#vihapuhe

YJT

Kenraali
Joo, mutta pointti oli vastauksessa @Herman30 :lle, kun tämä kirjoitti:

Britanniasta tullut poliisivaltio. Orwell pyörii haudassaan kiihtyvällä vauhdilla.

Ja Orwell sijoitti romaaninsa nykysen Ison Britannian alueelle. Mutta joo, vitsit eivät selittämällä parane...
 

arix

Ylipäällikkö
Muslimit ovat jo niin varteenotettava joukko Britanniassa että alkavat painostaa viranomaisia ja poliitikkoja omaan tahtoonsa.
Eivät vielä riittävän merkittäviä määriä, 2015 tietoja:

  • 2.7m Muslims in England and Wales - 4.8% of population
  • 33% aged 15 or under
  • 68% of Asian descent
  • 8% are of white ethnicity
  • 47% born in Britain, 36% in the Middle East and Asia
  • 6% say they are struggling to speak English
  • 37% of Muslims live in London
  • 20% are in full-time employment (compared to 35% of the general population)
 

PSB 5500

Ylipäällikkö
Jälleen väärä ajatusmalli. He eivät ole tasaisesti levitetty pitkin valtiota vaan elävät "klimpeissä". Joissain esikaupungeissa ovat enemmistö.
Ja kyllä he ovat merkittävä määrä kun kantaväestö alkaa sopeuttaa omaa elämää heidän mukaan kuten Britanniassa tapahtuu.
Mitenkäs ne vaikeasti integroituvan väen prosenttiosuudet alueen väestöstä menee, että alkaa tapahtumaan vähemmän toivottavaa yhteiskunnallista kehitystä?
 
Holokaustin uhrit tahtovat Facebookin poistavan holokaustin kieltäjien sivustot ja keskusteluryhmät.


Mark Zuckerberg itse on todennut julkaisujen olevan loukkaavia, muttei ole halunnut poistaa tämänkaltaista materiaalia. Vain sellaisissa maissa, joissa holokaustin kieltäminen on laitonta, on näitä ryhmiä poistettu Facebookista.
 
D

Deleted member 1381

Guest
Tuo on hiukan hankla kysymys. Missä vedetään raja, jos joku ei usko että maa on pyöreä niin poistetaanko häntäkin? Pitääkö tyhmyydestä rangaista?

Mielestäni Facebookin linjaus on oikea, mikäli sisältö on laillista, se saa olla. Itse vetäisin myös linjan lakipykälien mukaan, sen verran arvostan sananvapautta, jossa myös sallitaan pöyristyttävän sisällön julkaisu.

Yksityisyritykset tekevät miten haluavat lain puitteissa, eli ei tuohon sen kummempia linjauksia tarvitse. Massat ja mainostajat äänestävät sitten lompakoillaan ja jaloillaan.
 

Mili

Majuri
Avaruusaluksia joilla lennetään tuntemattomille alueille, syöpä ja alzhaimer on voitettu, lentäviä autoja, fuusiovoimalaitos joka kylässä jne oli kuvitteluni 2020 luvusta, mutta se olikin liian rasistisesti nimettyjä lintuja:

 
Top