Venäjän masinoimat "pakolais"-virrat Suomeen

Tämä alkaa näyttää tosissaan siltä, että kohta saa alkaa katselemaan mihin maahan täältä muuttaisi.

Onneks on mahdollisuus muuttaa ja tehdä etätöitä muualta käsin.
Jos tuo on asenne niin da svidanya vaan.

Me muut voimme sillä välin näyttää että jos Suomea väitetään rasistiseksi ja russofobiseksi, niin "you ain't seen nothing yet." Yksikään ryssä tai pakoloinen ei saa tuntea oloaan kotoisaksi näillä leveyksillä.
 
Niin tai näin, seuraava erittäin tärkeä askel olisi nopeuttaa turvapaikkakäsittelyt korkeintaan muutamaan viikkoon ja valituskierrokselle tehtävä samoin. Vaatii resursseja, mutta sittenpä vaatii. Käsittelyä odotettaisiin vankilamaisissa oloissa, joissa on tarjolla lämmin majoitus ja ruokaa.
Tämä on teoriassa mahdollista, jos mittakaava on tarpeeksi pieni. Menettely itsessään aiheuttaa niin kovaa inhoa kähtävissä, että se pitää itsensä pienenä, jos sen saa käyntiin.
Kielteiset turvapaikkapäätökset pannaan täytäntöön asap.
Tämä ei ole ollenkaan mahdollista meidän oloissamme. Tarvitaan suunnilleen vallankumous ensin.
Vapaaehtoisille lähtijöille voisi tarjota matkaliput ja 1000 tai 2000 euroa rahaa. Joo, tuntuu pahalta, mutta tonni hurahtaa jo kahden kuukauden asumistukeen, jos tänne jäävät.
Tämä on mahdollista.
 
Häpeän olla Suomalainen juuri nyt. Me emme voi enää päättää omien rajojemme aukipidosta itse. Kyllä tämä ryssän uhka ja kiusa on ihan tervetullutta, opitaanpahan mekin perkele edes jotain maailman raadollisuudesta tai todellisuudesta. Melkein toivon että tekisivät enemmänkin kiusaa ja vaikka jotain todellista sotatoimeakin meitä kohtaan. Olisi pakko aukaista silmät ihan jokaisen pirun vasurivihreänkin.
 
Puolan rajavartioston tietojen mukaan somessa Eurooppaan tunkijoita on alkanut kummasti Suomi kiinnostaa.



Suomen itärajan tapahtumat todistavat sen, miten Valko-Venäjän ja Venäjän tuvallisuuspalvelut ohjaavat siirtolaisten tuloa.

”He eivät tee sitä vain Puolan tai Latvian rajoilla vaan myös Suomen ja Venäjän, mikä todistaa sen mitä olemme nähneet omilla rajoillamme.”
 
Häpeän olla Suomalainen juuri nyt. Me emme voi enää päättää omien rajojemme aukipidosta itse. Kyllä tämä ryssän uhka ja kiusa on ihan tervetullutta, opitaanpahan mekin perkele edes jotain maailman raadollisuudesta tai todellisuudesta. Melkein toivon että tekisivät enemmänkin kiusaa ja vaikka jotain todellista sotatoimeakin meitä kohtaan. Olisi pakko aukaista silmät ihan jokaisen pirun vasurivihreänkin.

Itsepähän me olemme päättäjämme eduskuntaan äänestäneet.
 
On tämä ainakin hyvä koepallo niin tietää miten toimia. Pitkällä Vastaa lainatenaikavälillä jos oletetaan, että ilmasto muuttuu epäsuotuisasti päiväntasaajan seudulla niin tänne tulijoita voi olla hyvinkin paljon. Jo paljon sitä aikaisemmin on kyllä kelagoldi lakannut toimimasta ja sellainen nykymuodossaan täällä toimiva yhteiskuntajärjestelmä ja sen rikkomiseen ei edes tarvita miljoonia.
Tässä on varmaan aika iso ero näkemyksessä, jos on kannabista poltteleva elämäntapatyötön etnologiaa tai folkloristiikkaa väitöskirjatasolla lukeva aakkosmiekkareissa öyhöttävä vasemmistonuori tai toisena vaihtoehtona edes mediaanituloinen ja nettohyödyllisiä töitä tekevä. Jos on koko ikänsä elänyt köyhästi ja typerästi eikä esim. mennyt hoitoon vaikka hampaat mätänevät suuhun, ei välttämättä ymmärrä mitä potentiaalisesti on menettämässä, kun yhteiskuntaa ajetaan alas laajentamalla sosiaaliturvaa kaikkiin maailman ihmisisiin. Samahan se Venäjälläkin on, että kansa on tottunut asumaan perslävessä ja kauhomaan kaalisoppaa, niin ei ymmärrä, mitä väliä, vaikka 10% vuosittainen kasvu muuttuisi -50%:n kurjistumiseksi ja keskitysleireiksi.
 
Melkoinen raha-automaatti mennä nonstoppina rajalle hakemaan 2k. Mikäähän ei estä paluuta :D
Taitaa "matkatoimistojen" taksa olla vähintään samaa luokkaa eli ei siinä oikein rikastumaan pääsisi muut kuin ihmissalakuljettajat.

Mutta totta se, että saman jampan voi pian löytää jostakin Lambedusalta.
 
Ministeri Rantasen (ps.) vastuulla on valmistella asia niin, että se kelpaa huomenna apulaisoikeuskansleri Puumalaiselle tai miksei hänen esimiehelleen eli oikeuskansleri Pöystille. Ministeriöt ovat päällikkövirastoja ja se tarkoittaa sitä, että ministeri vastaa kaikesta mitä ministeriönsä tekee tai jättää tekemättä.

Luitko sinä sen lain ?
Eihän näillä reunaehdoilla sitä läpi saa, ihan sama kuka sen asian valmistelee.

Onhan tästä jo puhuttu kesällä 2022, että tuo rajalaki jättää aukon tällaiseen hybridivaikuttamiseen. Sitä en ymmärrä miksi vielä viime viikolla Orpo ja sisäministeri puhui niin varmuudella että raja voidaan sulkea.

Mikä ihme tarve sulla on aina syyttää persuja joka asiasta ?
 
Taitaa "matkatoimistojen" taksa olla vähintään samaa luokkaa eli ei siinä oikein rikastumaan pääsisi muut kuin ihmissalakuljettajat.

Mutta totta se, että saman jampan voi pian löytää jostakin Lambedusalta.

Voisi hyvin kuvitella, että ryssän puolella se rajapuomia läpsyttelijälle nostava rajavartija nyhtää vielä viimeisetkin valuutat ählyltä omaan taskuun. Tuo kusinen telluksen persesilmä, joka myös Venäjänä tunnetaan, on läpeensä korruptoitunut.
 
Pahoittelut offtpicista jo etukäteen mutta Nyt katkesi tämän kamelin selkä...:mad:

Meille tuli tänään viesti päiväkodista että koko Vantaalla keittäjät on huomenna ja ehkä loppuviikon lakossa ja lapset ei saa lainkaan lämmintä ruokaa kouluissa ja päiväkodeissa. Siis hätäruoka-annoksilla mennään. Mehu ja keksit on koko päivän ateriat kaikille 1-vuotiaista 15-vuotiaisiin. Ei puuroa aamulla, ei lounasta, ei välipalaa. Ei me voida viedä lapsia värjöttelemään nälissään sinne huomenna, jäädään sitten kaikki kotiin ja työt jää tekemättä. Mitä vittua, tämä on tavallisen perheen arjen sabotaasia. Pöyristyttävää! Samaan aikaan Vartiuksessa ja Sallassa on lihapadat porisemassa niin meidän lapset näkee huomenna nälkää päiväkodissa. Tämä yhteiskunta on kyllä täysin sekaisin. Ja niitä rajoja ei vaan saada kiinni. perkele
Nämä toimet ovat vasemmiston masinoimaa hallituksenkaatoa, eikä niihin vaikuta mikään pikku kriisi, eikä varsinkaan yhteiseen hiileen voi kuin kusta. En usko hetkeäkään uuteen aseveliakseliin.
 
Kappas, SDP on hämmästynyt apulaisoikeuskanslerin päätöksestä.



– Täytyy kyllä sanoa, että päätös on melkoinen yllätys, koska aika laajasti on ollut se käsitys, että itärajan sulkeminen on rajavartiolain nojalla mahdollista.
 
Back
Top