#vihapuhe

Jos mut raahattaisiin kuulusteluihin Raamattuun painettujen näkemysten ääneen esittämisestä, niin ottaisin Raamatun, David Pawsonin teoksen Unlocking the Bible ja muutaman muun yli tuhatsivuisen teoksen mukaan.

Kuulustelujen aikana etsisin niistä vastauksiini kiinteästi kuuluvia lainauksia. (Etsiminen saattaisi kestää jonkin aikaa.) Lainauksia lukiessani ketjuttaisin jokaisen niihin jakeisiin viittaavan kohdan mukaan ja lukisin ne. Tämän lisäksi vastaisin hyvin laveasti, pitkin, monipolvisin lausein.

Kuulustelupöytäkirjan allekirjoittaisin sitten kun siitä ei puuttuisi mitään, siinä ei olisi mitään liiikaa, mistään asiasta ei olisi esitetty tulkintoja vaan pelkästään suoria sanatarkkoja toistoja.

Voi olla että 8 tuntia ei riittäisi edes lähellekään kuulustelupöytäkirjan laatimiseen ja allekirjoittamiseen.

Ottaisin eväskorin ja termospullollisen kahvia mukaan. Ja tosiaan varhaisin päivän, kaksi Raamatun tutkimiseen poliisin kanssa. Saisivat koko rahalla. Ja jos poliisi yrittäisi keskeyttää kuulemisen, jättäisin allekirjoittamatta ja vetoaisin tuomioistuimessa keskeneräiseksi jäteyyn esitutkintaan. Voisinpa jops tehdä virkarikosilmoituksen esitutkijasta...

Kun poliisi ja syyttäjä alkavat askarrella uskontojen ja niiden oppien ja "pyhien tekstien" alueella, niin itseppähän saavat sitä mitä tilaavat..
 

turska

Kenraali
Voi tätä ilon ja onnen päivää... :LOL:

Matkustajaa rasistiksi syyttänyt ”Husu” Hussein pitää kiinni tarinastaan – Taksi Helsinki kävi läpi hänen ajonsa viikon ajalta, tapahtumat eivät siltikään täsmää

 

hansai

Supreme Leader
Kokoomuksen troolit vesille...
Pitää muistaa:
Kokoomus perustaa vihapuhetyöryhmän - ”pitää tehdä huolellinen analyysi, mitä kaikkea sananvapauden piiriin kuuluu”
....


”Sananvapaus Suomessa on uhattuna”
ANTTI KIRKKALA | 05.11.2019 | 19:03
Kokoomusedustajan mukaan suomettuneisuuden ajan sensuurijärjestelmä näyttää tehneen paluun.

Kokoomuksen kansanedustaja Jukka Kopran mukaan vallalla oleva kehitys on johtamassa tilanteeseen, jossa tietyistä aiheista voi olla vain yhtä mieltä.

Hän toteaa sananvapauden olevan uhattuna Suomessa.
– Tuntuu, että Suomeen on syntynyt joidenkin tiedostavien piirien eliitti, joka valvoo aktiivisesti erilaisia mielipiteitä ja kertoo mitä tietyistä asioista voi sanoa. Jos joku esittää väärän mielipiteen esimerkiksi maahanmuuttajista tai seksuaalisista vähemmistöistä, voi edessä olla vähintään julkinen tuomio tai jopa tutkintapyyntö. Poliisin on pakko tutkia ja viimeistään valtakunnansyyttäjä toimii, Jukka Kopra kirjoittaa Uuden Suomen blogissaan.

Kansanedustaja ottaa vertailuun kaksi eri tapausta.
– Kun aktiivisesti politiikassa vaikuttava maahanmuuttaja sanoo, että kaikki tiettyä puoluetta äänestävät ovat rasisteja, ketään ei loukata. Valtakunnansyyttäjää asia ei kiinnosta, eikä tiedostavien kansalaisten joukko herää, Kopra sanoo.
– Juuri julki tullut valtakunnansyyttäjän päätös kansanedustaja Päivi Räsäsen (kd.) pamfletista vuodelta 2004 kuvaa tätä kehitystä. Edes uskonnosta, ainakaan kristinuskosta, ei näköjään saa esittää omaa kantaansa. Ei, sillä se saattaa loukata.

Yhden totuuden maa
Jukka Kopra huomauttaa tapon vanhenevan rikoslain mukaan 20 vuodessa. Valtakunnansyyttäjän tulkinnan mukaan mielipide vanhenee vasta silloin, kun kirjoitettua tekstiä ei voi enää lukea.
”Väärä mielipide” voidaan näin ollen rinnastaa murhaan, joka ei vanhene koskaan.
– Suomessa on jälkeenpäin ihmetelty suomettuneisuuden ajan sensuurijärjestelmää.

Suomessa vallitsi silloin yksi totuus tietyistä asioista. Jos olit eri mieltä, sait ulkopoliittisesti epäluotettavan leiman. Se leima ei lähtenyt ilman perusteellista katumusta, Jukka Kopra kirjoittaa.
– Tuon ajan en luullut enää koskaan palaavan, mutta ihmeellistä kyllä, sensuuri vaikuttaa olevan täällä taas. Olen huolissani myös tiedotusvälineistä, sillä ne näyttävät hyväksyneen nykyisen kehityksen. Valitettavan usein ne harjoittavat agendajournalismin lisäksi myös itsesensuuria, joko tiedostaen tai tiedostamattaan, Kopra jatkaa.

 
Viimeksi muokattu:
Katotaan nyt vielä oikeudenkäynnin lopputulema ja vasta sitten sirottelette tuhkaa päällenne.

Pahkasikaahan tämä on, mutta katsotaan nyt peli loppuun asti.

Tälläinen tuhoaa oikeusjärjestyksen uskottavuuden, oli tuomioistuimen päätös mikä tahansa. Täydellistä subversiota.
Kannattaisi tonkia valtakunnan syyttäjän taustoja, löytyykö sieltä itäistä vaikuttaja-agenttia? Itään se suurin hyötyjä on siitä, että suomalaiset alkavat menettää oikeusjärjestyksen kunnioituksen?

Tai sitten vain syyttäjä on yksinkertainen ihminen, joka ei kykene ymmärtää tälläisen pahkasikailun syövän myös oman ja edustamansa laitoksen uskottavuuden. Valitettavasti tyhmyyden määrää ei voi ylitulkita.

Poliisin uskottavuus menee samalla, kun kuulusteluissa tutkitaan Raamattuja ja leikitään teologeja.

Persuhallituksen on tulevaisuudessa helppo viskata laista kiihotus- ja jumalanpilkkapykälät historian roskakoriin. On täysin selvää, että ne ovat jo säädettäessä kritisoidusti liian ympäripyöreät ja niitä voi käyttää helposti väärin, kuten valtakunnansyyttäjä nyt käyttää.
 
Huutamaan joko vuorelle tai möykkäämään Raija Toiviaisen oven taakse. Liekö Raija Toivoainen demlan seta-myyrä, vai mistä tässä on kyse? Onko parisuhteessa naisen kanssa vai mistä tämä katkeruus Räsästä kohtaan? Vai onko niin ressukka, ettei uskaltanut antaa olla suvakkiöyhöttäjien edessä?

Venäjän kompromentti, joka on saanut käskyn tuhota organisaationsa ja oikeusjärjestyksen uskottavuus subversiolla?
 
Oli Räsäskäkin kuulustelussa 4 tuntia ja kertomansa mukaan mukanaan raamattu.

Voi vattu, että on poliisitoiminta mennyt pelleilyksi. Nykyään kun näkee poliisin, alkaa naurattaa, kuin näkisi uuno turhapuroja. Toki syyttömiä nuo kentällä toimivat poliisit ovat tähän hätisten ja raijojen ajamaan uskottavuuden syövään subversioon.

Tekisi mieli seuraavan kerran, kun joutuu tekemisiin poliisin kanssa ottaa Raamattu mukaan.. koska poliisi näköjään on teologian asiantuntijakin? ;)
 
Viimeksi muokattu:

ajs178

Ylipäällikkö
Ei. Ei GRU:ssa tai FSB:ssä ikinä keksittäisi tuollaista ideaa. Ei kukaan Venäjällä uskoisi että tuollainen operaatio voisi olla uskottava.
Itsekin uskon, että kyse on enemmänkin äärisuvakkipsykoosin vallassa olevasta valtakunnansyyttelijättärestä. On toki mahdollista, että taustalla on vaikuttanut joku vaikutusvaltainen taho kuten Tarja Halonen tms. Jotain erikoista siinä on, että poliisin suorittaman tutkinnan yli kävellään noin tökerösti.
 
Toiviainen ilmoitti jo kun hänet valittiin virkaan, että vihapuhe on hänen erikoiskohteenaan. Ehkä hän haluaa vain mahdollisimman näkyviä juttuja ja ennakkotapauksia. Muuten tuota on mahdoton käsittää, koska koko juttu on niin typerä.

Tämän tapauksen myötä Toiviaisesta välittyy mielikuva joko virkaansa liian yksinkertaisesta tai virkaansa jonkin poliittisen agendan ajamiseen käyttävästä henkilöstä? Molemmat ovat virkamiehelle sopimattomia piirteitä.
 

inscout

Ylipäällikkö
Itsekin uskon, että kyse on enemmänkin äärisuvakkipsykoosin vallassa olevasta valtakunnansyyttelijättärestä. On toki mahdollista, että taustalla on vaikuttanut joku vaikutusvaltainen taho kuten Tarja Halonen tms. Jotain erikoista siinä on, että poliisin suorittaman tutkinnan yli kävellään noin tökerösti.

Tuosta nyt löytyy haastattelu vuodelta 2017. Sinänsä aika nopea urakehitys. Apulaisvaltakunnansyyttäjä 2016 ja valtakunnansyyttäjä 2018.


Kyllä tuossa hieman ristiretken tuntua on näkyvissä. Ja aihehan on muutenkin pinnalla, joten ehkä lähti mopo käsistä.

Tai sitten haetaan urakalla rajoja mahdollista tulevaa maalitus/vihapuhelakia varten.
 

Herman30

Greatest Leader
Voi tätä ilon ja onnen päivää... :LOL:
Vaikea kuvitella miten Husu pääsee tästä jutusta puhtain paperein...

Kantonen kertoo, että takseihin asennetuissa tableteissa on ajonvälitysjärjestelmä, joka toimii myös paikantimena.

– Autot ovat meidän palvelukeskuksessamme online-seurannassa ja lisäksi auton kaikki historiatiedot ovat saatavissa. Näihin kuuluvat esimerkiksi auton nopeudet, pysähtymispaikat ja reitit.
Esimerkiksi reklamaatiotilanteissa taksin kulkema reitti ja nopeus on Kantosen mukaan näin ollen helppo tarkastaa. Kuljettajalla ei ole hänen mukaansa mahdollisuutta saada seurantaa kytketyksi pois päältä.

– Kyllä kuljettajat tietävät, että autoissa seurantalaite on, Kantonen toteaa.
 

Pihatonttu

Respected Leader
Tuosta nyt löytyy haastattelu vuodelta 2017. Sinänsä aika nopea urakehitys. Apulaisvaltakunnansyyttäjä 2016 ja valtakunnansyyttäjä 2018.


Lähes aina jos kyseenalaisesti toimiva tai tehtävien vaativuuteen nähden lahjaton henkilö ylenee salamana, niin jokin - yksi tai useampi - muu taho nostaa tätä omien tarpeidensa vuoksi.

Mikä taho ja mitkä tarpeet?
 
Top