Yhdysvaltain presidentinvaalit 2020

No niin, nyt on Bidenilla jo tarpeeksi vahvistettuja valitsijamiehiä että riittää valintaan, kun se aika tulee.

 


Kampaviineri konferenssissa Usassa päätetään myös mitä mieltä Suomessa tulee olla.
Uskomattoman suoraan nämä suomalaiset toimittelijat kopioivat CNN:n agendan.


Hannityn ohjelma ei ole uutisia vaan mielipideohjelma. Tämä tarkoittaa ettei hänellä ole totuudessapysymisvelvollisuutta. Aika härskiä Hannityltä kauhistella että joku puhuu pahaa, kun Hannity on jo vuosia rakentanut showtaan keksimällä olkiukkoja.

Selkeää on, että Foxin omistaja Murdoch on jo muokannut kanavan agendaa, eikä Trump enää ole kanavalla jumala. Tietsysti kanava jatkaa yksipuolista agendaansa, mutta ei enää hävinnyttä kandidaattia tukien.
 
Nyt tuli tolppalaukaus. Ilmaisin itseni taas hieman epäselvästi. En hakenut Hannitystä mitään enkä oikeastaan tiedäkkään. Saatat olla oikeassa siinä.

Tarkoitin kommentillani iltalehden uutista ja kohtaa 1:07 tuosta videosta.
Cnn:n intressi mustamaalata Rudy on toki ilmeinen. Eivät ilmeisesti ole kovin innoissaan project veritasin aikaansaannoksista.
 

Harvoin on agendamedian toimintatapoja paljastettu näin hyvin.
Parlerissa #stopthesteal trendaa ihan hyvin. Vesien samentaminen ja ylipäänsä koko tilanteen sotkeminen tuntuu olevan päivän juttu. Pyritään antamaan kuva että USA:n hallinto ja juridinen judo on jotenkin täydessä kaaoksessa.

Twitterin niljakkain kikka näissä tsembaloissa mielestäni oli se kun #stopthesteal sössittiin heti vaalien jälkeen #stopthesteaI muotoon. Kirjoitusvirheellä koitettiin hajottaa hashtagin käyttäjien ryhmää. Trendaaminen somessa on toki vain big techin tapa valita asiakkaansa ja ohjata keskustelua. Klassinen vastaus tähän on toki se että yritys saa valita asiakkaansa.

Koitappa potkaista kanttilahkeet vittuun omistamaltasi nesteen huoltoasemalta kun joka kerta niiden korvikesomalien jäljiltä häviää mannelavetin tankillinen polttoainetta ja sämpylä. Yrityksen asiakkaan valinta ei kelpaa silloin.. vassarin mielestä. Onneksi on parler. Saa edes välillä sensuroimatonta feediä.
 
Viimeksi muokattu:
According to a tweet from the governor, Trump also asked him to order an audit of signatures on absentee ballot envelopes from the presidential race in his state, a step Kemp is not empowered to take because he has no authority to interfere in the electoral process on Trump’s behalf.
 

Georgia tällä kertaa...
Räjähtikö sielläkin letku ja päätettiin ilmoittaa republikaanien vaalivalvojille että ei tänään kande tulla enää duuniin?
 
Ehkä se oli demokraattinen pöytä jossa oli 130000 ääntä mukana defaulttina.
 
Mediatietojen mukaan viimeksi lauantaina Trump soitti Georgian kuvernöörille Brian Kempille ja painosti tätä auttamaan osavaltion presidentinvaalien tuloksen kumoamisessa.


Puhelinkeskustelun aikana Trump yritti saada Kempin suostuttelemaan osavaltion viranomaiset kumoamaan vaalituloksen. Lisäksi hän vaati Kempiä määräämään uuden tarkastuksen ennakkoäänien allekirjoituksista.

c31d43bc6f76a65c28651f5700f5544d.png
 
Miekkonen sai Putinilta vinkkejä siitä miten rehelliset äänestykset hoidetaan?
Trumpin jatkon kannalta ainoa vaihtoehto on todellakin sotilasvallankaappaus, en ota nyt kantaa siihen kuinka todennäköistä tälläinen on mutta hukkuvat pyrkii tarttumaan kaikkiin saatavilla oleviin kellukkeisiin. Trump rakastui valtaan ja siihen hän myös hukkuu, halusipa tai ei.
Tammikuussa nähdään tapahtuuko mitään järisyttäviä yrityksiä pysyä vallassa, muussa tapauksessa hän hukkuu epäonnistuneen presidenttikauden jälkeisiin oikeudenkäynteihin. Odotettavissa siis on, että jotain yritetään.
 
Trumpin jatkon kannalta ainoa vaihtoehto on todellakin sotilasvallankaappaus, en ota nyt kantaa siihen kuinka todennäköistä tälläinen on mutta hukkuvat pyrkii tarttumaan kaikkiin saatavilla oleviin kellukkeisiin. Trump rakastui valtaan ja siihen hän myös hukkuu, halusipa tai ei.
Tammikuussa nähdään tapahtuuko mitään järisyttäviä yrityksiä pysyä vallassa, muussa tapauksessa hän hukkuu epäonnistuneen presidenttikauden jälkeisiin oikeudenkäynteihin. Odotettavissa siis on, että jotain yritetään.
”Epäonnistuneen presidenttikauden jälkeisiin oikeudenkäynteihin.”
Hohhoijaa...
 

Georgia’s governor will not call a special session of the state’s legislature to overturn the election results in President Trump’s favor, Lt. Gov. Geoff Duncan (R) said Sunday.

In an interview on CNN’s “State of the Union,” Duncan said he “absolutely” believes that Gov. Brian Kemp (R) won’t accede to Trump’s demand that he persuade the state legislature to appoint electors who would override the popular vote and nullify President-elect Joe Biden’s victory in the state.

“We’re certainly not going to move the goal posts at this point in the election,” Duncan said.

The lieutenant governor also weighed in on Trump’s Saturday night rally in the state. He said he was encouraged by the parts of the speech in which the president urged his supporters to vote for Sens. David Perdue (R-Ga.) and Kelly Loeffler (R-Ga.) in Senate runoff elections next month that could decide which party controls the upper chamber.

But Duncan said Trump’s fanning of the flames around misinformation was “concerning,” pointing to the president’s repeated false claims that he won the election and that the election was “stolen.”

“The mountains of misinformation are not helping the process; they’re only hurting it,” Duncan said.

The lieutenant governor’s remarks came one day after Trump called Kemp to urge him to persuade the Georgia legislature to overturn Biden’s victory in the state and asked the governor to order an audit of absentee ballot signatures.

 
Viimeksi muokattu:
ei nyt 76v nyt mikään ikä loppu ole. mutta ei mikään tautia heikentäväkään. + vähän ylipainoa päälle..
Trumpin lääkesekoituksella päivässä ohi Huhtasaaren sanoin.
 
Giulianin tartunta on viimeinen naula arkkuun Trumpin operaatioille, joissa hän on todistellut, että ei hävinnyt presidentinvaaleja demokraattien Joe Bidenille. Vaalitulos on niin selvä, että Trump on taistellut alusta asti tuulimyllyjä vastaan.

ff92636d8a83db1aaa120b3179301503


Tosin hän ulkoisti taistelun Giulianille ja keskittyi itse golfaamiseen.

6f57eee3b8882c7b5ec51d540765f318.jpg


Koronasta tuli presidentti Trumpin kirous. Ennen pandemiaa Trumpin mahdollisuuksia uusia vuoden 2016 vaalivoittonsa pidettiin kohtuullisina. Kohta vuoden jatkunut kaaos romutti kuvan vahvasta presidentistä. Trump väitti, että voittaa liikeälyllään urapoliitikot.



Tosi haasteen edessä väitetyistä bisnestaidoista ei ollut hyötyä. Koronavirukseen liittyvien kuolemien määrä Yhdysvalloissa lähestyy 300 000 tapausta. Voidaan esittää päteviäkin puolusteluja Trumpille siitä, kuinka toimet ovat osavaltioiden vastuulla.

Presidentin olisi silti pitänyt johtaa. Sitä hän ei osannut. Siksi Trumpin kausi Yhdysvaltain johdossa päättyy.

236099.png
 
Back
Top