Viherpesu

  • Viestiketjun aloittaja Viestiketjun aloittaja Raveni
  • Aloitus PVM Aloitus PVM
Jos pitää kauhukirjallisuudesta niin tässä olisi hyvä teos. Mutta vain omalla vastuulla sitten.
https://www.vihreat.fi/sites/defaul...-8c4d-50005b47c04c/poliittinenohjelma2018.pdf

Avasin pdf:n kohdasta kymmenen koska, se tavallaan liittyy elinkeinooni. Olihan helvetti luettavaa. Meni yöunet.
Siellä sanotaan: Edistetään ruokamarkkinoilla reiluja pelisääntöjä.
Onnea matkaan.

Pari lausetta myöhemmin: Parannetaan kasvisperäisen proteeiinin kilpailuasemaa kohdennetulla tuella
ja/tai eläinperäisiin tuotteisiin kohdennetulla korkeammalla verotuksella.


Kuulostaa ihan vitun reilulta..

Iltasaduksi joutuu tänään lukemaan jotain rauhoittavaa.
Vaikka sen parisivuisen kertomuksen Gumrakin lentokentän viimeisistä hetkistä Anthony Beevorilta. Se oli niin mukavan pörröistä tähän verrattuna.
 
Täyttä asiaa haastat. Muistuu erittäin hyvin mieleen kun opiskeluaikoina asustelin Jyväskylässä. Tuttavapiiriin kuului muuan vihreä pariskunta. Olivat NIIN tietoisia omasta hyvyydestään. Globaalit ihmisoikeudet ja maailmanparantaminen (lue = kotimaisten junttien dissaaminen) oli SE juttu minkä parissa askarreltiin päivät pitkät. Kantaväestön razismia vastustettiin.

Ne varsinaiset perivihreät arvot oli heitetty romukoppaan. Kaksi henkilöautoa pihassa. Vähintään pari etelänlomaa per vuosi, lentäen luonnollisesti. Ja muutenkin aatemaailma oli, että sähköä tuli pistokkeesta ja rahaa sai taikaseinästä. Tunsin myös pari wanhan liiton vihreää aktiivia. Nämä suhtautuivat näihin moderneihin kaupunkilaisiin selvästi halveksuen. Katsoivat että liikkeen alkuajoista oli päädytty todella kauas.

Jos he olisivat omalta osaltaan järkeviä, niin eikö Vihreiden ja Vasemmistoliiton kannattaisi yhdistyä yhdeksi puolueeksi? Sama agenda ja siitä tulisi kertaheitolla aika merkittävä puolue. Nimi voisi olla vaikka Vihervasemmisto. Tosin ihan suoraan ei pysty tämän uuden puolueen suosiota arvioimaan laskemalla yhteen niiden nykykannatusta, koska suurin osa Vihreiden äänestäjistä ei ehkä ymmärrä Vihreiden olevan kommunismista lähtöisin. Tosin en tiedä, ymmärtävätkö Vasemmistoliitonkaan kannattajat, että puolue polveutuu Suomen kommunistisesta puolueesta (SKP).
 
Ruotsissa vihreät ovat sulattaneet 14% kannatuksensa sellaiseksi että se on vaarassa tippua valtiopäiviltä ensi vaaleissa. Rikastuttava politiikka on tehnyt tehtävänsä. Ongelma on kaikilla liian radikaaleilla puolueilla. Samoin suomessakin vihreillä. Jos vihreät pääsevtä toteuttamaan ohjelmastaan esim. vain kolmanneksen niin seuraavissa vaaleissa se ole hallituksessa. Ihmisille selkeenee hyvin läheisesti mitä vihreiden ajama politiikka tarkoittaa henkilökohtaisesti. Niin kauan on helppo olla samaa mieltä asioista kun ne eivät koske itseä.
 
eikö Vihreiden ja Vasemmistoliiton kannattaisi yhdistyä yhdeksi puolueeksi? Sama agenda ja siitä tulisi kertaheitolla aika merkittävä puolue. Nimi voisi olla vaikka Vihervasemmisto.
Tässä on parikin skenariota:

Voi olla että näemme tänään kehityspolun joka johtaa mainitsemaasi lopputulokseen jonain päivänä. Ideologiset alkulähteet puolueilla ovat olleet eri, mutta ajan myötä kuvaan on tullut lisää yhteiskuntaa laajemmin kattavia aiheita molemmilla. Vasemmisto lähti liikkeelle työväestöllä ja sosialistisella kapinoinnilla, Vihreät tulivat kuvaan luonnonpuolustamisen kulma edellä.

Voi myös olla että on fiksumpaa pitää puolueet erillisinä ja kummankin kerätessä omalta "arvosuunnaltaan" kannattajia, yhdistetään voimat vasta eduskunnassa ja mahdollisesti hallituksessa. Tältä näkökulmalta katsottuna vihreiden ohjelmalista on niin pitkä että siitä löytyy varmasti kärkiaiheita vaikka vielä kahden uuden puolueen perustamiseksi, sen nimenomaisen kärkisuunnan kannattajien hankkimiseksi ja taas kasataan kaikki yhteen kun ollaan eduskunnassa.
Tämä malli toki on aika teoreettinen, koska yleensä kaikenlainen tehokkuus löytyy yhdistämisestä. Hajallaan olo saattaa olla aika raskas organisaatio pyöritettäväksi.

.
 
Iltasaduksi joutuu tänään lukemaan jotain rauhoittavaa.
Vaikka sen parisivuisen kertomuksen Gumrakin lentokentän viimeisistä hetkistä Anthony Beevorilta. Se oli niin mukavan pörröistä tähän verrattuna

Älähän hättäile. Vihreästä pamfletista on pitkä sarka siihen, että ihmiset hylkäävät inhoittavan lihaproteiinin....koska liha vaan on pirun hyvää ja ravitsevaa, terveellistä jne. Maitotuotteet ovat samaa sarjaa. Hömppää tähän maailmaan sopii.

Gumrakin kohtauksia ja sitä kirjaa ylipäätään lukiessa on kiva tehdä hervoton pino maksamakkaravoileipiä ja kiskoa suutteeksi kylmää rasvatonta piimää kannukaupalla. :cool:
 
Tyypillistä niin vihreille kuin vasemmistoaktiiveillekin. Velvollisuuksia ei juurikaan noteerata mutta oikeuksia katsotaan olevan - mm määrittää moraali ja katsoa itsensä sen vartijaksi. Hieman sama kuin teini-ikä josta tosin vartutaan aikuiseksi.
 
Tyypillistä niin vihreille kuin vasemmistoaktiiveillekin. Velvollisuuksia ei juurikaan noteerata mutta oikeuksia katsotaan olevan - mm määrittää moraali ja katsoa itsensä sen vartijaksi. Hieman sama kuin teini-ikä josta tosin vartutaan aikuiseksi.
Nää taitaa olla sinne teinivuosien kapina vuosiin jämähteneitä? Keksitään ongelmia ja niihin ratkaisuja ja todellisiin ongelmiin ei taas haluta ratkaisuja vaan pyrkimys on ennemminkin pahentaa niitä ongelmia. Missä logiikka?
 
Totta turinoitte. Kaikki mulle heti ja nyt -ajatteluahan tuo on aina ollut. Lähtökohtana tuolle porukalle on että kansalaisella on vain ja ainoastaan oikeuksia, ei lainkaan velvollisuuksia. Todella erikoinen ja ainakin minulle myös vastenmielinen tapa nähdä suomalainen yhteiskunta.
 
Totta turinoitte. Kaikki mulle heti ja nyt -ajatteluahan tuo on aina ollut. Lähtökohtana tuolle porukalle on että kansalaisella on vain ja ainoastaan oikeuksia, ei lainkaan velvollisuuksia. Todella erikoinen ja ainakin minulle myös vastenmielinen tapa nähdä suomalainen yhteiskunta.

Heidän käyttäyminen on vain vastine sille miten he kokevat asemansa yhteiskunnassa. Valtion hallinnon pitäisi vähentää sossuilua ja lisätä itsemääräämisen tasoa, mutta tämä yhdistelmä ei toteudu ihqu ihanassa vapaakauppasopparien maailmassa.
 
Touko Poukolla keulii.
https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/25...rilaivallisella-kuraa-ja-vakivaltauhkauksilla
Touko Aalto: ”Minua ei hiljennetä valtamerilaivallisella kuraa ja väkivaltauhkauksilla”

Jaa artikkeli:
FacebookTwitterWhatsApp

us2.jpg

Uusi Suomi
Luotu:
2.8.2018 17:41
  • Kuva: Hanna Laasanen
    d69ccb40-e5f2-4a79-a369-e3a93681448f.jpg

KOTIMAA
|
PAKKOPALAUTUKSET
Vihreiden puheenjohtaja Touko Aalto sanoo aikovansa jatkossakin puolustaa ihmisoikeuksia ja jokaisen jakamatonta ihmisarvoa.
–Minua ei hiljennetä valtamerilaivallisella kuraa ja väkivaltauhkauksilla. Sipilän hallituksen nuivan ja epäinhimillisen turvapaikkapolitiikan on muututtava, hän tviittaa.

Terveisiä Tukholmasta. Minä puolustan jatkossakin ihmisoikeuksia ja jokaisen ihmisen jakamatonta ihmisarvoa. Minua ei hiljennetä valtamerilaivallisella kuraa ja väkivaltauhkauksilla. Sipilän hallituksen nuivan ja epäinhimillisen turvapaikkapolitiikan on muututtava.​
Twitter Ads info and privacy





Aalto vaati eilen keskiviikkona pakkopalautusten keskeyttämistä väliaikaisesti, kunnes on varmaa, että turvapaikkaprosessi takaa hakijoiden oikeusturvan sekä perus- ja ihmisoikeudet.
Lisäksi Aalto aiheutti kohun ottamalla vihreiden eduskuntaryhmän lainsäädäntösihteerin Aino Pennasen harjoittamaa kansalaistottelemattomuutta puolustaessaan esiin natsi-Saksan.
–Suuri enemmistö on hiljaa, mutta tilanne muuttuu, kun muutama ihminen nousee vastaan. Asioilla ei ole suoraa yhteyttä, mutta natsi-Saksassakin kaikki toimet olivat laillisia, hän sanoi Ilta-Sanomille.
 
Viimeksi muokattu:
Ulla sitrushedelmä osaa kirpaista olennaiseen haavaan:

Ulla Appelsinin kommentti: Suomi ei ole 50-luvun Alabama – entä jos lainkuuliaisuus onkin salaisuutemme?
Demokratia on hauras järjestelmä. Se toimii vain, jos siihen uskotaan, kirjoittaa IS:n päätoimittaja Ulla Appelsin.
Kun Donald Trump ja Vladimir Putin tapasivat äskettäin Suomessa, ulkomaiset toimittajat hämmästyivät: Suomessa ei ollutkaan raivostuneita ihmisiä vastassa. Helsingissä järjestettiin kyllä mielenosoituksia, mutta niissä ei näkynyt aggressiota, ei vihaa, ei paikkojen hajottamista. Saati että olisi ollut vakavia yhteenottoja poliisin kanssa. Päinvastoin: suomalainen poliisi keräsi leppoisuudellaan ihailua. Amerikkalainen uutiskanava MSNBC kävi erikseen ihmettelemässä asiaa ja kuvasi mielenosoituksia pikemminkin ”kesäfestivaaleiksi” kuin protesteiksi.

Ihmettelyyn oli aihetta. Moni maailmaa kiertänyt toimittaja on tottunut täysin toisenlaiseen menoon. On maita, joissa mielenosoituksissa henkikin voi olla vaarassa. Ja sitten on tämä kansa, joka marssii rauhallisesti ja seisoo kyltteineen kuuliaisesti alueella, joka on viranomaisten kanssa sovittu.

Mitä tästä suomalaisesta, säyseänä näyttäytyvästä toimintatavasta sitten tulisi ajatella? Sitä on tullut pohdittua, kun meillä on viime päivinä keskusteltu vihreiden lainsäädäntösihteerin Aino Pennasen käytöksestä Finnairin lennolla. Poliisit poistivat Pennasen Berliinin-reittilennolta, kun tämä protestoi lennolla tehtävää ulkomaalaisen palautusta ja kieltäytyi istumasta paikalleen.

Keskustelu on ollut poikkeuksellisen laajaa ja Pennanen on saanut paitsi kritiikkiä, myös ihailua. Moni on muistuttanut historiasta: Suomessa on uhmattu virkavaltaa ennenkin. Näin on. Itsenäisestä Suomesta haaveilleet ja Saksaan salaa matkustaneet jääkärit ovat yksi esimerkki. Venäläisen prokuraattorin määräyksiä uhmannut ja Siperiaan vuonna 1914 karkotettu P.E. Svinhufvud on toinen, vaikka on hyvä muistaa, että Svinhufvud pyrki kaikin keinoin pitämään kiinni siitä, että vastarinta tapahtui aina lakien mukaisesti, jopa silloin kun Suomi oli sortotoimien kohteena.

Kaiken pitäisi tapahtua heti?
Mutta jos katsoo itsenäisen Suomen historiaa, niin sen jälkeen kun suomalaiset ovat saaneet hallita itse omaa maataan, on täällä rauhan aikana ollut – moneen muuhun maahan verrattuna – varsin vähän anarkiaa, kansalaistottelemattomuutta, väkivaltaisia mellakoita jne.

Meillä asioita on ollut tapana muuttaa rauhanomaisesti. Mutta totta kai muutos on ollut välillä hidasta. Joidenkin mielestä se epäilemättä tuntuu turhauttavalta nykyaikana, jolloin kaiken pitäisi tapahtua heti, kun musta-nyt-vain-tuntuu-tältä-ja-kerron-sen-Facebookissa.

Silti muutoksia on syntynyt. Tavattoman paljon Suomen 100-vuotisen historian aikana, kun hyvinvointivaltiota on rakennettu. Keskeistä on ollut toiminta demokraattisten prosessien kautta.

Ja tästä päästään olennaiseen asiaan. On tietysti selvää, että vihreiden lainsäädäntösihteeri Aino Pennanen aiheutti häiriötä lentoliikenteelle ja vähät välitti muiden matkustajien kohtalosta ja aikatauluista. Ja on lievästi sanottuna erikoista, että Pennanen katsoi protestinsa välttämättömäksi, vaikka hän ei edes tiennyt, kuka lentokoneessa istunut karkotettava mies on, mistä syystä hänet karkotetaan ja minne hän oli matkalla. Ja äärimmäisen vakava asia on se, että luvattomia mielenilmauksia ylipäänsä järjestetään lentokoneessa. Niiden paikka ei voi turvallisuussyistä koskaan olla siellä.

Erikoinen viesti kansalle
Mutta harva on kiinnittänyt huomiota tähän: mikä on se ydinviesti, jonka eduskunnassa työskentelevä juristi toiminnallaan lähettää. Kuten myös häntä sympatiseeraavat poliitikot: vihreiden puheenjohtaja Touko Aalto; vasemmistonuoret, jotka ovat kehottaneet kaikkia lentomatkustajia ilmaisemaan kantansa; sekä vasemmistoliiton puheenjohtaja Li Andersson, joka on sanonut ymmärtävänsä Pennasta. Myöskään sisäministeri Kai Mykkänen (kok) ei kyennyt tuomitsemaan Pennasen toimintaa suoraan, vaan hän vetäytyi piiloon sen taakse, että ”Suomessa mielenosoitus- ja ilmaisuoikeus on erittäin tärkeä perusarvo”.

Totta kai ilmaisuoikeus on tärkeä arvo. Mutta ei kai poliitikon viesti kansalle voi olla se, että jos tekee mieli ilmaista itseään, niin siitä vaan, menkää ja häiriköikää? Eikö puolueiden edustajien pitäisi viestiä nimenomaan päinvastaista: Suomessa voi monin keinoin vaikuttaa, tulkaa mukaan toimintaan ja äänestäkää?

Kun lainsäätäjät enemmän tai vähemmän hyväksyvät tällaisen kansalaistottelemattomuuden, he käytännössä julistavat kansalaisille, ettei poliittisiin keinoihin kannata luottaa. Unohtakaa eduskunta – ottakaa laki omiin käsiinne! Se on hyvin huolestuttava viesti. Demokratia on hauras järjestelmä. Se toimii vain, jos siihen uskotaan. Jos siihen lakataan uskomasta, mitkä ovat seuraukset?

Yhteistyö Suomen siunaus
On täysin sallittua vastustaa Suomen hallituksen turvapaikkapolitiikkaa, jos siltä tuntuu. Mutta Suomen kaltaisessa maassa siihen vastustamiseen on lukemattomia laillisia ja hyviä tapoja. Suorastaan erinomainen tilaisuus vastustamiseen ovat ensi vuoden eduskuntavaalit. Eikö tämän pitäisi olla aaltojen ja pennasten toiminnan ytimessä: äänestäkää ensi vuonna meitä, jos haluatte politiikan muuttuvan? Sen sijaan nyt kosiskellaan ihmisiä populistisella turvapaikkaperformanssilla, jossa ei tarvitse edes tietää, mistä koko tapauksessa ylipäänsä oli kyse.

Suomessa poliittinen valta vaihtuu rauhanomaisesti uurnilla, mistä olemme voineet ylpeillä jo koko itsenäisyyden ajan. Jopa kammottavan sisällissodan jälkeen tilanne nopeasti normalisoitui ja saimme vaalit aikaiseksi. Se että hävinneet ja voittajat kykenivät yhteistyöhön ja ratkoivat kiistakysymyksiä yhdessä eduskunnassa, koitui suomalaiselle yhteiskunnalle siunaukseksi.

Pennasta on verrattu tunnettuihin kansalais- ja ihmisoikeusaktivisteihin Rosa Parksiin ja Nelson Mandelaan. Se on hyvin ontuva vertaus – ei vähiten siksi, että Suomi on niin kaukana kuin olla ja voi 50-luvun Alabamasta tai 50-luvun Etelä-Afrikasta. Parks ja Mandela joutuivat toimimaan täysin toisenlaisissa maailmoissa ja heillä keskiössä oli rasistinen ja sortava yhteiskunta, ei oma performanssi.

Pennasen toimintatapa - oman naaman videointi ja videon julkaisu Facebookissa – heijastelee toki tämän päivän somekulttuuria. Ruotsalaisesta Elin Erssonista (josta Pennanen sanoi ottaneensa mallia) tuli vastaavan tempauksen jälkeen sosiaalisen median tähti. Erssonin video sai vuorokauden sisällä lähes kaksi miljoonaa klikkausta. Pennanen tuskin ihan samaan julkisuuteen yltää, kopioijat harvoin yltävät, mutta näkyvyyttä hän on silti merkittävästi saanut.

Häiriöt itseisarvo?
Palataan vielä huippukokouksen aikaisiin mielenosoituksiin. Joidenkin mielestä ne olivat liian vaisuja. Olisi pitänyt olla jotain enemmän: enemmän mielenosoittajia, enemmän raivoa, enemmän häiriöitä. Enemmän pennasia estämässä kokouksen kulkua.

Esimerkiksi vasemmistoliiton varapuheenjohtaja Veronika Honkasalo vaati huippukokouksen jälkeen mielenosoitustaitojen opettelua kouluihin ja paheksui sitä, että suomalaiset ovat liian kuuliaisia: ”Suomalaista demokratiakäsitystä vaivaa usein kuuliaisuuden ja pakkokonsensuksen vaatimus. Mielenosoitukset ovat okei, jos ne ovat värikkäitä, hauskoja, karnevalistisia eivätkä aiheuta häiriötä ja ikävää tunnelmaa. Sellaiset mielenosoitukset, jotka haastavat avoimesti vallitsevia valta-asemia ja haluavat yhteiskunnallista muutosta, koetaan helposti häiritsevinä ja ei-tervetulleina.”

Mielenosoitukset ovat ilman muuta osa demokratiaa. Mutta on kovin kummallinen ajatus, että niihin pitäisi aina liittyä jotain ikävää. Miksi häiriöt olisivat itseisarvo?

Pennasen tapauksen yhteydessä on taas käynyt ilmi, että lainkuuliaisuus tuntuu joillekin olevan lähes punainen vaate. Mutta entä jos se onkin yksi keskeinen syy siihen, miksi Suomi on sellainen kuin on? Jos se onkin Suomen salaisuus? Kansa, joka ei elämöi, voi hyvin?

Sadan vuoden ajan Suomea on pikkuhiljaa rakennettu sillä haukutulla ja parjatulla konsensuksella, ei riehumalla. Suomessa on aina uskottu oikeusvaltioon. Suomi ei esimerkiksi villiintynyt 30-luvulla oikeistoradikalismista yhtä pahasti kuin joissakin muissa maissa kävi, esimerkkejä fasismiin sortuneista valtioista ei tarvinne mainita. Lapuan liikekin saatiin kuriin, kiitos muuten eritoten aiemmin mainitun Svinhufvudin. Vasemmistoradikalismi puolestaan tuotti 60-luvulla meillä taistolaiset, mutta ei kuitenkaan sellaista väkivaltaa ja terrorismia kuin toisaalla Euroopassa. Enemmistöä ei ole itsenäisessä Suomessa saatu rauhan aikana laittomuuksiin mukaan.

Sen sijaan demokratiaan uskomalla ja siinä vaikuttamalla on onnistuttu luomaan pohjolan perukoille maa, joka on maailman vakain. Monilla mittareilla paras, mitä tältä pallolta löytyy. Ei se ole yhtään hassumpi tulos. Kannattaisiko niihin demokraattisiin prosesseihin uskoa tänäänkin?
 
Ei pitäisi Touko-pojan öyhöttää. Onko hän tajunnut miten siellä lentokoneessa kävi. Kuinka monta kansalaista kuplassaan elävä poliitikko sai yllytettyä mukaansa? Entä jos performanssi olisi jatkunut tunnin niin kuka olisi ottanut nenäänsä?

Kaikkea nämä kulttuurimarxistit ovat rikkomassa. Mitään ei saa jättää ehjäksi, edes Korkeasaari ei saa olla enää lasten ja "kaikkien Korkeasaari" vaan sinnekin tungetaan samaa paskaa. Häiriintyneitä ihmisiä.
 
Odottelinkin jo että milloin kokkariveteraani Benkku puuttuu Touko Aallon intoon rinnastaa vuoden 2018 Suomi natsi-Saksaan. Nyt Ben sitten kommentoi ja ei pidä muuten unohtaa, että tämän isä selvisi hengissä Majdanekin tuhoamisleiriltä.

https://www.iltalehti.fi/politiikka/201808022201111036_pi.shtml


- Natsi-Saksan esille ottaminen ja Suomen nykytilanteen vertaaminen natsi-Saksaan... mitäpä siihen voisi sanoa - se on niin pöyristyttävää argumentointia, että menee melkein sanattomaksi, Zyskowicz kommentoi Iltalehdelle.

Zyskowiczin mukaan oleellista on, että natsi-Saksa ei ollut demokraattinen ihmisoikeuksia kunnioittava oikeusvaltio, toisin kuin Suomi.
- Jos diktatuurissa elävä ihminen ryhtyy vastustamaan vallanpitäjiä ja puolustamaan sorrettuja ja vainottuja ihmisiä, niin on ihan luonnollista, että tällainen toiminta on äärimmäisen kunnioitettavaa.


- Kun Suomessa joku lähtee vastustamaan niin sanotun kansalaistottelemattomuuden merkeissä olemassa olevia lakeja, niin siihen ei sisälly todellisia henkilökohtaisia riskejä.

- Mitä henkilökohtaisia riskejä hän on ottanut? Uhkaako häntä karkotus Siperiaan tai kuljetus vankileiriin? Uhkaako työpaikan tai omaisuuden menetys?

- Häntä saattaa uhata sakot tai vahingonkorvaukset, mutta ei kai kukaan kuvittele, että hän itse joutuisi niitä maksamaan, eiköhän Touko Aalto ole laittanut jo kolehdin kiertämään.

- Suomessa ja muissa demokraattisissa oikeusvaltioissa saa ehdottomasti osoittaa mieltään ja harjoittaa kaikin tavoin kansalaisaktivismia, mutta sellainen ajattelu, että voisi itse valita ne lait, joita noudattaa, on minulle hyvin vierasta, Zyskowicz sanoo.

Ben myös nostaa esiin Aallon kaksinaismoralismin kun tämä haukkui Päivi Räsäsen aborttikannan. Vihreille kansalaistottelemattomuus on sallittua. Vihreiden poliittisille vastustajille taas ei.
 
Ulla sitrushedelmä osaa kirpaista olennaiseen haavaan:

Ulla Appelsinin kommentti: Suomi ei ole 50-luvun Alabama – entä jos lainkuuliaisuus onkin salaisuutemme?

Jo on aikoihin eletty. Jopa demarien sossutanttaosastokin alkaa kritisoida vihreiden öyhötystä. Tosin todennäköisemmin tässä jo valmistellaan vaalikuvioita. On haisteltu ilmaa ja todettu että todella moni suomalainen ei hyväksy vihreiden toimia ja demarit päättävät näillä kommenteillaan napsia poliittiset irtopisteet kotiin.

 
https://www.seiska.fi/Uutiset/Ohhoh...hkeita-kuvia-ruotsalaisella-homosivustolla-ja

OHHOH, PUOLUEJOHTAJA TOUKO AALLOSTA JULKI ROHKEITA KUVIA RUOTSALAISELLA HOMOSIVUSTOLLA JA SOMESSA: PIISKASI MIESTÄ HOMOKLUBILLA JA BAILASI ILMAN PAITAA PRIDE-JUHLISSA - KUVAT!

Suomen seuraava pääministeri, hyvät naiset ja herrat!

Sama juttu on foorumilla Päivän Pinkissä Ylen uutisvirrasta poimittuna. https://yle.fi/uutiset/3-10336936

Styrkkaa kamaa ja Toukon henkilökohtaisia seikkailuja sykkivän tunnelman parissa, joten pysytelköön aihe pinkissä.
https://maanpuolustus.net/threads/päivän-pinkki.3912/page-9
 
Sama juttu on foorumilla Päivän Pinkissä Ylen uutisvirrasta poimittuna. https://yle.fi/uutiset/3-10336936

Styrkkaa kamaa ja Toukon henkilökohtaisia seikkailuja sykkivän tunnelman parissa, joten pysytelköön aihe pinkissä.
https://maanpuolustus.net/threads/päivän-pinkki.3912/page-9

Minulle ihmisoikeudet ja vähemmistöjen arvojen kunnioittaminen on kaikkein tärkein asia.


Epäilemättä tuossa Touko on rehellinen. Millään muulla asialla ei sitten olekaan mitään väliä.
 
Back
Top