Viherpesu

https://www.seiska.fi/Uutiset/Ohhoh...hkeita-kuvia-ruotsalaisella-homosivustolla-ja

OHHOH, PUOLUEJOHTAJA TOUKO AALLOSTA JULKI ROHKEITA KUVIA RUOTSALAISELLA HOMOSIVUSTOLLA JA SOMESSA: PIISKASI MIESTÄ HOMOKLUBILLA JA BAILASI ILMAN PAITAA PRIDE-JUHLISSA - KUVAT!

Suomen seuraava pääministeri, hyvät naiset ja herrat!
Luoja varjele... :p Jokainen saa olla mitä haluaa mutta jonkinlainen säädyllisyys on silloin paikallaan kun puhutaan eduskuntapuolueen puheenjohtajasta.
 
Minulle ihmisoikeudet ja vähemmistöjen arvojen kunnioittaminen on kaikkein tärkein asia.

Epäilemättä tuossa Touko on rehellinen. Millään muulla asialla ei sitten olekaan mitään väliä.
Ja niistä ihmisoikeuksistakin voidaan varmasti tarpeen tullen joustaa jos vastapuoli edustaa erilaista näkökantaa tai aate suuntaa.
 
http://mikkopaunio.puheenvuoro.uusi...a-jonka-maailman-vihreat-haluaisivat-havittaa
Valokuva, jonka maailman vihreät haluaisivat hävittää
3.8.2018 15:07 Mikko Paunio
JULKAISEN TÄMÄN ERITTÄIN SUOSITUN JA JAETUN BLOGIN UUDELLEEN, KOSKA TOUKO AALTO ON SYYTTÄNYT OIKEUDEN PÄÄTÖKSIIN POHJAAVIA PAKKOPALAUTUKSIA NATSILAISIKSI. HÄN EI ILMEISESTI TUNNE OMAN IDEOLOGISEN KOTINSA JUURIA. OLEN MYÖS PÄIVITTÄNYT BLOGIN LOPPUOSAA LIITTYEN KUVASSA NÄKYVÄN RAUHANAKTIVISMIN IKONIN PETRA KELLYN SURMAN EPÄSELVYYKSIIN
Saksan Die Grune Partei (Vihreät) perustettiin Offenbachissa vuonna 1979. Sen perustivat karkeasti ottaen kaksi poliittista ryhmää: 1) marxismiin pettyneet äärivasemmistolaiset ja 2) vanhat natsit.
Heillä oli runsaasti yhteisiä tavoitteita: antiamerikkalaisuus, ydinvoiman vastaisuus, antikonsumerismi, auringon palvonta, vaihtoehtoinen lääketiede, vaihtoehtoinen "tiede", kemikaali- ja säteilyhysterian lietsonta ym. ym.
Oheisessa kuvassa on Saksan vihreiden ensimmäinen puheenjohtajisto: Norbert Mann, Petra Kelly ja August Haussleiter. Haussleiter kumppaneineen (useat heistä olivat antroposofiaan eli Rudolph Steinerin mystiikkaan vihkiytyneitä entisiä SS-miehiä ja Hitlerin sijaisen Rudolph Hessin suojatteja) olivat edellisenä vuonna itse asiassa perustaneet jo ensimmäisen vihreän puolueen Saksaan.
Rajoitettu skandaali puhkesi 1980 Der Spiegel-lehden paljastettua Haussleiterin edesottamukset, että myös sen, että Saksan vihreiden liittopäiväryhmässä oli useita vanhoja natseja ja SS-miehiä.
Tämän lopulta Spiegel-skandaalin myötä pitkin hampain Saksan vihreistä ulosheitetyn porukan merkitys puolueen linjauksille oli hyvin suuri:
August Haussleiter vanhana lehtimiehenä oli tuolloin ja myös paljastumisensa jälkeen pitkään vihreiden viikkolehden päätoimittaja. Hänen kynästään myös syntyi Offenbachissa vihreiden maailmanlaajuiset neljä ohjelmallista pilaria, joista yksi on väkivallattomuus! Nämä Haussleiterin kynästä syntyneet ohjelmalliset pilarit näkyvät valokuvassa lähes kokonaisuudessaan!
Hän oli vielä 1987 Saksan vihreiden edustajana Baijerin osavaltioparlamentissa ja hänellä oli pitkään virallisia toimeksiantoja puolueen sisällä mm. sovittelutehtäviä liittyen vihreille vaikeaan kysymykseen puheenjohtajien kierrättämisestä.
Petra Kelly oli rauhanliikkeen ikoneja. Hän menehtyi väkivaltaisesti noin 10 vuotta myöhemmin aviomiehensä ammuttua Kellyn. Kellyn aviomies oli Bundeswehrin evp kenraali Gert Bastian, joka oli siirtynyt rauhanliikkeeseen keskimatkan ydinohjusdebatin aikana. Murha-aamuna Gert Bastian oli Rupert Darwall'n hiljattain julkaistun kirjan Vihreä Tyrannia (Green Tyranny) mukaan saanut soiton Vihreiden liittopäiväedustajien ryhmästä. Bastianille oli kerrottu tuona aamuna, että hän oli paljastunut Itä-Saksan turvallisuuspalvelun (STASI) agentiksi.
 
Suomen mediassa mökättiin valkoiseen huppuun pukeutuneesta miehestä:

Mielenosoittajat olivat nuoria lahtelaisia. Tieto oli todennäköisesti levinnyt sosiaalisessa mediassa tai suusta suuhun. Tässä vaiheessa ei ole viitteitä, että he olisivat jotenkin järjestäytyneet, sanoo rikosylikomisario Martti Hirvonen Hämeen poliisista.
https://yle.fi/uutiset/3-8330927

Entä jos olisivat järjestäytyneet? Kuten Vihreät, jotka jopa järjestäytyneesti yllyttävät jatkamaan toimintaa. Lentokoneessakin oli yritystä saada muita mukaan.


Timo Miettinen @TimoMiettinen Aug 2
Replying to @ViRiikonen @Huopainen
Tämä ihminen teki tässä tilanteessa poliittisen arvostelman. Hän ei voi pelastaa miljoonia, mutta voi tehdä jotain yhden ihmisen eteen. Otti riskin, että toimii epätäydellisen tiedon varassa ja rikkoo lakia hidastaessaan viranomaisten toimintaa.

Lahtelaisnuoret toimivat varsin epätäydellisen tiedon varassa. Maahan tulee laittomasti tuhansia ulkomaalaisia miehiä ja heidät kuskataan seudulle vieläpä yöaikaan paikallisilta mitään kysymättä. Monilla paikkakunnilla toimintaa eivät harjoittaneet viranomaiset vaan taustoiltaan tuntemattomat yritykset ja politisoituneet järjestöt. Osa viranomaisista, mm. sisäministeriön päällikkö, tiesivät tasan tarkkaan millaista väkeä tulee - hyvin sekalaista ja osa taustoiltaan epämääräistä. Ja siinä tapauksessa ei olisi saanut protestoida vaikka se "suhteutettiin aiheutettuun haittaan"?

Kertoo kyllä olennaisen Vihreiden "arvo pohjasta". Ovat mielellään tuomitsemassa niitä jotka olisivat estäneet tiettyjen ongelmien tulon Suomeen jo alkuvaiheessa ja tuomitsevat mielellään ne jotka haluavat poistaa ne tietyt ongelmat Suomesta.
 
Viimeksi muokattu:
Back
Top