Uutisia Yhdysvalloista

Tetra

Respected Leader
Lahjoittaja
ELSO 2.0

Merten sheriffi

Greatest Leader
Lahjoittaja
Varsin mielenkiintoista
 

Pihatonttu

Ylipäällikkö
Arvoliberaaliushan on lähinnä arvojen puuttumista.

Tämä on tullut useita kertoja esille arvolibeeraaliuden keulakuvien ja tyypillisten ympäristöjen kanssa. USA:ssa Hollywood, Washington DC, Clintonin pariskunta, Jeffrey Epstein jne. lienevät osuvia esimerkkejä.

Ja näyttää vähän siltä että Bill Clinton ei saanut Monicasta tarpeekseen vaan jatkoi sikarinpiilotusleikkeja muidenkin nuorten tyttösten kanssa.

Aiheesta Bill Clinton ja Lolita Express.

 

arix

Kenraali
Arvoliberaaliushan on lähinnä arvojen puuttumista.

Tämä on tullut useita kertoja esille arvolibeeraaliuden keulakuvien ja tyypillisten ympäristöjen kanssa. USA:ssa Hollywood, Washington DC, Clintonin pariskunta, Jeffrey Epstein jne. lienevät osuvia esimerkkejä.

Ja näyttää vähän siltä että Bill Clinton ei saanut Monicasta tarpeekseen vaan jatkoi sikarinpiilotusleikkeja muidenkin nuorten tyttösten kanssa.

Aiheesta Bill Clinton ja Lolita Express.

Slick Willietä ei parane syyttää, muuten saattaa oppia tanssimaan kalojen kanssa...o_O
 

Quixote

Majuri
Mielenkiintoinen George W Bushin haastattelu tai yksinpuhelu. Rentona ystävällismielisessä ympäristössä. Bushin ehkä vähemmän tunnettu puoli.

 
Viimeksi muokattu:

miikkaj

Eversti

 

Mili

Kapteeni
Demokraatit: Muureista ja aidoista ei mitään apua.

Mielenosoitus aseiden puolesta.

"Capitol-kukkulaa kiertävät poliisin pystyttämät suoja-aidat. Hätätilan julistamisen vuoksi Northam on voinut kieltää aseiden viemisen niiden sisäpuolelle."

:unsure:
 

Hilan lukko

Majuri
Vuodessa kuollut yli 40 hevosta, viime viikonloppuna 3, yhdellä radalla.
Juna kulkee vaan, koirat haukkuu ja hevoset laukkaa.

Santa Anitan kuoleman rata oli jälleen kohtalokas: viikonloppuna kuoli kolme hevosta
Joulukuun 2018 jälkeen radalla on kuollut 42 hevosta.

Santa Anitan laukkaradalla on tapahtunut reilun vuoden aikana 42 hevoskuolemaa. Kuva on toukokuulta 2019. (KUVA: MARK RALSTON / AFP)
Ismo Uusitupa HS
Julkaistu: 20.1. 21:27


KALIFORNIASSA Yhdysvalloissa sijaitseva Santa Anitan laukkarata osoittautui jälleen kohtalokkaaksi kilpahevosille. Viikonlopun aikana radalla kuoli kolme hevosta, kertoo uutistoimisto AFP.

Viimeisimpänä kuoli sunnuntaina nelivuotias ruuna. Se sai vakavia vammoja harjoituksissa tapahtuneessa onnettomuudessa, josta ei sen tarkemmin ole kerrottu. Hevonen jouduttiin lopettamaan.

Lisäksi sekä perjantaina että lauantaina kuoli yksi hevonen. Joulukuun 2018 jälkeen radalla on kuollut 42 hevosta.

Tuoreimmat kuolemantapaukset saivat aikaan vihaisia reaktioita eläinaktivisteilta, jotka ovat vaatineet viranomaisia sulkemaan radan, kunnes tiukemmat turvallisuussäännöt on otettu käyttöön.

SANTA Anita on yksi Yhdysvaltojen suurimmista hevosten harjoituskeskuksista. Siellä on kaikkiaan noin 2 000 hevosta. Viime vuoden aikana radalla kilpailtiin tai harjoiteltiin 420 000 kertaa. Turvallisuusaste oli 99,991 prosenttia.

Viime vuonna Los Angelesin syyttäjäviranomainen teki radalla tutkimuksen, jonka mukaan siellä ei ole syyllistytty väärinkäytöksiin. Myöskään tietoon ei ole tullut, että loukkaantuneilla hevosilla olisi ratsastettu.
 

ILoveEU

Majuri
Vielä tuosta Virginian mielenosoituksesta. Videolla kuvataan mielenosoittajia, jotka kuulemma valkoisen ylivallan kannattajia, ym.


Oli siellä ainakin yksi viharyhmä paikalla - antifa - mutta jostain syystä nekin oli melko rauhallisia. CNN:n uutislähetyksessä oli sentään saatu kuvaan yksi (valkoinen) vihapuhuja, joka piti yllään paitaa, johon oli printattu "fuck isis".
 
Viimeksi muokattu:

Tumppi

Luutnantti
Näinköhän välit paranee?
Saudi-Arabian kruununprinssi Mohammed Bin Salman voidaan suoraan yhdistää hakkerointihyökkäykseen, joka tehtiin miljardööri Jeff Bezosin puhelimeen maaliskuussa 2018. Asiasta kertoo brittilehti Financial Times, joka tutustui hakkerointihyökkäystä koskevaan tutkimusraporttiin.
Hakkerointi tapahtui, kun Bezos vastaanotti viestipalvelu WhatsAppin kautta videon, minkä jälkeen puhelin jakoi suuren määrän tietoja hakkereille. Bezosin palkkaaman tutkimusryhmän analyysi paljasti, että tiedot vastaanotti suurella todennäköisyydellä kruununprinssi Bin Salman itse ja lisäksi tämän avustajat.
Saudi-Arabia kiistää syytökset.


Video lähetettiin Bezosille pian sen jälkeen, kun hän ja Bin Salman olivat syöneet päivällistä ja vaihtaneet puhelinnumeronsa Los Angelesissa alkutalvella 2018. Tapaaminen liittyi kruununprinssi Bin Salmanin Yhdysvaltojen vierailuun, jonka tarkoitus oli houkutella suuryritysten investointeja Saudi-Arabiaan.
Bezosin ja Bin Salmanin välit ovat olleet kireät jo siitä lähtien, kun Saudi-Arabian kuningaskuntaa kritisoinut toimittaja Jamal Khashoggi murhattiin lokakuussa 2018. Bezos omistaa Washington Postin, jonne Kahshoggi kirjoitti kriittisiä kolumneja Bin Salmanista.
Saudi-Arabia hakkeroi Bezosin puhelimesta mahdollisesti tietoja tämän syrjähypystä uutisankkuri Lauren Sanchezin kanssa. Bezos erosi vaimostaan MacKenzie Bezosista viime vuonna, ja avioero on luokiteltu maailman kalleimmaksi Bezosin valtavan omaisuuden vuoksi.

Yhdysvaltalaismedia National Enquirer julkaisi Jeff Bezosista ja Lauren Sanchezista intiimejä kuvia kuvia. Lehden omistaja American Media Inc. kiisti, että kuvat olisi saatu Saudi-Arabialta.
 
Top