Uutisia Yhdysvalloista

Pihatonttu

Respected Leader
Tämä vahvistaa sen, että amerikkalaisille ei kannata puhua tai kertoa yhtään mitään. Niiden systeemit vuotaa kuin seula!! Oikein juorukellot.

"Korkeisiin venäläispäättäjiin, turvallisuusviranomaisiin ja oligarkkeihin kohdistuvia toimia käytettäisiin, mikäli Moskova pyrkisi sekaantumaan Yhdysvaltojen ensi vuoden vaaleihin esimerkiksi kyberiskuilla tai infovaikuttamisella.
Nimettöminä pysyttelevien entisten ja nykyisten viranomaislähteiden mukaan .

Suunnitelmista perillä olevien lähteiden mukaan kohteelle osoitettaisiin, että amerikkalaisilla on pääsy tiettyyn ”järjestelmään tai tiliin sekä kyky aiheuttaa kustannuksia”, mikäli Venäjä ei lopeta ei-toivottua toimintaa.


Yhdysvaltojen tiedustelun kerrotaan julkaisseen marraskuussa salaisen arvion."

Jos tuollainen julkaistaan, niin todennäköisin syy on se, että asian julkaiseminen lisää pidäkkeen tehoa.

Tuossa vihjataan aika suoraan, että USA:lla on sekä käyttökelpoista tietoa venäläisen eliitin ulkomaille sijoitetuista rahoista, omistuksista jne. että halua ja kykyä käyttää tarvittaessa sitä tietoa.

Samalla siinä vihjataan, että osa - Putiniin suoraan liittyvä osa - tiedosta jätettäisiin käyttämättä eli vähän kuin nilkkapistooliksi, jolla voidaan ampua jos siihenastinen tulivoima ei riitä.

Tuossa saattaa olla mukana peitettynä mukana myös vihje siihen suuntaan, että Venäjän ajatus irrottautua sotilaallisena toimena netistä ei toimi tai riiitä vaan sisältää niin paljon aukkoja, että niiden aukkojen olemassaolosta voi vihjata avoimesti.

Putinin suurin pelko saattaa olla värivallankumouksen tapainen kansannousu. Putinin ja kansan välissä olevan väimiesvähemmistön salaisuuksien paljastuminen voisi hyvin johtaa sellaiseen. Ja jos Putin käyttäisi sotilaallista tai sen kaltaista poliisivoimaa omaa kansaansa vastaan turvatakseen korruption, niin hänestä itsestään tulisi kansan oikeutetun vihan kohde.
 

ILoveEU

Eversti
Tuo kysely on maksettu victims of communism järjestön pussista, ja sen on suorittanut Yougov. Järjestön sivuilla on se laajemmin esitetty, ja onhan tuo aika tylyä nähtävää - ei jää epäselväksi, että kannatetaanko kommunismia vai pohjoismaista hyvinvointivaltiota.Periaatteessa ei mikään ihmeellinen lopputulos. Yhdysvalloista löytyy se äärivasemistolainen suuntaus, missä mennään jo todella laitaan. Näiden johtajina on kongressissa seuloutunut The Squad - nimellä kulkeva edustajajoukko.

Pari näistä taidettiin uutisoida näkyvämmin myös Suomessa asti, kun Israel ei antanut lupaa saapua maahan. Siitä tuli myöhemmin juttua, että näiden edustajien matkan oli sponsoroinut eräs iso uusnatsijärjestö. Siinä on rohkeille politiikan tutkijoille perattavaa: että miten joku voi olla niin woke, ja vasemmassa laidassa, että alkaa tekemään yhteistyötä natsien kanssa.

Jos ei virallisesti ole kommareita, niin ainakin sen pintaväreilyä on voimakkaasti näkyvissä.
 

Pihatonttu

Respected Leader
Yhdysvalloista löytyy se äärivasemistolainen suuntaus, missä mennään jo todella laitaan...-

...näiden edustajien matkan oli sponsoroinut eräs iso uusnatsijärjestö. Siinä on rohkeille politiikan tutkijoille perattavaa: että miten joku voi olla niin woke, ja vasemmassa laidassa, että alkaa tekemään yhteistyötä natsien kanssa.

SJW-woke -porukka ja uusnatsit tarvitsevat toisiaan. Molemmille vastapoolin muodostama viholliskuva on välttämätön näennäisen legitimaation ja kannatuksen kasvun tuottaja.

Sama taho eli Venäjä tarvitsee noita molempia tuottaakseen kohdemaihinsa ensin polarisoitumista, sitten epävakautta, sitten kriisin ja kaikkien noiden yhteydessä "maltillisen" mutta voimakkaan venäjämielisen johdon.

Suomessa tilanne on sikäli ongelmallinen, että valtiovalta ei syystä tai toisesta puutu mitenkään siihen, että valtion omissa turvallisuuskoneistoissa on muutama sellainen henkilö, jotka jatkuvalla woke-sjw -henkisellä älyvapaalla typerehtimisellä tuottavat massoittain epävakauttavaa natsi- ja äärioikeistohenkistä vastareaktiota.

Kyse ei voi olla siitä, että valtio olisi niin tyhmä ettei tajuaisi mitä ja miksi nämä henkilöt tekevät. Kyse ei voi olla siitä, että valtiolla olisi menossa jokin "älykäs" ja "ovela" operaatio jota toteutettaisiin näiden henkilöiden jatkuvan älyvapaan perseilyn muodossa. Näiden henkilöiden jatkuva valtiovastainen ja vakautta heikentävä toiminta näyttää edistävän heidän urakiertoaan....

Oikeastaan ainoa jäljelle jäävä mahdollisuus on se, että syystä tai toisesta näiden henkilöiden yläpuolella on joku henkilö tai porukka, joka käyttää näitä penaalin punaisimpia kyniä uhrattavina epävakauttajina.
 

MeriTJ

Kenraali
Siinä on rohkeille politiikan tutkijoille perattavaa: että miten joku voi olla niin woke, ja vasemmassa laidassa, että alkaa tekemään yhteistyötä natsien kanssa.
Tuo on kyllä erikoista, tosin pitää muistaa että ne oikeat natsit oli sosialisteja nekin. Itsellä ei riitä kyllä kompetenssi ymmärtää mitä niin natsien kuin kommunistienkaan ihannoivien päissä liikkuu. Kummankin ideologian heikkoudet on selkeästi tunnistettu, kommunismin jopa useissa eri maanosissa erilaisin kattauksin. Kaikkia ääriliikkeitä tuntuu yhdistävän yksisilmäisyys ja henkilökohtaisesti en pidä yhdestäkään ihmisestä joka on lukenut vain yhden kirjan mihin nojaa maailmankatsomuksessaan.
 

Pihatonttu

Respected Leader
...pitää muistaa että ne oikeat natsit oli sosialisteja nekin.

Kyllä. Natseista puhuminen äärioikeistona on vähän kuin suoraan Stalinin suusta tulevaa propagandaa.

Talouspoliittisesti natsit olivat sosialidemokratian kanssa lähes identtisiä. Jonkin verran sosialisointia. Vahva byrokratiakoneisto. Sosialismi toteutettu enemmänkin normatiivisen ohjauksen ja verotuksen kuin tuotantovälineiden sosialisoinnin kautta. Talouden ohjaamista julkisten hankintojen kautta....

Järjettömiin asti yliviritetty rotu- ja kansallisuusaate sekä niiden toteuttaminen erotti natsit sosialidemokraateista. Lähes kaikessa muussa melkein identtiset linjat.

Tämä on muuten ihan mukava muistaa jos ajattelee sosialidemokratiaa jonain maltillisena ja kaikille kilttinä juttuna joka ei voi kääntyä totalitärismin suuntaan.
 

Protheon_93

Ylipäällikkö
Afganistanin sota on jo venynyt näin pitkälle:
 

Mili

Majuri
Keskellä istuva siniliivinen heppu ei välitä. Olisiko kytkenyt kuulolaitteen pois saarnan ajaksi?

Laskekaapa kuinka monta asetta on lopussa vedetty esiin. Asekielteisten mielessä heidän olisi pitänyt ampua toisensa ja sivullisia. Se Villilänsi-kortti.
 

Nojatuolistrategi

Ylipäällikkö
Ei se ole uutinen, että hai syö ahvenen, vaan se, että ahven syö hain.

Yhdysvaltain sää- ja valtamerentutkimusorganisaation NOAA:n kauko-ohjattava sukellusrobotti D2 taltioi taannoin videolle yllättävän luonnonnäytelmän. Yhdysvaltain lounaisrannikon läheisyydessä merenpohjaa 450 metrin syvyydessä tutkinut robotti kohtasi piikkihaiden parven, joka herkutteli noin 2,5 metrin mittaisen miekkakalan raadon äärellä.

Pian haiden buffet-pöytään ilmestyi kuitenkin vieras, joka ei ollut kiinnostunut miekkakala-ateriasta. Kyseinen hylkyahven vaani ensin hetken sivummalla, ja sitten se ahmaisi suuhunsa kokonaisena yhden paikalla olleista haista. https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006358763.html?utm_campaign=tf-IS&utm_term=7&utm_source=tf-other
 

Tumppi

Kapteeni
Sävyeroja uutisoinnissa.

 

TT

Eversti
Yhdysvalloista löytyy se äärivasemistolainen suuntaus, missä mennään jo todella laitaan. Näiden johtajina on kongressissa seuloutunut The Squad - nimellä kulkeva edustajajoukko.
Berniehän se pääjehu tuossa suuntauksessa on. Ja nuo "demokraattiset sosialistit" eivät ole edes niitä änkyröimpiä mitä sieltä oikein vasemmasta laidasta löytyy. Hieman huvittaa tuo Squadin saama asema uutena virallisena mörkönä. No kyllä niistä pari on ihan kunnolla tössinytkin sanomisissaan ja kannanotoissaan ettei ihme.

Pari näistä taidettiin uutisoida näkyvämmin myös Suomessa asti, kun Israel ei antanut lupaa saapua maahan. Siitä tuli myöhemmin juttua, että näiden edustajien matkan oli sponsoroinut eräs iso uusnatsijärjestö.
Toisenlaistakin juttua oli löydettävissä, kuten aina. Joka tapauksessa sekavuutta oli tuossa heidän Israelin touhussa. Silti on aika hyppy väittää että nuo ovat oikein ajatuksen kanssa kompuksessa uusnatsien kanssa. No, se siitä.
 

ILoveEU

Eversti
Berniehän se pääjehu tuossa suuntauksessa on. Ja nuo "demokraattiset sosialistit" eivät ole edes niitä änkyröimpiä mitä sieltä oikein vasemmasta laidasta löytyy.

Itse ajattelen niin, että Bernie ei välttämättä enää edes tiedä kenen rekeä vetää.


Toisenlaistakin juttua oli löydettävissä, kuten aina. Joka tapauksessa sekavuutta oli tuossa heidän Israelin touhussa. Silti on aika hyppy väittää että nuo ovat oikein ajatuksen kanssa kompuksessa uusnatsien kanssa. No, se siitä.

Se on tietyllä tapaa hyvä, että pitää mielen avoimena; mutta veikkaanpa ettei tällä palstalla, tai yleensä missään, tulisi hyvää palautetta, jos joku saisi selville, että olen mukana epämääräisessä PuHtin ry toiminnassa, ja jossa taas olla kavereita SVL:n kanssa.

Sitten kun verrataan tähän Squadiin, niin PuHtin = Miftah ja SVL = National Vanguard.

Luin joskus, että mitä N. Vanguard natsit ovat levitelleet Miftah järjestön avulla. Niitä materiaaleja ei pysty lainaamaan tähän, koska vihapuhe. SVL:n toiminta on ihan amatöörien hommaa verrattuna N. Vanguardiin.


 

hansai

Supreme Leader
Sävyeroja uutisoinnissa.

Hesarilta melkoista taas..."Black Hebrew Israelites" pääsi unohtumaan...kun Hitler
 

Tumppi

Kapteeni
Hesarilta melkoista taas..."Black Hebrew Israelites" pääsi unohtumaan...kun Hitler
Meni mielenterveydenkin ohi.
Heavyssä: "Thomas’s former stepfather, Joe Kennedy, told Heavy in an interview that, through the time he knew him, until 2014, Grafton had grown increasingly aggressive and unstable, even attacking him with a fire extinguisher. He believes Thomas is mentally ill and also provided some biographical details, saying that Thomas had previously served in the Army, was born in America to a family with roots in Guyana, once worked on a chicken farm, and identified as Muslim."
 

arix

Ylipäällikkö
Tuosta kirkkoammuskelusta; huomasin että luoti meni ensimmäisen uhri läpi koska seinässä hänen takana pöllähti.
Omasta mielestäni hyökkääjä käytti haulikkoa ja todennäköisesti buckshottia. Osa hauleista saattoi mennä ohi.
 
Top