Villa ja sarka

  • Viestiketjun aloittaja Deleted member 2762
  • Aloitus PVM

baikal

Supreme Leader
On, mutta saako pelaaman villakuidun kanssa yhteen? Esim. villaneuleissa vahvikkeena käytetty keinokuitu on yleensä pehmeää polyamidia, eikä -esteriä.

Ei hajuakaan.

Alkuperäinen rambo-takki oli muistaakseni täyttä cottonia ja siinä oli torson osalla vielä cottonvuori, ohut, mutta kuitenkin. Sain lahjaksi elokuussa -81 mehtuukäyttöön moisen ja se palveli, kunnes -se kutistui-:cool: liian kaposeksi. Olihan se fiiniä saada oikea ameriikan leimoilla oleva pusakka, kun oli siihen asti vommeltanut tsekkoslovakialaisissa vaatteissa ikänsä. Noh, poikkeuksena joku suomalainen valmiste.
 
Ensiverestä en tiedä, mutta Yhdysvaltain asevoimien kuusvitoset ovat tuota fiftififti puuvillanailonia, ihan milspecin mukaan.

1943 - ja tosiaan, M1951 - ovat täyttä puuvillaa. Jälkimmäisen erot kuusvitoseen ovat melko pienet. Ehkä John Rambolla oli viisykkönen?

BDU:ta on sekä 50%/50% NyCo -kankaalla että 100% ripstop-vahvistetulla puuvillalla. Edellinen taisi olla pohjoisen pallonpuoliskon käyttöön (kuusvitonen sen päälle), jälkimmäinen etelään.

Takin kiinteä vuorikangas on kuusvitosessakin täyttä puuvillaa, ulkokuori sekoitetta.
 
Top