Yhdysvaltain presidentinvaalit 2024

H.A

Kersantti
Hups. Väärä threadi. Anteeksi.
 
Viimeksi muokattu:

Olympiakasarmi

Kenraali
Ensimmäinen gallup jo tehty. Kun Biden ja Trump jätettiin ehdokkaista pois, niin demokraateilla oli suosituimmat Michelle Obama 30% ja Kamala Harris 18%. Republikaaneilla oli suosituimmat Mike Pence 30% ja Donald Trump Jr. 20%.
 

Merten sheriffi

Supreme Leader
Mikä julkaisu tämä tällainen on? Sain linkin. Kenties hieman tuolta oikeammalta laidalta?
 

StepanRudanskij

Respected Leader
Kanye Westille runsaasti kirjoitettuja Georgiassa. Kanye voi olla presidentintekijä! :D

Edit:
Viimeisissä lasketuissa menee 75/25 Biden/Trump. Menee niin tasaseksi, että uusintalaskenta tulee jos lopputulos on Georgiasta kiinni. Ero nyt 450 ääntä.
 

notareal

Kenraali
Mikä julkaisu tämä tällainen on? Sain linkin. Kenties hieman tuolta oikeammalta laidalta?

Tästä voi aloittaa selvittämisen, toki muitakin arvioita kannattaa käyttää
 

Protheon_93

Respected Leader
BAN
Pence on varmasti vahvoilla, mikäli mielii mukaan.
Tuskin. Kun Pence teki tehtävänsä (eikä edes laillisesti olisi pystynyt lain mukaan mitenkään estämään Bidenin vahvistusta kongressissa vaan toimimaan asiassa pelkkänä kumileimaisimena), Trump syötti onnistuneesti kymmenille miljoonille amerikkalaisille pajunköyttä siitä kuinka Juudas-Pence puukotti Messias-Trumppia selkään ja petturina antoi Bidenille voiton. Ja tästähän nuo Trumpistit pillastuivat niin, että Pencelle oikein hankittiin hirttoköysi ja lähdettiin Capitolia valtaamaan. Kun taas pienelläkin lakitekstin lukemisella olisi käynyt selväksi, että Pence ei voinut muuta kuin vahvistaa Bidenin voiton, mutta itsenäinen ajattelukyky kärsii pahasti kun ihminen kuuntelee vuosikymmeniä putkeen sontaluokan propagandaa FOX-newsistä, OAN:ää, Tucker Carlsonia ja lukee Breitbartteja, jne... kritiikittä. Tämänkin väärinkäsityksen olisi voitu välttää, jos nuo Trumpistit olisivat ottaneet sen Googlen kauniiseen käteensä ja etsineet sieltä USA:n version FinLexistä ja lukeneet Varapresidentin roolista presidentinvaalien vahvistuksessa kongressissa.
 

ER

Eversti
Vaalituloksen vahvistaminen osoittautui kohtalokkaaksi Pencelle kyllä, mutta siitä huolimatta jos Trump ei pyrkisikään, niin Pence voisi siinä tapauksessa olla varteenotettava nimi.
 

Suluttaja

Luutnantti
Tulsi Gabbard ainoa Fox Newsin hyvällä uutisoima Demokraatti varoittelee ydinsodasta. Nainen hakee myös presidentiksi.

"Fake news" CNN:llä mielenkiintoisia artikkeleita joita jokainen voi itse arvioida.
 

magitsu

Greatest Leader
Menee aika rajuksi tämä aborttikysymys jo hyvissä ajoin ennen vaaleja:
 

Trilisser

Kapteeni
BAN
Valtaosa aborteista on tarpeettomia ja olisi voitu välttää, jos kyseiset naisoletetut olisivat toimineet vastuullisesti. Tuskinpa niistä yli 50 % sai alkunsa veitsi kurkulla tai pistooli ohimolla.
 
Top