Yhdysvaltain presidentinvaalit 2020

Rannari

Greatest Leader
Ja se hulloin juttu oli se, että nämä puutteellisen ymmärryksen henkilöt tuntuivat pyörittävän isoa osaa clintonin kamppanjasta.
Kampanjatiimien jutut eivät paljoa kiinnosta. Ei tiedä milloin puhuvat asiaa ja milloin tekevät vaalityötä. Tiedotusvälineitä tulee seurattua. Kyllähän sielläpidettiin peliä selvänä eikä havaittu olennaista. Toki Trumpin voitto oli suorastaan hiuskarvan varassa mutta tilanteen tasaisuus olisi ollut havaittavissa.
 

Oho

Eversti
Viime päivinä Trump on esiintynyt vakuuttavasti ja ottanut johtajuuden vahvasti käsiinä...
Kauneus on katsojan silmissa mutta paikan paalla katottuna Trump on lahinna keskittynyt vastuun pakoiluun ja suoranaiseen valehteluun aiemmista korona puheistaan, siina missa Biden piti eilen lyhyen puheen joka kuulosti virkistavan tayskasvuiselta Trumpin jalkeen.

On nimittain niin tanakkaa paskaa etta tohon ei edes timanttikarkipora pysty...

Kuukausi sitten kuulemma kukaan ei puhunut koronasta ja siita huolimatta makin varasin jo silloin matkan DC:hen passin uusimista varten kun riski Suomen matkan peruuntumisesta alkoi nayttamaan todella merkittavalta, ja ma en tosiaankaan ole vakaa nero.....

'The Buck Stops Here' - Harry S. Truman
'I Don' Take Responsibility At All' -Donald J. Trump
 
Viimeksi muokattu:

Panssari Salama

Ylipäällikkö
Marraskuun vaalit unohtuneet kaiken kriisin keskellä. Joe Bidenin kampanja tekee jo varsinaista vaalityötä,

Sanders on heitetty sivuraiteille. Sanders toki (taas kerran) yrittää tehdä kaikkensa demareiden valitsijavaalien pitkittämiseksi, numeroista huolimatta. Mutta lienee jo Mission Impossible, Bideninkin vaikea saada mediahuomiota kaiken tämän keskellä.

 

Panssari Salama

Ylipäällikkö

Jasso ja nyt Sanders heitti pyyhkeen kehään ja saamme katsella Biden vs Trump - kaksintaistelua syksymmällä.
Katos vaan! Saavatkohan demarit sittenkin rivinsä kasaan. En pidätä hengitystäni, vielä sadaan monta sisäistä riitaa aikaan :D
 

Protheon_93

Ylipäällikkö
Tuskin Bidenilla on mahdollisuuksia voittaa Trump.
Taitaa Trump pelätä Bideniä eniten, kun koitti kiristellä Ukrainan hallitusta tutkimaan Bideniä. Ja se kertoo jotakin, kun Bidenin attack ad Trumpia kohtaan, missö ruodittiin Trumpin koronaviruksen hoitamisen totaalisen epäonnistumista, niin Trumpilla oli paska pöksyissä ja kiire laittaa sisään cease and desist - määräystä, jolla ilmeisesti mainos olisi mahdollisesti jopa voitu poistaa.

Ja samaten Biden pärjää esivaaleissa osavaltioissa paremmin kuin Hillary v. 2016 ja on paljon karismaattisempi ja kansantajuisempi. Ja hänen gallupsuosio on ollut suurempi kuin Trumpilla. Se ei vaadi paljoa Bideniltä viedä ne Rust Beltin kolmen osavaltion nippa nappa alle sata tuhatta ääntä, jotka käänsivät kolmella miljoonalla äänellä hävinneen Trumpin kampanjan voitoksi. Ja Biden personaan puolesta pystyy Hillaryä paremmin vetoamaan noissa osavaltioissa työläisiin.

Ja koska Trumpin suurin ja ylpein saavutus, jolla vaaleihin olisi menty - talous - on nyt romutettu romukoppaan koronan toimesta, ja hän möhli totaalisesti koronaviruksen torjumisen, taitaa Trumpille tulla kova taisto kakkoskaudesta.
 

ER

Kapteeni
Seuraavaksi katseet kääntyvät Bidenin varapresidenttiehdokkaaseen. Aisaparin valinnalla voi olla vaikutusta vaalien tulokseen, kuten vuoden 1960 vaaleissa, joissa Kennedy onnistui
voittamaan Texasin Johnsonin avulla.
 

Protheon_93

Ylipäällikkö
Seuraavaksi katseet kääntyvät Bidenin varapresidenttiehdokkaaseen. Aisaparin valinnalla voi olla vaikutusta vaalien tulokseen, kuten vuoden 1960 vaaleissa, joissa Kennedy onnistui
voittamaan Texasin Johnsonin avulla.
Biden on jo luvannut, että VP-ehdokas tulee olemaan nainen.

Joten itse vilkuilisin korkeintaan viisikymppisiä esivaalin naisehdokkaita tai esim. korkeintaan viisikymppisiä naiskuvernöörejä tai naissenaattoreja.
 

Protheon_93

Ylipäällikkö
Aisaparin pitäisi olla Bidenia selvästi nuorempi, 40-60 vuoden tienoilla.
Kamala Harris olisi hyvä. Tummaihoinen viisikymppinen nainen. Ainoa vika on vaan, että on satavarmasta osavaltiosta eli Kaliforniasta.

Bidenin pitäisi katsella 40-60-vuotias riittävän kokenut nainen, joka paikkaa hänen heikkouksiaan, ja mielellään vaa'ankieliosavaltiosta.
 

Oho

Eversti
Kamala Harris olisi hyvä. Tummaihoinen viisikymppinen nainen. Ainoa vika on vaan, että on satavarmasta osavaltiosta eli Kaliforniasta..

Se ei ole Harrisin ainoa ongelma, jos mitaan Harris on monissa asioissa Bidenista oikella ja se tekee hanen myymisensa vasemmalle laidalle vaikeaksi.
 

Oho

Eversti
Taitaa Trump pelätä Bideniä eniten..
No Sandersiin verrattuna aivan varamsti.... Hunter Bidenilla paasee vaan niin pitkalle ennenkuin vaki laajemmin ihmettelee Jared Kushnerin ja Ivanka Trumpin rooleja. Pahimmillaan Hunter rahasti isansa nimella, mutta Kushnerin tapauksessa idiootti haalii appensa varjolla oikeaa valtaa...
 
Top