Venäjän sisällissota

Ottakaa huomioon se, ettei Prigo Kremlin isäntänä ollut koskaan realistinen vaihtoehto. Eli sitten kun Moskova olisi vallattu ja Puten pää ripustettu Kremlin portin ylle niin mitä sitten?
 
Oligarkeilla jotka tietää elävänsä pidempään kuin Putin on omia intressejä. Heidän intresseihin ei kuulu olla heikompi osapuoli. Odotan palkka-armeijoita tulevan enemmän, eikä vähemmän, tämän päätöksen myötä. Nyt kukaan ei luule että Wagner allekirjoittaa sopimusta missä se päätyisi puolustusministeriön alle... hankalat paikat luvassa sille klikille joka päätyy Putinin seuraajaksi.
 
Ei kyllä meinaa hyvää Putinin kaltaiselle johtajalle jonka koko auktoriteetti nojaa täysin siihen, että on kova jätkä jonka silmille ei kelpaa hyppiä.
Nyt sitten joku palkkasoturi ottaa haltuunsa miljoonakaupunkeja päivässä ja ajaa 800km Moskovan porteille, samalla kun Putin itse luikkii karkuun, ja lopulta Putin paniikissa lupaa sille kaiken maan ja taivaan väliltä.
Jos tosiaan tälläsen shown jälkeen johonkin diiliin päätytään, niin se on todiste kaikille Putinin hallinnossa, että jos vaan nöyryytät Putinia tarpeeks, niin se kyllä lopulta taipuu.
Tuo on todella vaarallinen asetelma Venäjän kaltaisessa Mafiavaltiossa.

Jatkossa voi odottaa lisää alamaisten sooloiluja yrittäen saada tahtonsa läpi, kun kerta voit alkaa ihan täydeksi petturiksi ja silti saada lopulta haluamasi läpi. Kuin lahjoisit jonkun murtovarkaan olla ryöstämättä kamojas sillonkun se on jo penkomassa kaappejas.
 
Kyllä tästä vielä voi jotain mielenkiintoista poikia. Kumpikaan kaplakan osapuoli ei voi niin tyhmä olla, ettei uskoisi vastapuolen rikkovan sopimuksen heti kun sopivaksi katsoo. Prigozhin kokee tasapainohäiriön ikkunan äärellä tai akuutin letaalin kalsarimyrkytyksen tai epäkuntoinen ohjus tipahaa päähän heti ensi tilaisuuden tullen, ja Prick tietää sen oikein hyvin itsekin. Putikka ei voi olla lainkaan varma siitä, etteikö wankkeriarmeija ota tehdäkseen jotain uusia kolttosia, ainakin vainoharha puskee pintaan epäillen kaikenlaisia kulisseissa tapahtuvia juonia, joita ihan oikeastikin on koko ajan vähintään puheen tasolla tekeillä. Joka tapauksessa pääryssällä on suuri paine varata ryssänmaan puolustukseen entistä enemmän joukkoja, ja se kaikki on pois Ukrainan rintamalta.
 
Ottakaa huomioon se, ettei Prigo Kremlin isäntänä ollut koskaan realistinen vaihtoehto. Eli sitten kun Moskova olisi vallattu ja Puten pää ripustettu Kremlin portin ylle niin mitä sitten?
Miten niin ei olisi ollut? Olihan siellä Stalin, ponteva Hruštšov ja kyseinen puhelimeen puhuva ajattelija. Näitten rinnalla kunnon konna Prigozhin olisi mennyt vallan täydestä niin mittatilauspuvussa kuin teryleenikalsareissa.

IMG_1454.jpeg
 

”Tänään maailma voi nähdä, että Venäjän herrat eivät hallitse mitään”, sanoi Zelenskyi uutistoimisto Reutersin mukaan. Zelenskyi puhui myös suoraan Venäjän presidentille Vladimir Putinille venäjäksi.

”Mitä kauemmin joukkosi pysyvät Ukrainassa, sitä suurempaa tuhoa ne tuovat Venäjälle.”
 
Back
Top