Uutisia Yhdysvalloista

https://demokraatti.fi/tutkinta-alkoi-yli-300-pappia-epaillaan-ainakin-1-000-lapsen-hyvaksikaytosta/

Tutkinta alkoi: Yli 300 pappia epäillään ainakin 1 000 lapsen hyväksikäytöstä

Yhdysvalloissa oikeusministeriö on aloittanut liittovaltion tutkinnan epäillyistä lasten hyväksikäytöistä Pennsylvaniassa.

Tapauksessa yli 300 katolisen papin epäillään käyttäneen hyväksi ainakin tuhatta lasta vuosikymmenien aikana. Tutkinnan on kerrottu koskevan Pennsylvanian katolisen kirkon hiippakuntia.

Kyseessä uskotaan olevan ensimmäinen liittovaltion tekemä osavaltion laajuinen tutkinta, joka koskee kirkon hyväksikäyttöepäilyjä, kertoo muun muassa New York Times -lehti. Lehden mukaan on epäselvää, voisiko tutkinta yltää myös muihin osavaltioihin.

Tutkinnasta ensimmäisenä kertoneen uutistoimisto AP:n tietojen mukaan tutkinnalla etsitään todisteita esimerkiksi hyväksikäytöstä epäiltyjen mahdollisesta uudelleensijoituksesta tai että kehotettiinko ihmisiä olemaan raportoimatta tapahtumista poliisille.

Useat hiippakunnat Pennsylvaniassa ovat vahvistaneet saaneensa liittovaltion haasteen asiassa. Haasteessa vaaditaan hiippakunnilta muun muassa dokumentteja tutkintaa varten.

Muun muassa Philadelphian arkkihiippakunta on ilmoittanut tekevänsä tutkinnassa yhteistyötä oikeusministeriön kanssa.

Epäillyt hyväksikäytöt nousivat esille kesällä julkaistusta laajasta raportista, jonka laati suuri valamiehistö Pennsylvaniassa. Raporttia on pidetty tähän mennessä kattavimpana julkaistuna selvityksenä, joka koskee hyväksikäyttöä kirkoissa Yhdysvalloissa.
 
https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000005873413.html
Trump romuttaa Reaganin ja Gorbatsovin diilin – todellinen syy ydinasekilvan puhkeamiseen ei ole kuitenkaan Venäjä
Syy Yhdysvaltojen haluun hylätä 30 vuotta vanha ydinasesopimus on Kiinan uhan kasvu.
...
Kiinan asevoimia on modernisoitu dramaattisesti sitten vuoden 1987. Kiina on panostanut etenkin ohjusteknologian kehittämiseen. Jos Kiina olisi mukana INF-sopimuksessa, niin jopa 95 prosenttia sen nykyisistä 2 000 ballistisista- ja risteilyohjuksista olisi sopimuksen vastaisia, huomauttaa amerikkalaisvirkamies CNN:lle.
...
KIINA on jo ehkä noussut Japanin ohi Aasian voimakkaimmaksi meri- ja ilmamahdiksi. Tämä huolestuttaa Kaakkois-Aasian muita valtioita sekä Australiaa, joista tuskin nousee yhtä suurta kritiikkiä Trumpin aloitteelle kuin Venäjältä ja Euroopasta, kirjoittaa tohtori John Lee amerikkalaisesta Hudson-instituutista.
...
...
YHDYSVALLAT väitti jo presidentti Barack Obaman kaudella 2014, että Venäjä on rikkonut INF-sopimusta sijoittamalla kiellettyjä ydinaseita pelotellakseen Euroopan maita sekä Neuvostoliitosta irtautuneita valtiota, jotka ovat lähentyneet länttä.

Obama kuitenkin päätti eurooppalaisten, etenkin Saksan vastustuksen vuoksi olla irtisanomatta sopimusta. Pelkona oli myös asevarustelun kiihtyminen.

– Sopimuksen romahdus aloittaa todennäköisesti ohjuskisan Euroopassa ja muualla, varoittaa tutkija Hans M. Kristensen.

Saksa Merkkelin johdolla on jarruttanut Euroopan asevarustelua ja hillinnyt jenkkejä. Onko se ollut väärä tie?
Eurooppa on sekaisin ja hampaaton siihen nähden mitä se voisi olla.
 
 
Hillary ja Bill Clintonin Nykin asunnosta on löytynyt pommi.
 
Lisää tietoa tihkuu. Pommeja on lähetetty laajemminkin. Obamalle, Clintonille ja Valkoiseen taloon lähetetty postissa pommi. Lisäksi just katselin että CNN twiittaa että heidän toimitus on evakuoitu..
 
Ameriikassa taas näköjään päästään kotimaisen terrorismin pariin näiden pakettipommien myötä. FBI ja ATF uskovat Clintonin, Obaman ja Soroksen pakettien tulleen samalta henkilöltä. Obaman ja Clintonin paketit napattiin ennen niiden päätymistä vastaanottajalle, Soroksen pommi toimitettiin kotiin saakka. Oletettavasti tekijä löytyy nopeasti ellei kyseessä ole joku Ted Kaczynskin kaltainen yksilö.
Suspicious packages addressed to former President Obama and former first lady Hillary Clinton were intercepted by authorities, U.S. Secret Service said in a statement Wednesday.

The Secret Service recovered a single package addressed to Mrs. Clinton in Westchester County, N.Y., late Tuesday, and intercepted another package early Wednesday in Washington, D.C., addressed to Mr. Obama.

Neither Mr. Obama nor Mrs. Clinton received the packages, the Secret Service said. The packages were identified during mail screen procedures.In Westchester, local and federal police responded and put the suspicious package addressed to Mrs. Clinton in a “bomb disposal containment unit.” It is currently being analyzed, the official said. The Bureau of Alcohol, Tobacco, Firearms and Explosives, the FBI and local police are investigating the Clinton package in Westchester County.

No injuries have been reported, a law-enforcement official said.

This comes after an explosive device was found at the Westchester County home of billionaire philanthropist George Soros earlier this week.

Mr. Soros is a major contributor to liberal and Democratic causes.

Investigators believe the suspicious packages sent to Bill and Hillary Cinton and to Mr. Soros came from the same suspect, a federal official said. Both packages had United State Postal Service stamps on them, the official said.

Meanwhile, the New York Police Department’s bomb squad responded on Wednesday morning to a report of a suspicious package at the CNN’s headquarters in the Time Warner Center, a NYPD official said.

White House spokeswoman Sarah Sanders condemned the attempted violent attacks.

“These terrorizing acts are despicable, and anyone responsible will be held accountable to the fullest extent of the law,” she said in a statement. “The United States Secret Service and other law-enforcement agencies are investigating and will take all appropriate actions to protect anyone threatened by these cowards.”


https://www.wsj.com/articles/suspicious-package-found-at-clintons-new-york-home-1540388652
 
Toivottavasti ei ole homma lähtemässä lapasesta. Retoriikka on ollut pitkään jo kovaa, esimerkiksi vaikkapa NRA:n videoissa on viittä vaille vihjailtu että barrikadeille nyt eikä viidestoista päivä. Eipä poliittinen kielenkäyttökään ole ollut sieltä leppoisamman skaalan puolelta ...
 
CNN:lle lähetetty paketti sisälsi putkipommin joka oli tarkoitettu kanavalla kommentoivalle entiselle CIA:n johtajalle John Brennanille. Netissä on kiertänyt uutinen jonka mukaan Valkoiseen taloonkin olisi lähetetty pommi mutta Salaisen palvelun mukaan näin ei ole todellisuudessa tapahtunut, kyseessä siis trollitehtaan harhautus.
Two law enforcement officials say a suspicious package that prompted an evacuation of CNN's offices in New York City is believed to contain a pipe bomb.

The officials said the CNN bomb was crude but operational and was addressed to former CIA Director John Brennan, who appears on air on other broadcast and cable outlets.

The officials say the device discovered Wednesday appeared to be similar to explosives sent to former President Barack Obama, Hillary Clinton and billionaire George Soros.

A separate law enforcement official told The Associated Press that the explosive discovered at Soros' suburban New York compound on Monday was a pipe bomb.

All three officials spoke on condition of anonymity because they weren't authorized to discuss the investigation publicly.

The Secret Service hasn't provided details about the devices that were sent to Clinton and Obama.

-------

The U.S. Secret Service says media reports that it has intercepted a suspicious package bound for the White House "are incorrect."

The law enforcement agency tasked with protecting the president and other dignitaries says it has intercepted two packages in Washington and New York. The packages were respectively addressed to the residences of former President Barack Obama in Washington and Hillary Clinton in Chappaqua, N.Y.

The Secret Service says neither was at risk of receiving the packages.
https://abcnews.go.com/Politics/wireStory/latest-white-house-attempted-attacks-despicable-58714501
 
Toivottavasti ei ole homma lähtemässä lapasesta. Retoriikka on ollut pitkään jo kovaa, esimerkiksi vaikkapa NRA:n videoissa on viittä vaille vihjailtu että barrikadeille nyt eikä viidestoista päivä. Eipä poliittinen kielenkäyttökään ole ollut sieltä leppoisamman skaalan puolelta ...
Mulle taas tuli heti mieleen äärivasemmiston falseflag. Ja ei, en ole trumpisti. Miettikääs kenen intressejä palvelee tämmönen hyökkäys, Trumpin "ykkösvihollisia" kohtaan, juuri sopivasti ennen välivaaleja, jotka on povattu menevän repuille..
 
USA:ssa tapahtuu tänään hyvin outoja asioita :coffee:

6ad361087a7f3353501955fe7775e6cec888bb0ce50b94e8fb2dd04750eaba16.jpg


https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/242269f5-deef-4729-ba94-424b2f612e30_ul.shtml
 
Mulle taas tuli heti mieleen äärivasemmiston falseflag. Ja ei, en ole trumpisti. Miettikääs kenen intressejä palvelee tämmönen hyökkäys, Trumpin "ykkösvihollisia" kohtaan, juuri sopivasti ennen välivaaleja, jotka on povattu menevän repuille..
Yksinkertaisin selitys on usein todennäköisin. Joku yksinäinen hörhö, skaalan oikealta laidalta, arvaisin.
 
lähetellään toimimattomia pommeja demareille, eiköhän ole kyse demareiden vaalipropagandasta kun häviö häämöittää niin kaikki keinot on käytössä kun ei edes ryssä auta demari parkaa.
 
lähetellään toimimattomia pommeja demareille, eiköhän ole kyse demareiden vaalipropagandasta kun häviö häämöittää niin kaikki keinot on käytössä kun ei edes ryssä auta demari parkaa.

Tai sitten ryssät on ajatelleet, että sekoittavat pakkaa lisää ja katsovat mitä tapahtuu. Lisäksi voivat ajatella, että mikäli tuo tapaus auttaa demarit valtaan, niin se aiheuttaa enemmän hämminkiä, kuin vaihtoehto. Ja sitten kun vielä kaiken lisäksi heittävät vinkkiä, että demarit olisivat järjestäneet tämän kaiken, niin soppa on valmis.
 
Back
Top