Wunderwaffe - historialliset ihmeaseet

Sarek1

Ylipäällikkö
Käytäköön tässä ketjussa vapautunutta keskustelua kaikista historiallisista ihmeaseista. Tinapaperi käärinliinana ei ole este.
 
Neuvostoliiton/Venäjän kyky kaukoajatustenlukuun on hieno saavutus. Jenkeissäkin tosin yritetty samaa, eli Men Who Stare At Goats perustuu todelliseen projektiin, vaikka onkin fiktiota.

Mitäköhän Kiina harrastaa?
 
Neuvostoliiton/Venäjän kyky kaukoajatustenlukuun on hieno saavutus.
Tästä ja päivän talousuutisista tuli mieleen Pahkasika-lehdessä ollut artikkeli, jossa neuvostotiedemiehet olivat onnistuneet kehittämään telepaattisen rahan. Ongelmana tosin olivat helposti sattuvat desimaalivirheet. Mutta mitäpä tuosta, kun reaalisosialistisessa järjestelmässä ei rahalla ollut niin väliä.
 
Tästä ja päivän talousuutisista tuli mieleen Pahkasika-lehdessä ollut artikkeli, jossa neuvostotiedemiehet olivat onnistuneet kehittämään telepaattisen rahan. Ongelmana tosin olivat helposti sattuvat desimaalivirheet. Mutta mitäpä tuosta, kun reaalisosialistisessa järjestelmässä ei rahalla ollut niin väliä.
Tässä nyt ihan juttu venäläisestä telepatiasta, jonka tulos päätynyt Putinin puheisiin

http://www.nytimes.com/2014/12/19/w...n-siberia-traced-to-russian-mind-readers.html
 
Oma suosikkini on se amerikkalaisten homokaasu, joka olisi muuttanut hengittäjänsä hinttapuleiksi ja saanut nämä heittäytymään poteroissaaan lihallisiin riemuihin jonninjoutavan sotimisen sijaan. Toisinaan epäilen, että demarinuorten puoluetoimistoa käytettiin koeammuntoihin.
 
tässä luurin sijaan ihan tietokoneella, niin parempi alustus.

http://en.wikipedia.org/wiki/Die_Glocke

Die Glocke (pronounced[diː ˈɡlɔkə], German for “The Bell”) was a purported top secret Nazi scientific technological device, secret weapon, or Wunderwaffe. First described by Polish journalist and author Igor Witkowski in Prawda o Wunderwaffe (2000), it was later popularized by military journalist and author Nick Cook as well as by writers such as Joseph P. Farrell and others who associate it with Nazi occultism and antigravity or free energy research.

Foo Fighter:

http://en.wikipedia.org/wiki/Foo_fighter

The term foo fighter was used by Allied aircraft pilots in World War II to describe various UFOs or mysterious aerial phenomena seen in the skies over both the European and Pacific theaters of operations.

Though "foo fighter" initially described a type of UFO reported and named by the U.S. 415th Night Fighter Squadron, the term was also commonly used to mean any UFO sighting from that period.[1] Formally reported from November 1944 onwards, witnesses often assumed that the foo fighters were secret weapons employed by the enemy.

The Robertson Panel explored possible explanations, for instance that they were electrostatic phenomena similar to St. Elmo's fire, electromagnetic phenomena, or simply reflections of light from ice crystals.[2]

http://en.wikipedia.org/wiki/Nazism_and_occultism

Scifi-näkökulmasta ja populaarikulttuurissa mielenkiintoisia :)
viittauksia yliluonnolliseen siksikin, että toisen maailmansodan aikainen saksa kehitti aseita, jotka oli aikaansa edellä, kuten ensimmäinen ballistitinen ohjus V2-raketti, johon pohjautuu mannertenväliset ohjukset.

itse pohtinut, että oliko sodan "ansiota" esim V2-kehitys vai olisiko saksa ilman sotaa vieläkin kehittyneempi ja menestyneempi maa
 
Viimeksi muokattu:
kaikista hulluin mutta kutkuttavin super-ase on natsien aurinkotykki.


Periaatteessa idea on sama kuin James Bond elokuvassa, jossa aurinkotykki tuhoaa etelä-korean puolustusvyöhykkeen jolloin pohjois-Korea aloittaa hyökkäyksen etelään, kun Korean sota alkaa uudelleeen modernilla aikakaudella.

Valjastetaan aurinkovoimaa peilin avulla. Säteet kiteytetään yhteen nippuun niinkuin suurennuslasilla muurahaiset polttopisteeseen.

Ase on ulkoavaruudessa olevassa satelliitissa. Periaatteessa toimii joka vuorokausi, mutta ei voi targetoita asevaikutusta tiettyyn paikkaan kuin max 12h per vuorokausi (?) (maapallo pyörii ja satelliitti ampuu tyyliin 12h tai vähän vähemmän.

Kuitenkin mahdollinen tuhovoima, ampumaetäisyys ja ammusvarasto ovat melko voimakkaat.

Natsien ideana oli lähettää astronauteja aurinkotykin miehistöksi. Happipuutarha toimittaa happea avaruusasemalla. Happea saadaan parhaiten kurpitsoja viljelemällä.

Tuollaisen tarpeeksi voimakkaan kuolonsäteen voisi kohdistaa johonkin tiettyyn tärkeään sotakohteeseen kuten öljykenttään tai öljynjalostamoon yms...Tai sillä voisi aiheuttaa valtavia metsäpaloja vihollisen maassa. Sillä voisi myös tuhota vihollisen maaviljelyksen polttosäteellä polttamalla. Tämä aiheuttaisi valtavan nälänhädän. :eek:
 
Tässä nyt ihan juttu venäläisestä telepatiasta, jonka tulos päätynyt Putinin puheisiin

http://www.nytimes.com/2014/12/19/w...n-siberia-traced-to-russian-mind-readers.html
Tämä oli kyllä aika väkevä...

Mitenkäs tuo okkulttinen sodankäynti muuten? Aleister Crowley teki huhujen mukaan hommia Ison-Britannian turvallisuuspalvelulle ja väitetään, että englantilaisnoidat olisivat suorittaneet Luftwaffen vastaisia rituaaleja sekä kironneet Hitlerin. Entä Suomessa? Aino Kassinen Mannerheimin auguurina?
 
Tämä oli kyllä aika väkevä...

Mitenkäs tuo okkulttinen sodankäynti muuten? Aleister Crowley teki huhujen mukaan hommia Ison-Britannian turvallisuuspalvelulle ja väitetään, että englantilaisnoidat olisivat suorittaneet Luftwaffen vastaisia rituaaleja sekä kironneet Hitlerin. Entä Suomessa? Aino Kassinen Mannerheimin auguurina?

Tiukemmin foliota- Pekka Siitoin oli Aino Kassisen oppilas.
Siitoin ehkäpä tuleva anti-kristus.
568990.jpeg
 
amerikkalainen Projekti Pluto

Ydinreaktoripohjaisella patopainemoottorilla varustettu supersooninen risteilyohjus. Toimintasäde periaatteessa rajaton, ajatuksena että se ensin käy pudottamassa ruumassa olevat ydinpommit eri kohteisiin ja jatkaa sitten ajelua ristiin rastiin lähellä maanpintaa tuhoten pehmeitä kohteita shokkiaalloillaan ja hyvin radioaktiivisella suihkuvanalla.

http://en.wikipedia.org/wiki/Project_Pluto

v2n1ad8.jpg


ProjectPlutoArt2.jpg
 
2. maailmansodan kertakäyttöpiloteilla varustetuja asejärjestelmiä.

Japanilainen Kaiten ihmistorpedo.

http://en.wikipedia.org/wiki/Kaiten

631px-Kaiten_torpedo_type_10_schematic-1.svg.png


Kaiten_Type_1_Yushukan.jpg


Japanilainen Ohka ihmisohjattu meritorjuntaohjus.

http://en.wikipedia.org/wiki/Yokosuka_MXY7_Ohka

Yokosuka-Ohka-Cutaway.jpg


(viisaana kansana lisäsivät jonkinlaisen laskeutumissuksen harjoitteluversioon!)

Yokosuka_MXY7-K1_Ohka_Trainer_USAF.jpg


Saksalainen V-1 varustettuna ihmisohjauksella.

http://en.wikipedia.org/wiki/Fieseler_Fi_103R_Reichenberg

fi100.jpg


fieseler_fi_103r_reichenberg_on_display_at_hea_by_fivefingerdeathguy-d6il3uj.jpg


Viimeisimmässä kait oli periaatteellinen mahdollisuus pilotin pelastautua ennen osumaa hyppäämällä laskuvarjolla, mutta vastaanotto maankamaralla etenkin jossain Englannissa olisi tuskin ollut kovin ystävällistä ja pitkäikäistä.
 
Jännää että Hitler ei ollut mieltynyt ajatukseen itsemurhalentämisestä ja maansa venäläisille menettänyt Hanna Reitsch tuki ajatusta.

B_V4.jpg

Hannahan oli koelentänyt aikoinaan V-1n ohjatulla versiolla.
 
Viimeksi muokattu:
Lenticular Re-entry vehicle, 1961:
image.jpg

Eli Muricanien versio kiertoratapommittajasta. Ohjuksilla voisi periaatteessa myös torjua lakipisteeseensä kohoavia ICBM-tikkuja. Vetypommin ei tarvitse poksahtaa ihan kohdalla, jotta toivottava vaikutus saadaan aikaiseksi.
 
Natsismiin perehtyneet ex-pensasneuvostoliittolaiset ovat tehneet Antarktiksen UFOista toden tuntuisen dokkarin;
 
Neuvostoliittolaisia hullutuksia 1930-luvulta.

Kalinin K-7 lentävä linnake

http://en.wikipedia.org/wiki/Kalinin_K-7

K7-Real3.jpg


t_kalinin_k-7_791.jpg


3-View-Kalinin-K-7-Color.jpg


Unelmissa oli kai rakentaa vielä paljon isompi missä kaikkea tykeistä lähtien mutta pääsuunnittelija teloitettiin Stalinin "suuressa puhdistuksessa".


Antonov A-40 "liitävä tankki"

http://en.wikipedia.org/wiki/Antonov_A-40

Pultataan tankkiin kiinni siipeä ja peräsintä sen verran että sitä voi vetää lentokoneella ilmassa perässä, liitelee sitten itsekseen ja laskeutuu, pudottaa lentovermeet ja yhtyy tankkitaisteluun ilman viiveitä.

AntonovA40.jpg


bakera40a.jpg


Projekti Zveno, "lentävä lentotukialus"

http://en.wikipedia.org/wiki/Zveno_project

Laitetaan raskaan pommikoneen (Tupolev TB-1 tai TB-3) kuormaksi kahdesta viiteen pientä hävittäjää.

Z6_01.JPG


Z-2_01.JPG


04-zveno.jpg


TB-3sta pudoteltiin myös pieniä tankkeja taistelukentälle sellaisenaan. Hyvä jousitus ja vaihde vapaalla niin kyllä se siitä...


FlyingAmphibiousTank_zpsf40a0886.jpg
 
Back
Top