#vihapuhe

KIM

Eversti
Anna-Maja on juristi, se varmaan vaikuttaa ajattelutapaan.
Demlassa?
 

Pihatonttu

Ylipäällikkö
Kahdeksaksi kuukaudeksi ulos valtuustoryhmästä?

Kuulostaa siltä että Demarit toivovat Husun loikkaavan toiseen ryhmään tai puolueeseen?

Husu on jäänyt nyt kolme kertaa kiinni satujen kertomisesta median suuntaan. Myös muihin Husun juttuihin alkaa kohdistua yhä julkisempaa epäilyä.

Olisi kiinnostavaa tietää kuinka paljon hän on koittanut husuttaa demaritovereitaan ja millaisissa asioissa. Onko siinä suunnassa ollut tekosyyteollisuutta tai husupuhetaipumusta?
 

Tumppi

Luutnantti
Kahdeksaksi kuukaudeksi ulos valtuustoryhmästä?

Kuulostaa siltä että Demarit toivovat Husun loikkaavan toiseen ryhmään tai puolueeseen?

Husu on jäänyt nyt kolme kertaa kiinni satujen kertomisesta median suuntaan. Myös muihin Husun juttuihin alkaa kohdistua yhä julkisempaa epäilyä.

Olisi kiinnostavaa tietää kuinka paljon hän on koittanut husuttaa demaritovereitaan ja millaisissa asioissa. Onko siinä suunnassa ollut tekosyyteollisuutta tai husupuhetaipumusta?
Tämä husupuhe tuntuu pelottavan vihapuhetta enemmän. Rauhantae koki puhuttelun vihaisesta puheenparresta. Husupuhe aiheutti jopa ryhmän reaktion. Mitähän Rinne tuumaa vappusatasineen?
 

miheikki

Respected Leader
Lahjoittaja

hansai

Supreme Leader
Orpo: Mitään tilaa tai tahoa ei pidä kategorisesti sulkea pois
Maanantaina kävi ilmi, että väärinkäsityksestä ei ollut kyse.

Puheenjohtajat antavat tukensa nimenomaan koulujen joulujuhlien järjestämiselle kirkossa, eivät pelkästään joulukirkolle. Sekä Kulmunin että Orpon mielestä koulujen joulujuhlat, mutta myös muut juhlat, kuten lakkiaiset, pitäisi voida järjestää kirkossa.

Kulmuni kyseenalaistaa apulaisoikeusasiamiehen näkemyksen siitä, että kirkko itsessään sisältää uskonnollisia merkityksiä.

Se, että kirkkorakennus nähtäisiin jotenkin ongelmallisena ja tunnustuksellisena itsessään, seinien kautta, niin se ei ole hyvä tie, Kulmuni sanoo.

– Koululaisten joulukirkko tai joulujuhla kirkossa – ajattelen, että on tärkeintä, että kirkossa voi olla myös ei-tunnustuksellisia tilaisuuksia, hän jatkaa.

Myös Petteri Orpon mukaan koulun juhlia pitää voida järjestää myös kirkoissa.

– Täytyy käyttää arkijärkeä. Jos vaikka koulun omat tilat eivät riitä ja lähellä on kirkko, niin kyllä siellä pitää voida tilaisuus järjestää.

Orpo ja Kulmuni vakuuttavat, ettei linjaus koske ainoastaan evankelisluterilaisen valtavirran kirkkoja.

Entäpä tilaisuus rauhanyhdistyksen tiloissa? Tai ortodoksikirkossa?


– Kannustan ihmisiä tutustumaan maailman uskontoihin ja Suomessa oleviin uskontoihin, Kulmuni sanoo.

Minusta mitään tilaa tai tahoa ei pitäisi kategorisesti sulkea pois, Orpo sanoo.


 

Kent Uranium

Kapteeni
@hansai Nyt en oikein ymmärrä mitä ajat takaa laittamalla twiittejä ajalta ennen Husun valehtelun paljastumista.
Näyttäisiköhän näitä naiveja tapauksia? Kyllähän tuo alkoi haista kuin vanha sillilasti jo ensimmäisten valheen revisioiden myötä, jotka oli jo tehty nuo tsemppaukset ja tarinalle kriittisten rasistittelut kirjoitettaessa..

Ja nyt näin jälkikäteen vähän haiskahtanut hirttoköysijuttu haisee vieläkin enemmän, eräälle henkilölle tyypillisine kirjoitusvirheellisine kirjaimeen? Varmaan avun pyytäminen uhkauskirjeeseen olisi voinut olla liian hapokasta haamukirjoittajillekin?
 
Viimeksi muokattu:

Kent Uranium

Kapteeni
Touhu on vaan jo niin pitkällä, että kenenkään ei tarvitse sivusta käsin yrittää mitään. Touhu on kuin jostain halvasta komediasta. En ole seurannut rasistien laajaa maalitushyökkäystä, mutta puolustusrintama sentään on ollut vankka alusta lähtien.

Ei, ketään ei erikseen tarvitse enää tehdä naurettavaksi, osa ihmisistä tekee sen itse ja huolella.

Jep. Lueskelin ihmetellen näitä omalla nimellään twiittaavien tsemppaamisia ja toivotuksia "se oli natsille oikein!" "Natsit pitää heittää taksista, kävelköön". Varsinkin, kun jutussa ei ollut kuin Husun muuttuvat twiitit "tapauksesta". Mitään puolueettoman tai toisen osapuolen näkemystä ei ollut.
Silti twiittaajilla oli "pyhä varmuus".

Jos vaikka tuon "natsin" korvaa #eekerillä, niin viestit olisivat voineet olla kuin rotuerottelun ajan etelävaltioista..
 

Coffee Man

Ylipäällikkö
Hussein ei helpolla luovuta :ROFLMAO:

– Tällaiset asiat ovat helposti todennettavissa, sillä taksien järjestelmät tallentavat keskustelut, Hussein kirjoittaa Facebook-julkaisussaan.


Taksi Helsingin toimitusjohtaja Jari Kantonen myöntää Helsingin Sanomille, että väite pitää osittain paikkansa. Hänen mukaansa kaikissa Taksi Helsingin takseissa on tallentavat kamerat turvallisuuden takaamiseksi. Kuitenkin vain uusimmissa takseissa kamerat nauhoittavat kuvan lisäksi myös ääntä.

Kantosen mukaan ei ole tiedossa, millainen kamerajärjestelmä Husseinin ajamassa autossa on ollut. Hän sanoo, että tallenteet puretaan vain viranomaisen pyynnöstä ja kuljettajat allekirjoittavat vaitiolosopimuksen.

– Kamerat ovat ryöstöjen ja väkivaltatapausten ennaltaehkäisemiseksi. Ne eivät ole sitä varten, että tällaisia väitteitä ruvettaisiin tutkimaan, Kantonen toteaa HS:lle.
 
Top