Yhdysvaltain presidentinvaalit 2020

Trump aikoo puhua kansalaisille vielä tänään​

Trumpin pitkäaikaisen avustajan ja vuoden 2016 kampanjapäällikön Kellyanne Conwayn mukaan presidentti aikoisi pitää puheen kansalaisille vielä vaali-iltana Valkoisesta talosta. "Kuulette hänestä tänään", Conway sanoi ABC Newsille.
:salut::salut::salut:
 

Biden ei ole saanut ihmisiä liikkeelle​

Georgian (etenkin Atlantan) ja Pohjois-Carolinan isoissa kaupungeissa äänestysvilkkaus on jäämässä ennakoitua pienemmäksi. Se on hyvä asia presidentti Trumpille, huono asia Bidenille
:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
 

Seniorit uskovat edelleen Trumpiin​

Vaikuttaa siltä, että Trump on onnistunut pitämään pintansa senioriäänestäjien joukossa huolimatta veikkauksista, että koronapandemia olisi saattanut murentaa riskiryhmäläisten tukea istuvalle presidentille, osoittavat NBC Newsin ovensuukyselyt. Niiden mukaan Trump olisi saamassa yli 65-vuotiaiden äänistä 51 prosenttia, Biden noin 48.

Suurempi osa senioreista kertoi NBC:n kyselyssä, että heille talous vaikutti äänestyspäätökseen enemmän kuin korona. Tämä korostui erityisesti tärkeässä Floridassa, jossa myös asuu paljon eläkeläisiä.
 
Ans kattoo miten tässä käy, toistaiseksi ei mitään ihmeellistä.

Oomat odotukset ovat niin, että Bidenille menisivät tiukoista PA, NV, AZ, sekä yksi paikka Mainesta ja Nebraskasta. Pelkkä PA riittäisi voittoon.

Trumpille menisivät siis OH, GA, IA, NC, FL, TX

Tällä jaolla vaali menisi Bidenille 291-247
 
kattoo miten tässä käy, toistaiseksi ei mitään ihmeellistä.

Oomat odotukset ovat niin, että Bidenille menisivät tiukoista PA, NV, AZ, sekä yksi paikka Mainesta ja Nebraskasta. Pelkkä PA riittäisi voittoon.

Trumpille menisivät siis OH, GA, IA, NC, FL, TX

Tällä jaolla vaali menisi Bidenille 291-247
Sun ennustukset olivat vähän toisen näköisiä ja päivän äänet isolta osin vielä laskematta:)
 
Ennakkoon Trumpille veikatussa Missourissa (10 valitsijamiestä) Bidenillä hyvin selvä johto, mutta vasta 13% laskettu. Ennakolta Bidenille selvistä ei yksikään ole vielä lipsumassa rintamasta, mutta Trumpin leiristä Kansasissa ja Missourissa edetään ainakin toistaiseksi Biden komennossa.
 
Viimeksi muokattu:
Ei miltään, näin se on aina mennyt :D

Voisin toki muuttaa tuohon Illinoisin puolelle, niin tilanne muuttuisi yhtä lailla pysyvästi. Mut ei tämä niin vakavaa ole.
Siellä olisi kaunis Chicago korkeine pilvenpiirtäjineen. Sieltä jostakin neljännestä kymmenennestä kerroksesta kämppä, niin maisemat ovat hyvät.
 
Vaikka presidentinvaali on se kiinnostavin, niin jopa merkittävämpi on senaatti. Siellä ne olennaiset jutut käsitellään.
 
Back
Top