Yhdysvaltain presidentinvaalit 2020

Nyt viimestää realisoitu trumpille. tuskin mikään huippufiilis tällä hetkellä. voi olla yllättävänki kova paikka mikä on ihan inhimillistä
 
Eikö tuo kuolleisuus ole linjassa sen tappavuus prosentin kanssa ja ottaen huomioon sen että porukat on noudattaneet rajoituksia niin helvetin huonosti.

Miksi? Se ei ole ullatus, jos usalaiset noudattavat huonosti rajoituksia, kun mr. president näytti mallia ja plokkasi twittervirralla koko casen.

Tässä on vielä eräs pointti, jota ei täältä käsin äkkiä arvaisi. Nimittäin se, että moni koronan sairastanut on sikäläisen systeemin takia ollut sairaana töissä ja hirmuisen moni on menettänyt terveytensä: nimenomaan siksi, ettei ole sairastanut suht levossa tautia. Kuolleiden luku ei siis kerro kokonaisuudesta vielä mitään amerikkalaisessa todellisuudessa.

Onnistuu se näinkin, kun yksilöt ovat itse vastuussa elämästään kävi miten kävi. Luin jo syksyllä artikkelin, jonka mukaan työkykynsä on menettänyt vähintään yhtä moni kuin on kuollutkin. Vähintään siis. Ja sairaaloiden kuormittuminen taas on lisännyt hoitovelkaa mammuttitasolle, hlöstö on täysin kypsää vaihtoon, vakuutusmaksut nousevat joka kuukausi......

Eli koronaa ei pidä lukea vain kuolintilastojen mukaan, se ei kerro läheskään kaikkea.

Poikkeaako korona sitten kausi-influenssoista paljonkaan, en tiedä.
 
shamaanin telaketjulesbon yms sekoporukan avulla..... ja se uskotaan, klikkien klikki

vallankaappausyritys. älkää naurattako

ok yrittihän BLM sekin, ei onnistunut kuin muutamassa kaupungissa. Demokratia on siis vahvalla pohjalla ja juhlitaan vaikka kaikki sitä
EI shamaanin avulla, vaan ihan omalla plänillä:

- Postiäänestämisen estäminen oikeusteitse, ohje omille äänestäjille äänestää vaalipäivänä paikan päällä. No ei onnistunut.
- Avainosavaltioiden vaalituloksen kaataminen kuvernöörien, oikeuslaitosten avulla. Ei onnistunut tämäkään.
- Lopuksi, kongressin päätös äänestystulosten lähettämisestä takaisin "uudelleen laskettaviksi". V*tuiks meni tämäkin, vaikka edustajainhuoneessa jopa suurin osa republikaaniäänestäjistä äänesti tämän puolesta.
- Kaiken ohella propaganda oman äänivyöryvoiton katoamiasesta vastustajan huijaamiseen.

Yritti kyllä. Ei onnistunut. Lopulta lähellekään. Yritti se silti, tosissaan.
 
Löytyisikö välillä myös uudesta dementoituneesta vale presidentistä pilakuvia vaihtelun
Tässä muutama...

5e5d78bf151d1.image.jpg

5e625d3e775f4.image.jpg


4_169.jpg


Kylmä tosiasia kuitenkin on että Bidenistä on vaikea piirtää pilakuvia, siinä missä Trump oli ehtymätön lähde ja eräänlainen kävelevä pilakuva koko mies :ROFLMAO: Ei käy kateeksi piirtäjiä...nyt koittaa laihat vuodet.
 
Viimeksi muokattu:
Mitäs veikkaatte kumpi tulee olemaan suositumpi tapahtuma. Trumpin paraati vai Joen valatilaisuus? Tuosta Trumpin paraatista tulossa mitä ilmeisemmin spektaakkelimainen. Olisi muuten kova juttu jos ylilennon tekisi tuleva B-21 pommikone tai jokin muu vielä salainen konetyyppi.
Siskosi oli ilmeisesti katsomassa tätä spektaakkelimaista tapahtumaa. Laita kuvia jakoon, aika vähän on ollut tästä kuvia Fake Newsin puolella. Myös kuvat B21:stä kiinnostavat!
 
Kaikesta löytyy jotain hyvää. Niin myös Trumpista. Vaikka mielestäni mies on täysi tollo ja todennäköisesti myös narkomaani Benzokoukkuineen, niin hän ärsytti tavallisten ihmisten lisäksi myös juuri ne oikeat ihmiset. Siitä nautin. Toinen hyvä puoli on tämä twitterbänni. Se pelästytti ainakin Saksan aikalailla. Saksassa tulee laki ettei teknojätti voi saavuttaa monopoliasemaa. En tiedä tarkemmin miten sen toteuttavat.
 
 
Isä aurinkoinen,joka muistetaan valloittavasts hymystä on nyt sitte uusi johtaja. Suuret joukot palvovat suurta johtajaa.
Kaupunkiin "saapuu" valtavat massat sotilaita kunnioittamaan tätä kansan rakastamaa suurta johtajaa.

Meno kuin Saddamin parhaina päivinä.
Demokratiassa harvemmin omaa kansaa pelätään.
 
  • Tykkää
Reactions: Tex
Mitäs luulette? Kumpi Donaldin kavereista kerkeää tarjota ensimmäisenä poliittista turvapaikkaa - Kim vai Vladimir?
 
Back
Top