Venezuela

fulcrum

Respected Leader
Ehkä Madurolla ei vaan ole rahaa maksaa kuin muutamalle hepulle.
 

Benelli

Respected Leader
Ehkä palkkasotilaille tarkoitetut varat on nyt jollain sveitsiläisellä tilillä ja joku venäläinen virkamies Bahamasaarilla.
 

Nypykkä

Majuri
Tai Venäjä on tehnyt arvion, että mitään akuuttia vallankaappauksen uhkaa ei ole.
Mielestäni meneillään kokoajan, ei vallankumous ole sidottu mihinkään tiettyyn päivämääriin tai ajanjaksoon.
Jokainen ymmärtää et Maduro joutuu ajallaan väistymään, enkä usko että seuraava Presidentti on samasta puolueesta.
Sääliksi käy Venezuelan kansaa ja sen kauniita naisia:cool:
 

letkuspede

Eversti
Kalapuikko Boltoni tuollakin takapiruna.
"kettu pisti pitkän takin päälleen, kumisaappaat jalkaansa ja lierihatun päähänsä, ja yritti tässä valepuvussa päästä kanatarhaan. Ketun pitkä häntä kuitenkin pilkotti takin liepeen alta, isäntä oivalsi, mistä oli kysymys ja kettu sai haulikosta.

Kettu oli kuitenkin sisukas, ja seuraavalla yrittämällä nosti häntänsä kainaloon, jotta se ei paljastaisi häntä. Valitettavasti takki oli hieman auki, hännänpää näkyi, ja taas kettu sai haulikosta."

Sanonta tarkoittaa siis yksinkertaisesti sitä, että joku yrittää esittää sinulle jotain muuta kuin mitä hän tosiasiassa on tai ajattelee, mutta sinä huomaat sen, koska hänellä 'pilkottaa kainalossa oleva ketunhäntä'.
 

Leaderwolf

Ylipäällikkö
5287. 5287 ihmistä on kuollut "pidätyksen yhteydessä" Venezuelassa viime vuoden aikana. Ja tämä tieto on Venezuelan valtion oma ilmoitus. Todellisuus ei ole ainakaan pienempi, eikä tuohon siis sisälly "kadonneet".

Lähde päivän Turun Sanomat.
 

SJ

Supreme Leader
En tiedä näkyykö juttu....
Eli kysymys on.....joko tuo maa kaatuu?
Epäilen. Tuossa pätee sama kuin "miksi diktatuurit eivät kaadu nälänhätään?" Eli, nälkään kuollut kansa ei mellakoi.
 

RootinTootin

Alikersantti
BAN
Venezuela ei suostu pankkiirien yksityistämisvaatimuksiin ja siksi Venezuela paha. Huono tilanne Venezuelassa johtuu pakotteista. Kansa on tarkoitus saada kärsimään niin paljon että syrjäyttävät hallinnon. Sairasta ja väärin.
 

tankki-tapsa

Kersantti
Venezuela ei suostu pankkiirien yksityistämisvaatimuksiin ja siksi Venezuela paha. Huono tilanne Venezuelassa johtuu pakotteista. Kansa on tarkoitus saada kärsimään niin paljon että syrjäyttävät hallinnon. Sairasta ja väärin.
Niin, eihän sitä öljyä voi myydä kenellekään muulle kuin USAlle tai muita luonnon rikkauksia tai saada edes maataloutta pyörimään..
Kun Venzuela käänsi vasemmalle ajattelin hetken että ehkä trooppinen sosialismi voi toimiakin jollain tavalla noin rikkaassa maassa varsinkin verrattuna moniin naapurivaltioihin joissa myös hoidellaan asioita ei niin kovin viisaasti mutta ei, ei se toiminut edes siellä.
 
Top