Uutisia Yhdysvalloista

Kolmanneksi typerin asia tässä hommassa on valkoihoiset jotka komppaavat tuhoa. Väittävät tuhoajien olevan raivoissaan ja suruissaan. Eivät ole. Jos joku tunnetila pitää valita niin sopivampi olisi innostunut ja ekstaasissa.
Kauppojen tuhominen on ikävää kun se vie ihmisten työpaikat. Se on toiseksi typerin asia näissä mellakoissa. Tuhotaan ihmisten työpaikat joiden täytyy maksaa vuokrat ja ruokkia lapsena. Yleensä vielä niitä heikommassa asemassa olevia yksinhuoltajia yms.
Kaikkein typerin asia on että edellämainittu kohdistetaan omaan yhteisöön. Mustien yhteisöön.

Omalla tavallaan surkuhupaisaa, on että tuhoavat oman alueensa infraa. Joillakin alueilla on jo valmiiksi vaikeaa huumeongelmien tai taloudellisen autioitumisen osalta. Varmasti samat ihmiset jotka aiheuttavat mellakat, ryöstelyn ja tuhoamisen ovat näiden laannuttua valittamassa lisääntyneestä kurjuudesta. Ja jonkin valtion instanssin olisi myös korvattava nämä vahingot. En tiedä onko tämä osa liikkeellä pelkän tilaisuuden vuoksi ryöstää vai ovatko jotain kautta ohjattuja tähän toimintaan. Mutta yhä tiuhempaan näitä tapahtumia tuntuu syntyvän. Tulevatko osaksi arkea tulevaisuudessa. Paha sanoa.
 
Informatiivisia kuvakollaasheja ameriikan maasta.

antifa-jpg.40721
Jäitä hattuun, veljet, tätä soppaa hämmentää nyt tosi moni taho jonka "etu" on että mellakat jatkuu. Ja näillä ei ole usein juurikaan mitään tekemistä paikallisten ihmisten kanssa.

 
Suomalaisetkin konservatiivit usein haaveilevat aasialaisista naisista samalla kun ulkomaalaisen miehen kanssa seurusteleva nainen on rotupetturi.
Kuulostaa hassulta tuo "konservatiivi" tässä yhteydessä, minulle kun tulee sanasta mieleen lähinnä joku Päivi Räsänen tai Ben Zyskowicz, enkä muista heidän juurikaan puhuneen rotupettureista. Vaikka voihan se olla, että en vain ole sattunut olemaan kuulolla.
Trump on pidemmän aikaa ihaillut diktaattoreja joten ei sinällään kummallista että haluaa armeijan kadulle.
Mitä mielestäsi pitäisi tehdä, jos järjestystä ei saada palautettua paikallisin voimin? YJT on kuitenkin valtiovallan tärkein tehtävä.
 
Jäitä hattuun, veljet, tätä soppaa hämmentää nyt tosi moni taho jonka "etu" on että mellakat jatkuu. Ja näillä ei ole usein juurikaan mitään tekemistä paikallisten ihmisten kanssa.


Nehän koittaa nyt tosissaan. Ja paljastuu että lähteet joita pidin suht koht luotettavina ovatkin kaikkea muuta.

Parempi että siirryn kuuntelulinjalle enkä levitä disinformaatiota tästä jutusta.
 
  • Tykkää
Reactions: Tex
Suomalaisetkin konservatiivit usein haaveilevat aasialaisista naisista
Taidat olla mustasukkainen? Useilla aasialaisilla on melko konservatiiviset arvot, joten sopivat hyvin yhteen konservatiivien kanssa.
 
Kasvomaski suojaa.

1591079165258.png

Yhdysvaltojen mellakoissa nähtiin viikonvaihteessa yksi episodi Baltimoressa. Kamera tallensi ja twitter julkaisi videon paljasjalkaisesta naisesta, joka alla näkyvällä tavalla löi poliisimiestä kahdesti kasvoihin. Lyöty valkoihoinen poliisi ei reagoinut lyönteihin. Naisen takana ollut ja hänen kiinni pitämistään yrittänyt musta poliisi sen sijaan löi naisen yhdellä koukulla maahan. Baltimoren pormestarin mukaan nyrkkiin turvautunut poliisi on poistettu tehtävistään. Pormestari kehui ensimmäistä poliisia pidättyvyydestä.

https://www.verkkouutiset.fi/loi-poliisia-kahdesti-ja-sitten-poliisi-loi-lujaa/#d7166c24
 
Poliisin voimankäyttö voisi olla teema mutta tästä tehdään rotukysymys, miestä oli pidättämässä mulatti, aasialainen ja valkoinen poliisi, epäilty poliisi oli naimisissa aasialaisen naisen kanssa. :rolleyes:
Valkoinen ylivalta on aika kaukana tästä tarinasta..

Kuka hyötyy että siitä tehdään sellainen ja masinoidaan massat liikkeelle?

Minä en kuvittele mitään ja minulle on aivan samantekevää vakuutanko sinut vai ei.

MMl0Cul.png



Theory of Reflexive Control : Origins, Evolution and Application in the Framework of Contemporary Russian Military Strategy

Majuri Antti Vasaran juuri julkaistu tutkimus Theory of Reflexive Control: Origins, Evolution and Application in the Framework of Contemporary Russian Military Strategy on kattava analyysi refleksiivisen kontrollin teoriasta ja sen merkityksestä. Tutkimus tarkastelee refleksiivisen kontrollin teorian kehittymistä osana systeemiteorian ajatteluperinnettä Neuvostoliitossa sekä teorian jatkokehittämistä osana sodan luonnetta ja sotilaalliseen päätöksentekoon vaikuttamista käsittelevää venäläistä sotatieteellisestä keskustelua. Laajan teoriakeskustelun pohjalta tutkimuksessa rakennetaan malli, jossa reflektiivisen kontrollin käyttö jaetaan konstruktiivisiin (luoviin) ja destruktiivisiin (hajottaviin) toimiin.

Yhdysvaltain maavoimien everstiluutnantti Timothy Thomas (evp) toteaakin tutkimuksen esipuheessa:

- Vasara tulkitsee Venäjän tapaa käyttää refleksiivistä kontrollia ainutlaatuisella tavalla. Tutkimuksessa luotu malli tarjoaa uuden tavan ymmärtää reflektiivisen kontrollin käyttöä.

- Vasara tarjoaa luovan lähestymistavan refleksiivisen kontrollin tutkimukseen sekä ajatuksia jatkotutkimuksia varten. Teos tulisi löytyä kaikkien, Venäjän harhauttamistekniikoiden tutkimiseen omistautuneiden tutkimuslaitosten hyllystä, Thomas kirjoittaa.





Jos tässä olisi kyseessä yksittäinen tapaus, se voisi olla voimankäyttökysymys. Niin vain ei ole. Se, minkä värisiä poliisit olivat on merkityksetön asian suhteen. Kysymys on siitä, miten poliisi nähdään ja koetaan instituutiona, ei mistään yksittäisestä poliisimiehestä. Toki se, että tekijä oli juuri valkoinen poliisi pahensi asiaa. Mutta ei se ole ydinkysymys.

MItä tulee refleksiivisen kontrollin teoriaan. Olen lukenut jo aiemmin Vasaran työn. Se on mielenkiintoinen ja hyvä, mutta siinä on yksi perusongelma jonka Vasara itsekin hyvin tiedostaa. Siteeraan häntä sivulta 79:

"This may lead to a situation (which existed during the Cold War) in which the mere possibility of doing something is interpreted as an intention of the other party: a neutral text assumes a different mean-ing when it is interpreted using the ‘methods’. It is entirely possible that these methods only exist in researchers’ imagination and their determination to find a deeper mean-ing in all human activities.

Tämä on monilla systeemiteoreetikoilla näkyvä ongelma. Nähdään kaikki asiat todisteena systeemin olemassaolosta, liittyivät ne asiaan tai eivät. Ironista kyllä, tämä on juuri sama toimintatapa jota identiteettipoliitikot käyttävät. Kaikki mikä on ympärillä on todisteena patriarkaatista tai rasismista oli siitä objektiivisia todisteita tai ei.

Ei ole olemassa mitään objektiivista todistetta, että nämä mellakat ovat seurausta jostain ulkopuolisesta operaatiosta. Ainoa "todiste" on se, että se voi hyödyttää jonkun agendaa ja tästä jotkut sitten vetävät sen johtopäätöksen että näiden "joidenkin" on pakko olla asian taustalla. Tämä siitä huolimatta, että loogisesti ajatellen kyse on juurikin pitkäaikaisten yhteiskunnallisten ongelmien leimahduksesta. Leimahduksesta, jonka kaltaisia kyseisessä maassa on tapahtunut 100 vuoden ajan ja paljon kauemminkin.

 

Hetken jo kuvittelin, että nyt siellä on yritystä laittaa mellakkaa kuriin. Mutta sitten tuli maasturi joka ajoi poliisien sekaan ainakin kahden jäädessä pahasti alle. Suunnilleen joka poliisilla kädessä ampuma-ase, mutta eivät tainneet ampua ainakaan vaikuttavasti kohti tulevaa maasturia. Olisi pitänyt ilman muuta ampua jo kymmenestä metristä kohti samalla kun väistää alta. Ja taustalla olleiden poliisiautojen kuskitkaan eivät olleet hereillä lähtemään salamana perään. Jos ollaan aseiden kanssa rikollisia vastassa, niin eihän niiden nyt voi antaa ajaa poliisiketjun yli hengissä. Nyypät.
 
Mielenkiintoinen juttu väkivaltaisesta vasemmistosta. Somessa on videoita, joissa poliisiväkivaltaa vastaan mieltään osoittavat ihmiset tuomitsevat Antifan harjoittaman vandalisoinnin. Hyvä niin, mutta harmi, että mielenosoittajat joutuvat käyttämään aikaansa väkivaltaisten vasemmistolaisten paimentamiseen.


 

Donald Trump has threatened to deploy the US military to quell civil unrest – even as teargas was fired against nearby peaceful protesters to grant him a photo opportunity.

In a highly choreographed move, the president gave brief remarks in the White House Rose Garden on Monday while, a short distance away, military police and law enforcement suddenly used teargas, rubber bullets and flash-bangs to chase away demonstrators protesting against the death of George Floyd.

TV footage showed people running, falling and scrambling for safety as officers removed them by force. One woman was carried away by fellow protesters because she was injured and unable to walk. Military vehicles rolled out on Pennsylvania Avenue.

The unprovoked action cleared the way for Trump to cross the street and visit St John’s church, which since 1816 has been the “Church of the Presidents”, and where a fire burned in the basement amid unrest on Sunday night. He held aloft a Bible and posed for cameras, and was then joined by the attorney general, William Barr, and other officials, including the White House press secretary, Kayleigh McEnany.

 
Jos tässä olisi kyseessä yksittäinen tapaus, se voisi olla voimankäyttökysymys. Niin vain ei ole. Se, minkä värisiä poliisit olivat on merkityksetön asian suhteen. Kysymys on siitä, miten poliisi nähdään ja koetaan instituutiona, ei mistään yksittäisestä poliisimiehestä. Toki se, että tekijä oli juuri valkoinen poliisi pahensi asiaa. Mutta ei se ole ydinkysymys.

MItä tulee refleksiivisen kontrollin teoriaan. Olen lukenut jo aiemmin Vasaran työn. Se on mielenkiintoinen ja hyvä, mutta siinä on yksi perusongelma jonka Vasara itsekin hyvin tiedostaa. Siteeraan häntä sivulta 79:

"This may lead to a situation (which existed during the Cold War) in which the mere possibility of doing something is interpreted as an intention of the other party: a neutral text assumes a different mean-ing when it is interpreted using the ‘methods’. It is entirely possible that these methods only exist in researchers’ imagination and their determination to find a deeper mean-ing in all human activities.

Tämä on monilla systeemiteoreetikoilla näkyvä ongelma. Nähdään kaikki asiat todisteena systeemin olemassaolosta, liittyivät ne asiaan tai eivät. Ironista kyllä, tämä on juuri sama toimintatapa jota identiteettipoliitikot käyttävät. Kaikki mikä on ympärillä on todisteena patriarkaatista tai rasismista oli siitä objektiivisia todisteita tai ei.

Ei ole olemassa mitään objektiivista todistetta, että nämä mellakat ovat seurausta jostain ulkopuolisesta operaatiosta. Ainoa "todiste" on se, että se voi hyödyttää jonkun agendaa ja tästä jotkut sitten vetävät sen johtopäätöksen että näiden "joidenkin" on pakko olla asian taustalla. Tämä siitä huolimatta, että loogisesti ajatellen kyse on juurikin pitkäaikaisten yhteiskunnallisten ongelmien leimahduksesta. Leimahduksesta, jonka kaltaisia kyseisessä maassa on tapahtunut 100 vuoden ajan ja paljon kauemminkin.


Mellakat ovat tulos yhtälöstä jonka joku on manipuloinut itselleen suotuisaksi, pohjalla on kymmenien vuosien subversio josta on todisteet loikkarien toimesta.
Nyt kun tavoiteltu tulos on saatu ulos sitä pyritään pitämään yllä aktiivitoimin.

Positiivista merkkiä on siitä että mustien yhteisöjen johtajat olisivat osittain tietoisia uhkasta, antifan provokaattoreita on heitetty pihalle mielenosoituksista.

Demokraattien Susan Rice jo nimesi Venäjän pääepäillyksi.

Susan Rice Blames ‘Foreign Actors’ for Stirring George Floyd Protests: ‘Right Out of the Russian Playbook’



Former Obama adviser Susan Rice has blamed the violent protests that rocked major American cities over the weekend on “foreign actors,” and even suggested that Russia could be involved in stirring them up.


“I’m not reading the intelligence today, or these days — but based on my experience, this is right out of the Russian playbook,” Rice, who served as national-security adviser to president Obama, said in a CNN interview on Sunday. “But we cannot allow the extremists, the foreign actors, to distract from the real problems we have in this country that are longstanding, centuries old, and need to be addressed responsibly.”


Anchor Wolf Blitzer responded, “you’re absolutely right on the foreign interference.” Blitzer then asked Rice if she thought the Russians were attempting to “embarrass” the U.S. by “promoting the racial divide in our country.”


“Well we see it all the time, we’ve seen it for years, including on social media where they take any divisive, painful issue . . . and they play on both sides,” Rice said. “I would not be surprised to learn that they have fomented some of these extremists on both sides on social media . . . [or] that they’re funding it in some way, shape, or form.”


 
Viimeksi muokattu:
Back
Top