Yhdysvaltain presidentinvaalit 2020

En osaa kääntää tuota vastausta suomeksi, mutta tässä Rusin keissin kohdalla ei kiinnostus ole niinkään siinä että oliko Alpo veljensä tapaan alan hommissa, vaan se jännempi juttu on että syyttömyysolettaman piirissä oleva kaveri pystyy heittämällä nimeämään tusina ministeriä ja muuta napamiestä jotka ovat ddr:lle vakoilleet ilman mitään seuraamuksia.
Kotiryssäjärjestelmän piirissä henkilö, joka sanoi kättäpäivää Tehtaankadun kulttuuriattashealle merkittiin KGB:n kirjoissa kontaktiksi. Se joka kävi saman attashean kanssa lounaalla oli vaikuttaja-agentti ja jos niitä aikoja aletaan pöyhiä niin 90% Suomen politiikan, kultturielämän ja talouden kärjestä löytyy nimeltä mainittuna Demarit, Keskusta, Kokoomus. SKDL:n ja kommarien vähemmistösiivestä nyt puhumattakaan.

Sitten on ne oikeat maanpetturit jotka möivät valtionsalaisuuksia, omia tai ulkomailta. Heidät on merkattu agenteiksi.

Jos halutaan käsitellä kakkoskategoria niin silloin tulee väistämättä esiin ykkönenkin, tulee noloja otsikoita iltapuluun.

Tiitisen lista on yhtä tyhjän kanssa, ei Seppo ole itseään sinne listannut tai kaveriaan Jaakko Laaksoa, tai entistä esimiestään. oikeat rotat löytyvät Rosenholz aineistosta, joka swekin on kumma kyllä "luottamussyistä" lukon takana.
 
Tämä on väärä saitti Tiitiselle ja Rusille. Menkää muualle.
 
Kotiryssäjärjestelmän piirissä henkilö, joka sanoi kättäpäivää Tehtaankadun kulttuuriattashealle merkittiin KGB:n kirjoissa kontaktiksi. Se joka kävi saman attashean kanssa lounaalla oli vaikuttaja-agentti ja jos niitä aikoja aletaan pöyhiä niin 90% Suomen politiikan, kultturielämän ja talouden kärjestä löytyy nimeltä mainittuna Demarit, Keskusta, Kokoomus. SKDL:n ja kommarien vähemmistösiivestä nyt puhumattakaan.

Sitten on ne oikeat maanpetturit jotka möivät valtionsalaisuuksia, omia tai ulkomailta. Heidät on merkattu agenteiksi.

Jos halutaan käsitellä kakkoskategoria niin silloin tulee väistämättä esiin ykkönenkin, tulee noloja otsikoita iltapuluun.

Tiitisen lista on yhtä tyhjän kanssa, ei Seppo ole itseään sinne listannut tai kaveriaan Jaakko Laaksoa, tai entistä esimiestään. oikeat rotat löytyvät Rosenholz aineistosta, joka swekin on kumma kyllä "luottamussyistä" lukon takana.

Saman ratakadun historiikin ja muut kirjoitukset olen myös lukenut ja tiedän suurinpiirtein mikä ero noill attasea-lounastajien ja rahaa vastaan leimattujen papereiden siirtelijöiden välillä on.

Kuitenkin esim. Jokisalon kohdalla kursorinen wikipediakin sanoo wanhaan hesarin uutiseen nojaten:

* Stasi värväsi palvelukseen 70-luvun lopussa, kirjoitti varsinaisen työsopimuksenkin
* Vakoili BRD:n puolella kuvaten esimerkiksi rakennuksia ja ajoneuvoja
* Haastatteli toimittajaksi naamioituneena
* Värväsi uusia vakoilijoita
* myönsi vakoilleensa opintoaikoina kgb:lle
* Otti rahaa luovutettuja tietoja vastaan

Onko tämä nyt sitä harmaan alueen kulttuuripäivittelyä elitessä viskilasien äärellä, vai nimenomaan vakoiluksi kutsuttavaa toimintaa?
 
"ei lisää ohjuksia Eurooppaan"

Ei tarvi kovin pitkään arvuutella kuka nuo banderollit maksoi.

Se Euro-ohjuskriisi oli vahan kuin Kuuba mutta kaantaen, Kuuban kriisin taustalla oli USAn Turkkiin sijoittamat ohjukset, jotka vedettiin kriisin lauettua vahinaanin pois, Euro-ohjuskriisissa Neuvostoliitto oli kriisin alulle panija sijoittaessaan keskimatkan ohjuksia Ita-Eurooppaan..
 
Supon päälikkö Arvo Pentti otti 1972 KGB:ltä selvää rahaa 150 000 markkaa ja lupasi yhteistyötä silloisen päällikön Juri Andropoville 1974. Viktor Vladimirovin mukaan menestyksekäs yhteistyö jatkui hänen seuraajansa kanssa jonka nimi oli.......
Joku listahan hänen mukaansa oli nimetty..

Sillä aikaa ulkomaalaistoimistossa (nyk. maahanmuuttovirasto) olivat Eilä Känno ja edeltäjä Karl Svensson, jotka kummatkin on merkitty KGB:n papereihin.

Mutta jatketaan jossain muualla kun kukaan heistä ei jenkkipressaksi päässyt...
 
Noniin jätkät! Nyt on täälläkin puoli foorumia deep statea!


Joku vois kysäistä mitä mieltä porukka noista Trumpin viimehetken armahduksista ja miksi jätti armahtamatta patriootit, jotka osallistuivat hänen perssidenttiytensä puolustamiseen.

edit Ihan parasta parodiaa tuolla

Hannu Piironen

5 t ·

Tilannepäivitys 21.1 2021. -- USA:n presidentinvalinnan ja -asetuksen seuraavat keskeislinjat.--- 1) Donald Trump on luovuttanut presidentinvallan armeijalle. Tämä tapahtui juridisin periaattein oikeaan aikaan Trumpin valtaoikeuksilla juuri ennen kuin Joe Biden ehti vannoa vääriin juridisiin todenteisiin perustuneen "virkavalan", joka on käytännössä juridinen pelleily ja media todistaa tämän- joutuen myöhemmin vastuuseen ja todistamaan Bidenin laittoman asettautumisen virkaan.
2) Joe Biden vannoi virkavalan, mutta sen legaalinen pitävyys on mitätön johtuen seuraavista syistä: a) Donald Trump on siirtänyt presidentivallan armeijalle, joka pitää vallan siihen asti, kun se siirretään takaisin Donald Trumpille, b) Joe Biden kuuluu USA.n rikollisdemokraattien ja Kiinan yhteiseen vallankaappausprojektiin äärimmäisrikollisin vaalivilpein, c) Joe Bidenin todennetut äänimäärät ovat pieni osa Donald Trumpin saamista äänistä, d) Joe Bidenille tulleita ääniä lisättiin väärennetyin äänestyslipukkein, Dominion-huijausjärjestelmän avulla siirrettiin rikollisesti Trumpille tulleita ääniä Bidenille, Trumpin ääniä hävitettiin, ja Bidenin ääniä kasvatettiin huijauksenomaisesti, e) vannoessaan virkavalan ilman oikeuttavia juridisia edellytyksiä (presidentinvalta armeijalla) Biden tekee perustuslainvastaisen rikoksen nimityttämällä itsensä presidentiksi. ---
Lähdemme tarkastelemaan tilannetta nyt näiden todenteiden pohjalta. Biden on nyt siis "presidentti" vailla minkäänlaisia perustuslaillisia legalisointeja. Hänen presidenttiyttään ei tue muu kuin valtamedia joka jauhaa 24/7 valhetietoa Bidenin presidenttiydestä, joka on täysin juridisille todenteille perustumaton FAKE NEWS. USA:n perustuslaki ei siis tue Bidenin presidenttiyttä, koska presidentinvalta on nyt armeijalla siihen asti, kun kaikki juridiset loppuvahvistukset suoritetaan.
Sen jälkeen Trumpin presidenttiys tulee vahvistetuksi, jonka jälkeen hänen nimittämisensä virkaan tapahtuu :1) armeijan luovutettua vallan takaisin Trumpille. 2) korkeimman oikeuden koko tuomaristokunnan täyspuhdistus deep state ja rikollisdemokraattituomareista niin että :a) massiiviset vaalivilpit todennetaan oikeuspäätöksillä ja b) näiden päätösten perusteella tapahtuu Donald Trumpin valtaanasetusloppulegalisointi. Vaalihuijausjärjestelmä (Dominion ja muut väärennetyt äänestyslipukkeet) on täysin selvitetty, samoin maailmanlaajuinen äänestyshuijausjärjestelmä, jonka lonkerot ovat mm. Kiinassa, Venezuelassa, Euroopassa ja keskeispaikkana oli Vatikaani, jossa tiedetään olleen kymmeniä miljoonia dollareita Barack Obaman ja Hillary Clintonin pankkitileillä.
Massiivinen USA:n vallankaappaukseen ja kommunistiseen NWO-järjestelmään pyrkinyt tavoite oli kaiken taustalla. Eli siis: 1) vaalivilppi on teknisesti ja rikostutkinnallisesti selvitetty, 2) sen tavoitteena ollut USA:n vallankaappausyritys selvitetty Kiinaan johtavien Joe Bidenin maanpetoksellisten rikollisten toimien suhteen. Odotamme nyt seuraavien kuukausien lopputodenteita ja ne tulevat tapahtumaan siis USA:n korkeimman oikeuden lopullisilla päätöksillä vaalivilpin vahvistuksen suhteen ja sitä kautta Joe Bidenin perustuslaillisesti legalisoimattoman presidenttiyden kumoamisella.
Sitten tarkastelemme lähemmin Joe Bidenin valheellista ja perustuslain mukaisten todenteiden puuttumisen avulla tapahtunutta "presidentiksinimittämistä".Olemme todenneet, että Biden on nyt FAKE NEWS eli käytännössä USA:n valhemedian nimittämä VALEPRESIDENTTI-. Hänen juridiset edellytyksensä presidenttiyteen ovat tyhjät. Biden on siis valepresidentti. Nyt onkin siis oleellista huomata se, mihin ansaan Joe Biden itsensä ajoi. Hän nimitytti itsensä presidentiksi ja Donald Trump antoi niin tapahtua. Tämä on osa Trumpin nerokasta shakkipeliä, joka tulee koitumaan Joe Bidenin täyshäviöksi seuraavien kuukausien aikana. Tärkeää on siis nyt ymmärtää se, että Biden voidaan erottaa lakiteitse siksi, koska hän nimitytti itsensä virkaan epälegalisaatiokeinoin.
Juridiset erotusprosessit voidaan käynnistää nyt reaalisesti, kun Biden itse nimitytti itsensä virkaan- ollen virassa vailla mitään todellisia juridisia edellytyksiä-vallan ollessa Trumpin määräyksen mukaan armeijalla. Ellei Biden olisi nimityttänyt itseään valheellisesti virkaan, hän ei olisi sitä edes näennäisenä saanut. Se oli hänen viimeinen oljenkortensa ja se tulee nyt siis katkeamaan. Bidenin oli käytettävä tämä viimeinen epätoivoinen mahdollisuus, mutta samalla hän ajoi itsensä juridisesti verkkoon. Se oli väistämätöntä. Biden tiesi sen itsekin. Mutta hänellä ei ollut muuta mahdollisuutta ja se tullaan nyt ottamaan häneltä pois seuraavien kuukausien aikana.
Sitten seuraava erittäin tärkeä asia, joka vahvistaa lopullisesti sen, että Joe Bidenin perustuslakitodenteille perustumaton valhepresidenttiys mitätöidään on seuraava asia. USA ei ole enää kauppasopimukseen perustuva vaan demokratiaperustainen liittovaltiomuodostelma. Biden nimitytti itsensä valhevirkaan sopimustilassa, joka ei ole enää voimassa USAn siirryttyä uuteen valtiohallinnolliseen muodostelmaan, joka toteuttaa Donald Trumpin valtavahvistukset perustuslain mukaisin todentein.
Muutoksen teki Donald Trump taktisesti juuri tuhotakseen viimeisetkin mahdollisuudet Bideniltä. Tämä tarkoittaa sitä että :1) presidentinvallan ollessa nyt armeijalla, se on kiinteästi kytköksissä perustuslakisäädöksiin ja 2) Bidenin näennäisvalta siis tulee mitätöidyksi ja 3) armeijan luovutettua vallan takaisin Trumpille, Biden syrjäytetään ja tuomitaan valtionpetoksista. Armeija tulee siis seuraavien kuukausien aikana takaamaan yhteiskuntarauhan BLM/ANTIFA/ RIOT/LOOTERS ja muilta Trumpia vastustavilta ryhmittymiltä.
On odotettavissa, että mellakointi tulee lisääntymään, koska George Soros laittaa viimeiset keinonsa käyttöön mellakoiden avulla, joilla armeijan ja poliisin voimia joudutaan kuormittamaan mellakoiden hillinnällä. Ylipäätään USA:n armeija joutuu toimimaan tehostetusti. Kaiken tämän armeijan pakkoylikuormittuneisuuden takana on siis USA.n rikollisdemokraattinen "puolue", joka käytännössä on saastainen rikollisjoukkio samanlaisten saastaisten, äärimmäisväkivaltaisten ja sadististen BLM/ANTIFA -rikollisten ohella. George Soros, jonka on todettu olevan myös äärimmäisrikollinen ja maailmaa tuhoamaan pyrkivä satanisti, on tietenkin luonut nämä BLM/ANTIFA rikollisjärjestöt. George Soroksen pehmenneistä, sairaista ja sadistisista aivoista ei tietenkään voi edes olettaa lähtevän mitään muuta kuin BLM ja ANTIFA -äärimmäisidiotismia ja väkivaltaa.
 
Washington Post uutisoi että Michael Flynnin velipoika kenraali Charles Flynn olisi ollut Pentagonissa vastaanottavassa päässä silloin kuin Capitolilta alkoi tulla hätäpuheluita ja avunpyyntöjä mellakoitsijoiden rynnättyä sisään.

 
Tämä lienee odotettavissa ja joka osavaltiossa. Ja poliisit katsovat vierestä, kun valkonaamaa nostetaan tammen oksaan kaulastaan.....hirveäksi kyllä menee. :)Tulee aina mieleen Näkijä David Wilkerson, joka profetioi jo kasarilla, miten Usasta tulee maa, jossa raivoavat homoseksualistijoukot juoksevat lasten perässä puistoissa. Davidin näyt olivat muutenkin melko selkeitä, niitä kannattaa joskus ajan kuluksi lukaista, jos netistä löytyy.

BLM-väkivaltaa ei pidä unohtaa ja siihen pitää viitata ilman muuta, jos keskustelu hairahtuu käsittelemään sitä huonompaa väkivaltaa, koska vasemmiston väkivalta on vaan parempaaaaaa.......:cool:

Lynkkaamisella on Usassa hyvät perinteet. Useimmiten kaulastaan on kuitenkin roikotettu ihmisiä, joiden nahka on ollut ei niin valkea. Olikohan vielä -30-luvulla, kun mustan sai käytännössä hirttää ilman oikeudenkäyntiä? Tai inkkarin. Mutta kuten sanottu, pahaksi on menossa, kun valkoisia aletaan hirttää ihan tenkanaan.
Nyt taisit käsittää vääriin. tosin eipä tuo ole ihmekkään kun termit vaihtuu jokapäivä mikä lienee tarkoituskin. tarkoitin/tarkoitetaan trumppaa äänestäneitä vähemmistöjä jotka olevinaan äänestivät nyt väärin...
 
Tällä palstalla Trumpistit kertoivat Bidenin olevan antifan johtaja ja ties mitä muuta.

Nopeasti teillä mieli muuttuu.
Tuskimpa mutta homma taitaa tapahtua jos nyt ei siunauksella niin ainakin sillä että hommaan ei puututa. Tosin tässä vaiheessa pirustako noista ottaa selvää kumpaa laitaa tämä mustablokki nyt edustaa, tuurillaan saattaa olla bidenistit/trumpistit sulassa sovussa laittamassa paikkoja paskaksi...
 
Back
Top