Väyrysen Kansalaispuolueen mahdollisuudet

Unohti mainita juutalaiset.

Muuten ihan asiallinen kuvaus.... :D

Juttu paranee kyllä lujasti:

  • Lahko itse palvoo jumalinaan maapallon ulkopuolisen sivilisaation edustajia. Uskonto perustuu alistamiseen ja vihaan ja sisältää mm. ihmisten uhraamista. Se tunnetaan nimellä Luciferianismi.
    • Kuussa, varsinkin sen pimeällä puolella, on runsaasti maanalaista asutusta ja toimintaa. Kuu toimii diplomaattisena alueena kymmenille vieraille sivilisaatioille.
 
Kuten useat muutkin Putinia ihailevat länsimaalaiset on tuo miekkonen jonkinlainen uskovainen mikä lieneekin merkittävin yhdistävä tekijä itänaapuria "ymmärtävien" salaliittoteoreetikoiden keskuudessa.

In his 2013 speech at Valdai, Putin describes the cancer that has enveloped the western society: denying and rejecting our own roots, substituting them with degradation and primitivization of culture and attempting to force this model onto other countries globally.

He goes on to say that substituting faith in God to faith in Satan and the ideology of political correctness have led to serious consideration for legitimisation of parties that promote paedophilia.

His speech is directly linked to the continuing revelations into the rampant paedophilia and Satanism in the western power structures. Deciding to fight this infestation is the primary reason that Russia and Putin have come under severe attack by the entire western power establishment.
http://olemisenmiellyttavakeveys.blogspot.fi/2017/01/important-speeches-by-putin.html

Blogi ei suoraan syytä juutalaisia, mutta rivien välistä lukemalla selviää paljon.
http://olemisenmiellyttavakeveys.blogspot.fi/2016/12/were-ankara-and-berlin-mossad-hits.html
 
Jotenkin tulee mieleen elokuva Kingsmen ja kirkkokohtaus.

"Hail Satan!"

:D
 
Lisää normisettiä KaPu:n asiantuntijajäseneltä. Nyt siis "me" ("kansa") aiomme tehdä jotain, koska "me" olemme kyllästyneet johonkin. Edessämme on loistava tulevaisuus, kunhan liitymme tähän porukkaan ja teemme tuon jotain, jota tässä ei nyt vaivauduttu sen tarkemmin kertomaan. Tämä loistava kirjoitus mm. Venäjällä uusnatsien kokoontumisajossa käyneeltä IPU-taustaiselta hahmolta liittynee jollain tavalla tähän "kansanliikkeeseen". Ei niinkään yllättävästi presidentti V.V. Putin on kirjoituksen mukaan ottanut tiukasti kantaa NWO:n edustamaa yksinapaista maailmanjärjestystä vastaan.
 
Paavo Väyrynen se jaksaa yllättää - ironian häivähdys, sillä eihän tämä enää yllätä ketään. Tänään Paavo Väyrynen on ollut esiintymässä tilaisuudessa, jonka taustalla näyttää olevan OSORS eli Suomen ulkovenäläisten koordanaationeuvosto.

Suomi79.jpg
https://www.facebook.com/events/269643496796969/

Hyvät maanmiehet -yhteenvedossa muistetaan myös mainita Väyrysen EU-kriittisyys sekä se, että hän ilmoitti 4. helmikuuta 2016 uuden poliittisen unionin perustamisesta (Kansalaispuolue ry). Että näin tänään.

vlad
 
On tuo Paavo vaan sellainen "pörrääjä", ettei sen liikkuja aina edes arvaa.... Venäjältä taitaa saada rahaa hommiinsa?
 
Paavon ikääntyessä karsiutuu turha kuori päältä. Käytännössä kaikki paavon jutut ovat suoraan Kremlin naratiivia.

En edes lähde arvuuttelemaan oliko honey-trap, raha vai joku muu taustalla kun värväys tapahtui, koska sitähän ei ole todistettu. Myös todellisuudenhallinta näyttää olevan jo mennyt, kun vanha jalasmökkiveijari, lentoemäntien nipistelijä ja Vladimirovin kanssa vehkeilijä aikoo "äänikuninkaaksi Helsinkiin".

PS. tämä kirjoitus kestää käräjäjäoikeuden ;)
 
Paavon ikääntyessä karsiutuu turha kuori päältä. Käytännössä kaikki paavon jutut ovat suoraan Kremlin naratiivia.

En edes lähde arvuuttelemaan oliko honey-trap, raha vai joku muu taustalla kun värväys tapahtui, koska sitähän ei ole todistettu. Myös todellisuudenhallinta näyttää olevan jo mennyt, kun vanha jalasmökkiveijari, lentoemäntien nipistelijä ja Vladimirovin kanssa vehkeilijä aikoo "äänikuninkaaksi Helsinkiin".

PS. tämä kirjoitus kestää käräjäjäoikeuden ;)

Tavallaan aiheeseen liittyen, mainiota henkilökuvausta Väykästä.

http://areena.yle.fi/1-3939996

Erityisesti suosittelen kuutosjaksoa, joka kertoo Väyrysen vehkeilystä KGB:n kanssa.
 
Olin jo kauan ihmetellyt, että millainen mökki se sellainen jalasmökki onkaan ja nyt löysinkin sivun joka selittää kaiken.

http://hikipedia.info/wiki/Väyrysen_jalasmökki
Jalasmökki seurasi arkkitehtuuriltaan Keskustalaista linjaa jonka takana on vankka perinne. Lähtökohtana on Baba Jagan mökki. Baba Jaga kuvataan usein metsässä eläväksi noidaksi tai syöjättäreksi, joka lentää huhmarella käyttäen survinta peräsimenä. Hän asuu hirsimökissä, joka seisoo kanan jaloilla ja voi siten liikkua ympäriinsä. Tälle perinteen tarjoamalle ihanteelle Keskusta on asettanut toimintansa, joten jalasmökki oli merkittävä keskustalainen symboli.
:p
 
Olin jo kauan ihmetellyt, että millainen mökki se sellainen jalasmökki onkaan ja nyt löysinkin sivun joka selittää kaiken.

http://hikipedia.info/wiki/Väyrysen_jalasmökki

:p
Oli Paavola ihan oikea jalasmökki siellä Keminmaan, Keminsuulla silloissa erottelun rannassa, elikkä Kemijoen Uittoyhdistys Ry.n tontilla. Hänellä oli ilmeisesti Uittoyhdistyksen lupa mökille ja se paikka oli vastoin monen käsitystä Väyryselle kuulumaton ns. vuokratontti, muttei mitään vuokraa varmaan pidätetty!
Jalasmökki oli lautapintainen, vaaleanharmaa, vanha työmaakoppi, jossa kaasulämmitys 33 kg.n tuplapulloilla...
Siinäkin mökissä olisi pystynyt yöpymään, mutta ei Väyryset varmaankaan yöpyneet siinä koskaan. Perimätiedon mukaan, kun Väyrysen talo paloi Keminmaan keskustassa, niin tämä samainen jalasmökki olisi ollut myös silloin työmaakäytössä... (palovuosi taisi olla -77) ja Väyrysen perhe kunnosti talon palon jäljiltä, myöhemmin myivät tämän talon pois, kun muuttivat hesaan Paavon eduskuntatyön vuoksi.
Väyrysen Keminmaan kodissa kävi Venäläisiä vieraita, jotka tulivat Kemin lentoasemalle ja Seppo Gulstenin omistamalla Kemin isommalla Oldsmobil taksilla sitten kuljetettiin Väyrysille. Mustat karvalakit ja pitkät palttoot päällänsä.
Mistäköhän tiedän, noh, kasvoin siinä ympäristössä ja seurasin kaikkea epäisänmaallinen jo silloin tarkasti, kuin porkkana... Isäni myös joka käänteessä arvioi Väyrysen ja muiden "itäänpäin kallellaan olleita poliitikkoja" liikkeitä ja niiden mahdollisia vaikutuksia maamme politiikkaan...
Että sellainen Paavo... :D
 
Kristillisten

edit

sillä oma puolue ei pelaa kunnallispolitiikkaa ja muille ei kelvannut.
 
KD huomasi vähän liian myöhään millaisen seurakunnan Paavo johdatti mukanaan listoille. Kirkko ja Kaupunki

Ei ihan nämä omassa todellisuudessa elävät noudata puolueen linjaa.
Sinisilmäisyys ja ahneus kostautuu. Ahneuttahan tuo selvästi on, että otetaan listalle viime tingassa nippu ehdokkaita, joita ei tunneta. Halutaan vaan kerätä pieniä ehdokkaita omien ääniharavien vertailulukua kasvattamaan.
 
Nämä Kansalaispuolueen asiantuntijajäsenten ulostulot eivät oikein enää edes jaksa yllättää... tai no, tämä on niin överi, että se jo pääsi yllättämään:


Facebook-sivun mukaan tällä asiantuntijalla näytti olevan kytkös myös tähän kuolemattomien marssia järjestävään uuteen venäläis-suomalaiseen yhdistykseen, mikä taas ei yllättänyt yhtään.
 
Back
Top