkin jos saa pitää Krimin + Itä-Ukrainan ilman pakoitteita. Mikäs siinä on resetointia tarjotessa kun on sotilaallisesti menestynyt mutta taloudellisesti alkaa tulla hiki pintaan.

  Rauhaa ja rakkautta ja tulivoimaa kaikkialle.
   
  tulikomento ja Sturmjölk tykkäsivät tästä.
 12. John Hilly

  John Hilly Eversti

  Liittynyt:
  24.11.2014
  Viestejä:
  1,940
  Tykkäykset:
  2,066
  Pisteet:
  316
  Jos tämä pitää paikkansa, niin minäkin harvinaisen rauhallinen mies taidan pimahtaa.

  Russia’s new favorite jihadis: The Taliban


  http://www.longwarjournal.org/archives/2017/01/russias-new-favorite-jihadis-the-taliban.php
   
  Teräsmies tykkäsi tästä.
 13. fulcrum

  fulcrum Ylipäällikkö

  Liittynyt:
  20.05.2010
  Viestejä:
  4,969
  Tykkäykset:
  4,033
  Pisteet:
  1,286
  Neljä uutta Su-35 -häivekonetta (sic) saapuu Karjalaan:


  Tarkkakorvainen erottaa taustalla tervetulo-orkesterinkin...
  Näitä on nyt palveluskäytössä n. 60 kappaletta ja tilauksessa ainakin 40 konetta vielä joten se alkaa olla numeerisesti jo ihan merkittäväkin tyyppi.
   
  Ikarus, tulikomento ja Talvela tykkäsivät tästä.
 14. Mainos 15. Guderian

  Guderian Kapteeni

  Liittynyt:
  10.07.2014
  Viestejä:
  740
  Tykkäykset:
  558
  Pisteet:
  76
  tulikomento tykkäsi tästä.
 16. Guderian

  Guderian Kapteeni

  Liittynyt:
  10.07.2014
  Viestejä:
  740
  Tykkäykset:
  558
  Pisteet:
  76
  Kukas se on se Syyrian voittaja? Venäjä? Eikös siellä vielä sota jatku vaikka Aleppon taistelu jo loppui.
   
 17. Teräsmies

  Teräsmies Ylipäällikkö Lahjoittaja

  Liittynyt:
  26.04.2010
  Viestejä:
  6,696
  Tykkäykset:
  3,016
  Pisteet:
  1,286
  Rex Tillersonin näkemyksiä Ukrainasta.
   
  tulikomento tykkäsi tästä.
 18. tulikomento

  tulikomento Ylipäällikkö

  Liittynyt:
  27.01.2015
  Viestejä:
  6,090
  Tykkäykset:
  18,227
  Pisteet:
  1,286
  Yllättävän tiukkaa puhetta. Krimin kaappaus yllätti housut kintuissa, mutta tämän jälkeen olisi pitänyt tukea ja rohkaista Ukrainaa ja näin estää Itä-Ukrainan nykytilanteen syntyminen. Tuosta tuli myös esiin tämä perinteinen ajattelu, että Venäjä kunnioittaa vain päättäväisyyttä ja aseellista voimaa.
   
  Jukkis, Maidan ja Teräsmies tykkäsivät tästä.
 19. Maidan

  Maidan Ylipäällikkö Lahjoittaja

  Liittynyt:
  14.11.2014
  Viestejä:
  4,568
  Tykkäykset:
  8,523
  Pisteet:
  1,286
  Company Intelligence Report 2016/134, 18 October 2016, p.30:
  2. In terms of the substance of their discussions, SECHIN’s associate said that the Rosneft president was so keen to lift personal and corporate western sanctions imposed on the company, that he offered PAGE/TRUMP’s associates the brokerage of up to a 19 per cent (privatised) stake in Rosneft in return. PAGE has expressed interest and confirmed that were TRUMP elected US president, then sanctions on Russia would be lifted.

  Eli Trupm sai lahjus 19,5 miljardia euroa Illarionovin kirjoituksen mukaan.

  http://www.kasparov.ru/material.php?id=58760C08E7A9D
  Näin kirjoitti A.Illarionov ja jotenkin en usko, hän kerasi vain sitaatit sieltä sun täältä kuulemma. Toivottavasti ei pidä paikkansa.
   
  Viimeksi muokattu: 12.01.2017
  Lepukki tykkäsi tästä.
 20. Leaderdog

  Leaderdog Eversti Lahjoittaja

  Liittynyt:
  05.01.2016
  Viestejä:
  1,856
  Tykkäykset:
  3,998
  Pisteet:
  316
  tulikomento tykkäsi tästä.
 21. tulikomento

  tulikomento Ylipäällikkö

  Liittynyt:
  27.01.2015
  Viestejä:
  6,090
  Tykkäykset:
  18,227
  Pisteet:
  1,286
  Johan siellä jo neukkuaikoina kuului sotilaskoulutuksen alkeet koulumuksujen opintoihin. Yksi virolainen kaverini kertoi, että kun 80-luvun puolivälissä kävi peruskoulua, niin propagandamädätyksen lisäksi penskoille opetettiin mm. Kalashnikovin purkaminen ja kasaaminen.
   
  Myrskyhiiri, Kaira ja Leaderdog tykkäsivät tästä.
 22. Leaderdog

  Leaderdog Eversti Lahjoittaja

  Liittynyt:
  05.01.2016
  Viestejä:
  1,856
  Tykkäykset:
  3,998
  Pisteet:
  316
  Olettaisin että teemana noilla "valmennuksilla" on että Länsi on paha ja agressiivinen.:eek:
   
  tulikomento tykkäsi tästä.

Jaa tämä sivu