#vihapuhe

baikal

Supreme Leader

Passi

Ylipäällikkö
Mitä sieniä nuo oikein syö?

"Lämpimien maiden” miesten käytökselle ymmärrystä vaativa poliisipomon ilmoitus herättää suurta suuttumusta somessa. Kyse on kuitenkin trollien tekeleestä, jota monet ovat erehtyneet pitämään aitona."
Trollien Tekeles? Yle? :LOL::LOL:11.1.2016 klo 13.46
https://yle.fi/uutiset/3-8585264

"Vislaus on häirinnyt naisia
Oulussa ei ole ylikomisario Arto Aution mukaan aiheutunut ongelmia maahanmuuttajamiesten käyttäytymisestä katukuvassa.
– Joitakin tapauksia perään huutelusta tai vislailusta on tullut poliisin tietoon, mutta yhtään rikosilmoitusta ei ole tehty, Arto Autio kertoo.
Toiminnalla ei saa aiheuttaa häiriötä eikä pelkoa.
Arto Autio
Aution mukaan nuoret miehet ovat huudelleet eri-ikäisille niin nuorille kuin vanhemmillekin naisille.
– Ne ovat olleet naisia ylistäviä, ihailevia kommentteja, joihin ei ole liittynyt seksuaalista sävyä tai lääppimistä, Arto Autio sanoo ja kertoo, että tällaiset tilanteet ovat hämmentäneet naisia.
– Suomalaisessa kulttuurissa ei ole tavallista, että vieras ihminen tulee lähelle.
Suomalaiset tekevät Arto Aution mukaan yleensä tuttavuutta vastakkaisen sukupuolen kanssa pääsääntöisesti ravintoloissa tai tilaisuuksissa, joissa haetaan seuraa.
– Suomalaiset miehet puolestaan lähentelevät tai koskettelevat naisia yleensä juovuksissa.
Eri tapoja tehdä tuttavuutta
Autio korostaa, että ulkomaalaisten kohdalla on syytä tehdä selvä ero siitä, että onko kyse koskettelusta, lääppimisestä tai suomalaisille ei niin tavanomaisesta tavasta tehdä tuttavuutta muulla kuin omalla äidinkielellä.
Toivon, etteivät puurot ja vellit mene sekaisin, ja ettei puhuttaisi seksuaalisesta lähestymisestä, jos kyse on ulkomaalaisten erilaisesta kommunikointitavasta.
Arto Autio
– Toivon, etteivät puurot ja vellit mene sekaisin, ja ettei puhuttaisi seksuaalisesta lähestymisestä, jos kyse on ulkomaalaisten erilaisesta kommunikointitavasta ja meille vieraasta lähestymistavasta, Arto Autio sanoo.
Lämpimissä maissa miehillä on rohkeampi tapa lähestyä naisia, mikä voi hämmentää. Aution mukaan suomalaisten täytyisi kuitenkin omaksua, että heillä on erilainen tapa.
– Täytyy myös rohkeasti sanoa ja näyttää eleillä, jos vieras ihminen tulee liian lähelle, Autio neuvoo.
– Jos lähestyminen sen sijaan on lääppimistä tai koskettelua, niin silloin on soitettava poliisi paikalle tai tehtävä rikosilmoitus, ylikomisario Arto Autio neuvoo."
 

hansai

Supreme Leader
Autio sanoo, että ajallisesti tuohon hetkeen tarkoitetut lauseet eivät mitenkään sovi nykyhetkeen.
– Niillä sanoilla ei tarkoitettu nyt tiedossa olevia asioita, Autio viittaa Oulua kuohuttaneisiin, alaikäisiin kohdistuneisiin seksuaalirikoksiin, joissa tekijöinä on ollut Suomeen tulleita ulkomaalaisia.

Eikö?? Kiiskisen julistus prinsessoihin tutustumisestakin oli ilmeisesti samaa sarjaa...
 

miikkaj

Kenraali
BAN
Tätä on kyllä surullisen hauskaa katsoa kuinka poliisin matu-sympatisoijat yrittävät tunkea paskan takaisin hevosen sisään, kun alta viidessä vuodessa poliisin uskottavuutta on nakerrettu pois urakalla. Saadaankohan se maalitus-laki kohta päälle niin virkamiehen kiusaamisesta voidaan laittaa netin trollaajat nippusiteissä putkaan? Tässähän on kristallin kirkas tapaus mistä voisi laittaa pari vuotta häkkiä, kun on käytetty omia sanoja, mutta ei ole niputettu sitä poliisisedän disney-tarinan kylkeen mistä lukija huojentuisi että setä ei olekkaan kaistapää.
 
Viimeksi muokattu:

Oho

Kenraali
Luulisi kyttienkin viimein tajuavan että internetillä on pitkä muisti, mutta kaiketi se on liikaa vaadittu korkealta poliisiupseerilta, joka on pantu paikalleen valvomaan niitä itellekutelleja joista toinen osaa lukea ja toinen kirjoittaa....

On parempi olla hiljaa ja vaikuttaa tyhmältä kuin avata suunsa ja varmistaa asia... (sanoi tyhmä)....
 
Tätä on kyllä surullisen hauskaa katsoa kuinka poliisin matu-sympatisoijat yrittävät tunkea paskan takaisin hevosen sisään, kun alta viidessä vuodessa poliisin uskottavuutta on nakerrettu pois urakalla. Saadaankohan se maalitus-laki kohta päälle niin virkamiehen kiusaamisesta voidaan laittaa netin trollaajat nippusiteissä putkaan? Tässähän on kristallin kirkas tapaus mistä voisi laittaa pari vuotta häkkiä, kun on käytetty omia sanoja, mutta ei ole niputettu sitä poliisisedän disney-tarinan kylkeen mistä lukija huojentuisi että setä ei olekkaan kaistapää.

Silloinen syyttäjä Mika Ilman, joka syytti Halla-Ahoa ilakoiden 2016 "ennakkotapauksesta rajojen laittamisesta valtaapitävien arvostelussa"

"Det är bra att lagtolkarna nu har fått ett prejudikat. Högsta domstolen har dragit en gräns som anger hur långt den som kritiserar makthavare har rätt att provocera och överdriva, säger Illman."

Nyt tällä "maalituksesta" kohkaamisella yritetään saada virkamiehille suoja virkatoimien arvostelulle? Tässä Poliisi oli mennyt antamaan pöhköjä lausuntoja virkatehtävässä. Ikävää hänen kannaltaan, mutta... Sama koskee meitä kaikkia. Poliitikoilla kaivetaan nettitöräykset vuosikymmenten takaa, ajoilta, jolloin eivät usein edes olleet poliitikkoja. Miksi virkamiehille pitäisi antaa joku lisäsuoja virassa tehtyjä törmäyksiä tai tekoja suojaamaan?

 

YliKoo

Respected Leader
Ainoa asia, joka poliisin kuuluisi sanoa naisten perään huuteluun, viheltelyyn ja epämäärisiin lähestymisiin - vaikka ne olisi tehty ylistysmielessä - on, että se ei kuulu suomalaiseen yhteiskuntaan.

Sanoa haastatteluissa ja käydä sanomassa näille rikastuksille päin naamaa, käsi lähellä pistoolinperää.

Selittele vaan konstu, ei mitään maalittamista etkä saa edes kaikkea sitä, minkä tuollaisella asenteella ansaitsisit.
 

Lapinukko

Ylipäällikkö
YLE kirjoittaa 11.1.2016 klo 13.46:
Lämpimissä maissa miehillä on rohkeampi tapa lähestyä naisia, mikä voi hämmentää. Aution mukaan suomalaisten täytyisi kuitenkin omaksua, että heillä on erilainen tapa.

Iltalehti 2019:
”Lämpimien maiden” miesten käytökselle ymmärrystä vaativa poliisipomon ilmoitus herättää suurta suuttumusta somessa. Kyse on kuitenkin trollien tekeleestä, jota monet ovat erehtyneet pitämään aitona.

Kyseessä on valejuttu. Trollien laatima maalittaminen.

Miten se on valejuttu? Onpas selittelyä ja erikoista damage controlia? :D

Ja tuo on siis sitä "maalittamista" jos nostellaan typeryyksiä esille? Joita ei liene edes pyytänyt anteeksi kuten eivät monet muutkaan kulttuurikaupunki Oulussa?

Vois olla viisasta ettei nostelisi enää omien typeryyksien esilletuomista maalitteluna ja valejuttuina. Vähän niinkun "oikeus tutustua prinsessoihimme" - ja sitä jotkut todellakin tekivät.

Ainoastaan sen noissa voi ajatella epäkohdaksi että jotkut halunnevat luoda mielikuvia että nuo herrat olisivat sanoneet typerät lauseensa tänä vuonna tai äskettäin. Muutama vuosi sittenhän oli suuret paineet luoda monikulttuurista Oulua ja kansakunnalle kerrottiin että nyt on iso joukko akateemisia tulossa. Jotkut uskoivat ja alkoivat horista-valitettavasti myös poliiseissa oli sellaisia yksittäistapauksa. Ja toki, se oli 2016 ja nyt on 2019.

Mutta pitäisikö pitää turpa kiinni jos tuodaan esille tehtyjä hölmöilyjä esimerkkien muodossa? Kansahan muistaa nuo jutut 50 vuoden päästäkin- kansan muisti, se on näissä asioissa tärkeää, ettei vastaava toistu ihan heti. Suomi oli todellinen Hölmölä syksyllä 2015.

Oulussa ei taideta ottaa opiksi, palkkasivat propagandatoimistonkin historiaa "siivoamaan". Monet varmaan arvaavat seuraukset, ei kun pahentaa..
 
Viimeksi muokattu:

Rauhantekijä

Respected Leader
Oulun poliisin tarkoitusperät lausuntonsa ajalta ovat jääneet epäselväksi.
Selvää on sen sijaan se, että kansalaiset olivat ymmärtäneet tilanteen poliisia huomattavasti nopeammin ja suoraan sanoivat siitä.
Ei tuossa uudelleen julkaisussa niinkään trollia ole, vaan hitaan tajuamisen julkituonti. Uskon että jälkikäteen lausunto saattaa hieman potuttaa mutta tehtyä ei saa tekemättömäksi.
.
 

miheikki

Greatest Leader
Torille?

September 05, 2019
Last Update 12 hrs ago
Finnish politician under ‘hate crime investigation’ for sharing Bible verse on Facebook

By Caleb Parke | Fox News

Police are investigating a Christian politician in Finland for an alleged "hate crime" because she shared a Bible verse on Facebook to criticize a national church that participated in LGBT Pride festivities.
In the post, congresswoman Päivi Räsänen, a Christian Democrat, criticized the Evangelical Lutheran Church of Finland for participating in the Helsinki LGBT Pride events in June. Her criticism was alongside a picture of Romans 1:24-27 that describes same-sex relationships as "shameful."
FOUNDER OF CONVERSION THERAPY ORGANIZATION COMES OUT AGAINST IT: 'I WAS WRONG!'
Her post made Räsänen the subject of a pretrial investigation by the Finnish Police for a suspected incitement against sexual and gender minorities.
“The pre-trial investigations have not yet been completed. Police will provide more details once the investigations have been completed or presented to a prosecutor for consideration of charges," the Helsinki Police Department officer in charge of the investigation told the Helsinki Times.

Räsänen, who is a member of and is married to a pastor in the Evangelical Lutheran Church of Finland (ELCF), came under fire for her June Facebook post: "How can the church's doctrinal foundation, the Bible, be compatible with the lifting up of shame and sin as a subject of pride? #LGBT #HelsinkiPride2019."

The vast majority, 69 percent, of Finns are members of the ELCF, which has had a steady decline over the last few years, according to Evangelical Focus.
AN UNLIKELY JOURNEY FROM AGNOSTIC GAY MAN IN PRISON TO EVANGELICAL BIBLE PROFESSOR
In mid-August, the Finnish politician tweeted: “I am not concerned on my part, as I trust this will not move on to the prosecutor. However, I am concerned if quoting the Bible is considered even ‘slightly’ illegal. I hope this won't lead to self-censorship among Christians. Rom. 1:24–27."
Räsänen's minority party holds five seats in the 200-seat Finnish Parliament. She is known for her defense of traditional Christian views on abortion and marriage, but after being called "homophobic," the politician tweeted: "It is not right to label Christian conviction as phobia."
CLICK HERE TO GET THE FOX NEWS APP
She is one of three politicians in the nation under pretrial investigation right now, joining Social Democrat Hussein Al-Taee and Finns Party Juha Mäenpää, who are suspected of incitement due to racist comments.
Caleb Parke is an associate editor for FoxNews.com. You can follow him on Twitter @calebparke 
Viimeksi muokattu:

min3mat

Majuri
Torille?
Jokuhan voisi nähdä tässä jotain yhtymäkohtia siihen että kirkko rinnastaa kalifaatti ja kaupunki -lehden kautta sisäministeriötä natseihin

 
Viimeksi muokattu:

Lapinukko

Ylipäällikkö
jakavat naamaansa somessa, markkinointimielessä vieläpä, ja sitten ihmettelevät kun joku pöllii kuvat. Paska juttu mutta minkäs teet:

voisiko tuon välttää sillä että laittaa someensa mahdollisimman huonolaatuisia kuvia? printtiä kuvaan upotettuna että "tämän omistaa näyttävän näköinen nainen"?

Hän pitää kummallisena ajatusta, ettei näyttävä nainen saisi pitää itsestään profiilikuvaa.

kannattaisiko edes lapsia, siis seuraavaa sukupolvea, neuvoa olemaan varovaisempia.
ei kaikkea ole pakko jakaa, ei naamaansakaan

facebook-sukupolvihan ei enää mitään opi; kuvittelevat että oikeus toimii ulkomaalaisten varkaiden kohdalla. Sosiaalinen mediahan on jakamista ja tyrkyttämistä. Sinne vaan osoitteet, kuvat naamasta jotkut laittaa enemmänkin, mitä tein eilen, mitä tänään ja mitä teen missäkin huomenna, tieto siitä keiden kanssa on kaveri, kenestä ei tykkää, mihin uskoo tai on uskomatta, ihan ruokkivat niitä identiteettivarkaita.
 
Viimeksi muokattu:

YliKoo

Respected Leader
Rakkaalla lapsella on monta nimeä, esmes 'Kela ja Moskeija'...
Mekka ja Moskeija.

Olen täsmälleen samaa mieltä, että turvapaikkaprosessissa on tehty virheitä, varmuudella ja paljon. Kaikki päätökset vaan auki vuodesta 2015, perusteettomat myönteiset hylkyyn ja käännytys käyntiin.
 

miikkaj

Kenraali
BAN
 

Marakatti

Majuri
Joo törmäsin taas somalin sairaaseen fantasiaan itse tuos muutama tunti sit... Ei voi ku vittu ihmetellä miten tämä roskakasa saa avautua ihan huoletta. Mut persut varmasti vaan kiittävät kun tämä suunsa avaa.
Näkyy varmasti vain positiivisesti kannatuksessa joka kerta.
 
Top