Yhdysvaltain presidentinvaalit 2020

Maikkari edelleen puhuu Floridan olevan tasoissa, vaikka jopa Usan media kertoo menevän Trumpille. No keskittyisivät vaan salkkarien suoltamiseen uutisten sijaan
Jumaleishan, täällä Oslossa on kello 02:03, taitaa olla siellä itä-Euroopan tiukulla timman verran lisää?
 
Kansasin tilanne mielenkiintoinen. 30% laskettu ja selvä johto Bidenillä. Ennakkoarvioissa piti olla melko selvä voitto Trumpille. Toki vain kuusi valitsijamiestä, mutta pienten marginaalien pelissä olisi katastrofi Trumpille.
 
Senaatti menossa ilmeisesti Demokraateille ja Edustajainhuonetta pidetty Demokraateille ennakolta selvänä. Vaikka Trump jotenkin voiton kampeisi, ei työkaluja politiikantekoon paljoa jäisi.
 
En saanut unta
NYT
New York Timesin ennusteet ovat kääntyneet niin, että se ennustaa Trumpille voittoa sekä Floridassa, Georgiassa että Pohjois-Carolinassa. Kaikki ovat tärkeitä osavaltioita vaalien lopputuloksen kannalta.
 

QAnon-salaliittoteoreetikko nousemassa kongressiedustajaksi​

Bisnesnainen Marjorie Taylor Greene on nousemassa kongressin edustajainhuoneeseen Georgiasta, NBC ennustaa. Greene on julkisesti tukenut laitaoikeiston viljelemää QAnon-salaliittoteriaa ja hän on saanut krittiikiä rasistisista kannanotoistaan.
Kun äänistä oli laskettu 24 prosenttia, Greene oli saanut 81 prosenttia äänistä demokraattivastustaaja vastaan.
 
Ohio, Pennsylvania, North Carolina, New Hampsire vaa'ankielistä menossa Bidenille ja Kansasista ryöstö. Onnitelkaamme siis Joe Bideniä, Yhdysvaltain uutta presidenttiä ;)
 
Vaalipäivän äänet menee Trumpille isolta osin. Vaikka nyt näyttää jokin huonolle, niin pian on asiat toisin. Texas menee tsunamina Trumpille
 
Back
Top