Uutisia Venäjältä

Maidan

Respected Leader
Lahjoittaja
Vladimir Pätkä ? владимир коротышка?
Vaikka
Vladlena Putjatichna. Владлена Путятична :rolleyes: Venäjän orjat tulevat nielaisemaan ja maiskuttamaan vaikka mitä..Nyt Put'ka ilahduttaa orjat sillä että perustuslakia korjataan. Pressaksi ei saa tulla jos asunut/asuu ulkomailla, jos on muita passeja kun Venäjän passi. Orjat alkaa huutaa halleluja "kirotut oligharhit eivät pääsee valtaan", Prigozhinin trollitehtaat repeää "oi suuri on Put'ka Meidän isämme aurinkoinen, nyt alkaa elämää, noustaan polveltaan".

Orjilla ei käy mielessäkään että kaikilla kremljadeilla on omaisuutta nimenomaan länsimaissa, ja vaikka missä paratiisipaikoissa maapallolla, heidän lapset ja lasten lapset ovat Lännessä, opiskelevat ja johtavat kremljadien (ja heidän sukulaisten ja kavereiden raldugineiden) yrityksia länsimaissa ja paskat ne välittä koko venäjästä. Kuten myös kaikki Mishulinat ja lavrovit, ne käy matkustaa milloin heitä huvittaa, viettää mukavia lomia muiden silmiltä suojassa Ranskan rivjeroilla, eivätkä rajota itseään ylipäänsä mistään. No, joo töissä pitää olla Dumassa, tiettyy, ja kertoa orjille miten Länsi mädäntynyt ja fasistit pirittää joka suunnassa, siksi orjien elämä on toistaiseksi kurjaa.

Rahapesu ja muu rikollisuus on laillistettu ainakin heidän osaltaan. Ajatekaa että Put'kan "kokki" bandiitti Prigozhin kävi ihan avoimesti Saksassa, juuri kun Merkel kävi Moskovassa, Merkel antoi luvan?
Mieshan on rikollinen, USA:n sanktioiden alla, ja vaikka mitä, mutta sitten oltuaan vähän aika kadoksissa, kun hänen johtamalle Wagner terroristiryhmitelmälle Afrikassa kävi kalpaten, pulpahti ihan rauhassa Münchenissa. Mitä hän siellä teki? Kuka antoi lupa lennellä terroristijohtajalle, joka on lainvastainen Venäjänkin lain silmissä, sanktioiden alla olevalle bandiitille Prigozhinille Euroopassa. Merkelin luvalla?
 
Viimeksi muokattu:

Maidan

Respected Leader
Lahjoittaja
Tähän menoon pitää suhtautua yhtä suurrealistisesti kun se on. Virkamiesten varastaminen tai raspilit, ovat luokka että normaalin ihmisen aivot räjähtäisi jos yrittäisivät jotenkin perustella tai älyllistää menon. Esimerkki: Rogozin, se joka laitettu johtamaan raspilia nimelta "avaruuden kehittämisee" upotettuuan taivantuuliin 600 miljardia $ kosmodromiin Vostochnyi, kun rahat hävisi ties mihin, ihmettelee avoimesti tyylin, no jaa, onhan se, pahus, varastavat..pitää tutkia asiaa. Ja se sitä ja näin aina.
 

Rauhantekijä

Respected Leader
Kaikki valta Venäjällä keskittyy energiaan - fossiiliseen energiaan.
Vihreään suuntaan etenevä Eurooppa ei ole nyky Venäjän energiakaupan etujen mukainen, sitä siis sopiikin hieman häiritä ja hajoittaa. Samanaikaisesti Venäjällä olisi valtavia mahdollisuuksia uusiutuvien energiamuotojen kehittämisessä jos ne vaan tajuaisivat asian.

.
 

StepanRudanskij

Kenraali
Lahjoittaja
Olisiko hallitsijanimi sitten Vladimir V, kun ilmeisesti ainakin järjestysnumerot I, II, II, ja IV ovat jo varattuja?
"Venäjän" (Rusin) historiassa on vaikuttanut kolme mainittavaa Vladimiria. Volodimir Suuri (kristinuskoon kääntyjä), Volodimir Monomah, pidetty hallitsija. Sitten on tämä kolmas, nykyinen. Yleisesti tunnettu hallitsijanimellä Vladimir Huilo (suom. Vladimir Mulkku).
 
Viimeksi muokattu:

nimimerkki

Korpraali
Putinille tehdään vielä sellainen mausoleumi että Leninkin kalpenee. Ja sitten hän jatkaa Venäjän johdossa niin että hänen käskynsä ilmaantuvat aina kultaisin kirjaimin johonkin sen mausoleumin seinään...Ihme touhua...
 

Vääpeli

Respected Leader
Kukas tämä herra olikaan?
Heresy.... Etkö tiedä kuka hän on? :D
 

Protheon_93

Kenraali
Kukas tämä herra olikaan?
Ihmiskunnan Keisari Warhammer 40000:sta.

Kymmeniä tuhansia vuosia vanha yksi maailmankaikkeuden vahvimmista olennoista, joka uudelleenrakensi ihmiskunnan imperiumin yhdistämällä ihmiskunnan sen hajottua osiin, kun valoa nopeampi matkustustapa väliaikaisesti tuhoutui warp-ulottuvuuden häiriön takia. Tämän vuoksi koko galaksin kattama ihmiskunan imperiumi hajosi täyteen kaaokseen ja pamahti vuosituhansia teknologisesti taakse. Hän soti maapallolla yhdistymissodan, joka yhdisti maapallon kansat ja loi omasta geeniperimästä 20 Primarch - poikaansa, jotka häntä vastustavat Kaaoksen Jumalat sitten nappasivat ja sijoittivat eri ihmismaailmoihin. Hän loi hänen poikiensa DNA:sta Astartes - sotilaat, joista hän kokosi 20 legioonaa, kun hän liittoutui Marsin kanssa jäkimmäisen toimittaessa avaruusalukset hänelle, ja laukaisi käyntiin Suuren Ristiretken yhdistääkseen ihmiskunan galaksissa ja kostaakseen alieneille, jotka hyökkäsivät warp-häiriön aikana ihmisplaneettoja vastaan.

Hän sitten löysi poikiansa yksi kerrallaan ja antoi heille omat legioonansa avaruusaluksineen ja tehtävänä oli yhdistää koko ihmiskunta imperiumin alle ja hävittää taikausko ja uskonto ihmiskunnasta, koska palvonta lisäsi Kaaoksen Jumalien voimaa, ja tehdä ihmiskunnasta täysin tieteellisten faktojen pohjalta ajatteleva materialistinen rotu. No kesken Suuren Ristiretken Keisarin ensimmäinen ja suosikkipoika, Horus Lupercal, korruptoitiin Kaaoksen Jumalien toimesta ja hän kääntyi isäänsä vastaan ja vei puolet veljistänsä puolelleen ja sisällissodan päätteeksi Keisari tappoi Horuksen, mutta Horus onnistui kuollettavasti vaurioittamaan Keisaria, joka asetettiin kultaiselle valtaistuimelleen, joka ylläpitää hänen elintoimintojaan, ja hän on istunut siinä kymmenen tuhatta vuotta itsetietoisena ruumiina halliten ihmiskuntaa nimellisesti ja kommunikoiden valittujen kanssa, kun Terran Korkea Neuvosto pyörittää Imperiumin päivittäiset asiat. Hänen legendansa vuoksi häntä on alettu palvomaan Ihmiskunnan Jumalkeisarina, mikä hänen tavoitteet ihmiskunnan kehitykselle huomioonottaen on hänelle erittäin suuri kuvotuksen aihe.
 

Pihatonttu

Ylipäällikkö
Tämä on enemmänkin asiaa Venäjästä kuin uutisia Venäjältä. Aaltosen turina on kuitenkin asiantuntevaa, osuvaa ja kritiikin kärki oikeaan osaan meidän omaa ajatteluamme ja asennoitumistamme suunnattuna, joten tänne ja heti.

Itse olen eri mieltä siitä Aaltosen väitteestä, että USA haastaa ideologisesti enemmän kuin Venäjä. Ymmärrän luultavasti väitteen takana olevaa ajattelua ja näen sen pätevänä, mutta olen silti eri mieltä.

Lause "olemme altistuneita suhteessa amerikkalaiseen draamavaltaan" on loistava.

Lisään siihen muistutuksen siitä, että olemme huomaamattamme erittäin, erittäin altistuneita myös itäiselle draamavaikuttamiselle. Se toteutuu lähes kokonaan kotimaisten toimijoiden kautta, erityisesti poliittisen ja politisoidun viihteen muodossa ja voimakkaimmin televisiossa. Suomen poliittinen ja politisoitu tv-viihde on Venäjän näkymätön käsi Suomessa.

Katsokaa käsikirjoittajia, näiden taustoja, ohjaajia ja näiden taustoja, niitä valintaprosesseja, joilla rekrytoiminen tapahtuu... Käykää sen jälkeen läpi sitä, millaisia metanarratiiveja esitetty aineisto sisältää. Kiinnittäkää huomiota siihen, mitä arvo-, logiikka- ja uskomusjärjestelmiä kritisoidaan ja mitä ei. Huomioikaa se, miten eri henkilöt, puolueet, ilmiöt ja identiteettiryhmät kehystetään ja miten suuri merkitys niille annetaan suhteessa niiden todellisiin kokoihin....

Jos GRU ja FSB tekisivät 90% Suomen poliittisesta ja politisoidusta tv-"viihteestä" niin ne eivät voisi onnistua Venäjää palvelevien agendojen siirtämisessä yhtä hyvin kuin kotimaiset toimijat ovat aina onnistuneet.

 

YliKoo

Respected Leader
Lahjoittaja
Poijjat vähä tekee remppaa

Tyyppihän veti vittu rälläkällä tuon katon kannattajan poikki, ja siitä lähti.

Edit: No loivennetaan vähän lausuntoa - saattoi olla polttoleikkaus kyseessä :rolleyes:
 

Juna112Porojetsiin

Eversti
Lahjoittaja
Mikähän tuossa purkuoperaatiossa oli varsinainen suunnitelma...

Kaikki kannattimet siitä oikealle, kuvassa siis, oli jo irti.
Eli tämä purkutyö oli edennyt samalla nerokkaalla mallilla jo noinkin pitkälle.
Ei tarvitse olla mikään huippufyysikko tajutakseen sen, ettei katosta voi ottaa kannakkeita tuolla lailla pois, ilman että se vetää lopulta viimeiset mukanaan - ja seinät siinä samalla. Ihme että olivat noinkin monta ehtineet irroittaa.

Mikäköhän sen kaverin rooli siinä korissa mahtoi olla, seuramies ? Mitään valjaita ei tietenkään. Ja purkusuunnitelma aivan timantin hyvä.
 

Umkhonto

Kenraali
Mikähän tuossa purkuoperaatiossa oli varsinainen suunnitelma...

Kaikki kannattimet siitä oikealle, kuvassa siis, oli jo irti.
Eli tämä purkutyö oli edennyt samalla nerokkaalla mallilla jo noinkin pitkälle.
Ei tarvitse olla mikään huippufyysikko tajutakseen sen, ettei katosta voi ottaa kannakkeita tuolla lailla pois, ilman että se vetää lopulta viimeiset mukanaan - ja seinät siinä samalla. Ihme että olivat noinkin monta ehtineet irroittaa.

Mikäköhän sen kaverin rooli siinä korissa mahtoi olla, seuramies ? Mitään valjaita ei tietenkään. Ja purkusuunnitelma aivan timantin hyvä.
Iso maa, isot toleranssit.... Bol'shaya strana, bol'shiye dopuski.....
 
Top