Yleistä keskustelua Ylestä

Ylen etusivu juuri nyt:

Kati rohkaisee naisia luopumaan kainalokarvojen ajamisesta. Näyttävä kuvakollaasi karvoista eri kuvakulmista. Mainostetaan No-Shave November -kampanjaa.
Lähiötyttö lahjoittaa kuukautiskuppeja Afrikkaan.
Professori kertoo otsikossa, kuinka "lentovero on ainoa mahdollisuus".
Janne Puhakka kertoo homoudestaan.
Tuure Boelius kertoo homoudestaan.
"Feminist as fuck"-paitaan pukeutunut Riku Rantala kirjoittaa Yle-kolumnissaan feminismistä, toksisesta maskuliinisuudesta, luokkakysymyksestä ja valtarakenteista.
Itsekkyyttä, turkistarhausta ja Matias Turkkilaa vihaava feministiaktivisti Sisko Savolahti on loukkaantunut. Hän kirjoittaa Yle-kolumnissaan siitä, kuinka Jussi-69 kutsui naisia "salaperäisiksi hahmoiksi ja inspiraationlähteiksi"
Kätilö haastaa äijävaltaiset liitot.
Juttu Greta Thurnbergistä ilmastokokouksessa.
Juttu kauramaidosta.
Juttu, jossa ennustetaan liberaalin demokratian valtakauden päättymistä lännessä, joka tarkoittaa tuomiopäivää.
Haastattelu Seo Junggwon -nimisestä maahanmuuttajaopiskelijasta. Ulkomaalaisten kouluttaminen tuottaa jutun mukaan vientieuroja.
Anita kertoo, että nainenkin voi käydä intin.
Juttu Suomessa asuvasta romanivähemmistöstä, joka tekee suhteettoman paljon henkirikoksia, mutta josta puhuminen on rasismia.
Juttu aurinkopaneelien käytöstä.
Juttujen kategoriat: feminismi, viheraate, sukupuolivähemmistöt, ilmastonmuutos, maahanmuuttajat. Lisäksi joitain juttuja, joissa ei ole ilmiselvää poliittista kulmaa.
Ylen pitäisi olla koko Suomen media. Me kaikki maksamme tätä varten veroja. Palvelevatko nämä jutut todellakin kaikkia suomalaisia?
 
Matias Turkkila; Sanna Ukkolan aviomies. Eli ei ihme että Sanna Ukkola ei ole ns normaali YLE vihervassari.
 
Malmössä tapahtui kaksi räjähdystä.
Hylkiikö Mars tutkimuslaitetta?
Aamustondis kateissa, veto poissa ja unettomuus vaivaa? – Nämä hälytysmerkit voivat kertoa, että kärsit testosteronivajeesta
Sami Niemiselle määrättiin kymmeniä masennuslääkkeitä, ennen kuin oireiden syyksi paljastui testosteronivaje – “Oli kova kolaus, kun seksi ei enää kiinnostanut”

Turkkila on valikoinut vain yhden kohderymän otsikot.
 
Valtakunnassa lienee yksimielisyys siitä, että YLE oli taannoin erittäin vahva punapropagandaa suoltava tuutti.

En ole nähnyt statementtia, jossa YLE irtisanoutuisi tästä. Voimme siis perustellusti olettaa, että ideologia ohjaa yhä sitä enemmän kuin pyrkimys tuoda uutiset julki sellaisena, kuin ne tapahtuvat?
 
Valtakunnassa lienee yksimielisyys siitä, että YLE oli taannoin erittäin vahva punapropagandaa suoltava tuutti.

En ole nähnyt statementtia, jossa YLE irtisanoutuisi tästä. Voimme siis perustellusti olettaa, että ideologia ohjaa yhä sitä enemmän kuin pyrkimys tuoda uutiset julki sellaisena, kuin ne tapahtuvat?

YLE:ssä lienee vielä monta myyrää.
 
Tänään YLE:n uutisten päälähetyksessä oli juttu erotiikkamessuilta, jossa oli dildoja rivissä, pakaroiden läiskyttelyä SM-henkeen, jne. Pientä ylläripylläriä niille vanhemmille, jotka ovat ajatelleet opettaa lapsiaan seuraamaan maailmanmenoa katsomalla uutisia.

Toki tiedostan olevani todennäköisesti selvästi arvokonservatiivisempi keskivertosuomalaiseen verrattuna. Mutta silti pitäisin YLE:n uutiset mieluusti enemmän asialinjalla; jos sexhibition-messuja haluaa mainostaa, niin aina niistä voi tehdä ihan oman ohjelman. Mitään erityisempää uutisarvoa jutussa ei ollut.
 
Pikku Kakkosen jälkeen taitaa olla aina uutislähetys? Parempi muistaa laittaa kiinni, kun voi olla juttuja siitä miten välillä kakkoseen ja sitten ykköseen - tai sisäministeri kertomassa lapsille että huumeet laillisiksi - ja muistakaa, ei saa kritisoida twitterissä ettei käräjät kutsu kuten kristillisten poliitikkoa. Nehän on suojeltava erityisen haavoittuvainen vähemmistö joiden mielestä on ok pornoilla ennen kello yhdeksää :D

Ennen oli lapsillekin tarinaa miten Neuvostoliitossa oli asiat hyvin. Turpa kiinni kriitikot. Nykyään on lapsillekin tarinaa miten sukupuolia ei ole ja ihan kaikki on ok. Oppikaa nyt lapsetkin että "täti" ottaa SM-oletetun edestä ja toisen takaa. Neljäs ja viides seuraa ruohoa poltellen. Liveä someen! Turpa kiinni Räsänen, turpa kiinni! Uskallatko olla eri mieltä? Onko joku muukin, ei kai?

Onko mikään muuttunut. Lapset ovat väline matkalla vallankumoukseen. Pikkupioneereista ilmastokiihotukseen.
 
Viimeksi muokattu:
Hahah, toimittaja kirjoittaa tosiaankin että "suositaan" :D
Sekä "nouseva trendi". Onko tuo vakiotoimittaja vai joku freelancer?

Jos se vaan lipsahti. Jotkut vääräuskoiset väittävät että Saudi-Arabiassahan suositaan myös kaulankatkomisia ja muuta kivaa. Naisten alistamistakin muka. Parempi kulttuurihan se on.
 
Ei olisi pitänyt edes vilkaista mikäs tuo on..
Mari Jäntti retweeted
Iiris Suomela Iiris Suomela
@iiris_suomela
Aug 22
Turkistarhaajat kertovat tänään HS:n etusivun mainoksella olevansa "tavallisia ahkeria suomalaisia". Tuskin kukaan epäilee tarhaajien ahkeruutta. Se olisi vain syytä suunnata toimintaan, joka ei vahingoita ja satuta eläimiä täysin kohtuuttomalla tavalla - vain vaatteiden tähden

sekä tietysti suvi auvista :D

Mari Jäntti retweeted
Riku Nieminen Riku Nieminen
@niemisenriku
3 Apr 17
Maamme toimii kuin 2,2 promillen humalassa öyhöttävä nälkäinen laskuhumalainen. Vittu joku roti. #suomi100 #StopDeportations pic.twitter.com/nDOePLHboC

Huumeet pitäisi kuitenkin sallia?
 
Onhan asiantuntijana ollut Mellunmäen "homot saa tappaa" imamin sisko..
Sara kuvassa..yllätys pää hupussa..

0
 
En ehtinyt twitterissä tuonne asti, ehkä :D

Tulipas mieleen, muutama vuosi sitten:

Toki saattoi olla tulkkausongelmia mutta jotkut ovat, omien sanojensa mukaan, valinneet maamme siksi että täällä on vapaampi käytäntö tämän uuden muodin suhteen. Niin vapaa maa! On suositumpaa pukeutua tietyllä tapaa kuin esimerkiksi muutamissa läntisemmän Euroopan maissa joissa päähineen saattaa joutua riisumaan tietyissä tilanteissa viranomaisen vaatimuksesta. Muutamien maiden, Suomea paljon vanhempienkin demokratioiden, viranomaiset eivät siis mitenkään enää suosi tiettyjä tapoja. Muutos on alkanut. Kaiken lisäksi muutamissa maissa on opittu lisää - todennäköisesti kampaavat nyt aika tarkkaan keitä viranomaisten omissakin joukoissa on.

Se miten valtiovalta suhtautuu missäkin maassa on muuten sellainen asia josta tiedotetaan tulijoille lähtömaissa asti - sana kulkee somessa ja tietystihän "avustusjärjestöt" konsultoivat, ja sitten voidaan esittää toiveita minne pääsisikään - siitäkin hölöttivät. Suomi on tietysti kärkilistalla, tietyissä tapauksissa - enkä nyt kirjoita alkuunkaan seksuaalivähemmistöistä ja muista oikeasti vainotuista :D
 
Viimeksi muokattu:
Kävin eilen työn puolesta Helsingissä kuuntelemassa briiffin YLE:n kriisiviestinnästä, eli toiminnoista kriisi- ja poikkeusoloissa. Samalla valottivat sitä, mitenkä tiedottaminen tapahtuisi tilanteessa jossa valmius- ja puolustustilalainsäädäntöä ryhdyttäisiin panemaan vireille. Eli YLE:n sodan ajan toimintoja esittelivät. Samalla käsiteltiin myös yhtiön turvallisuuskulttuuria ja kaikkea tähän liittyvää. Sanoisin että oli erittäin mielenkiintoista kuultavaa. Ja ainakin minulle oli ahaa -elämys havaita, että ihan tosissaan ovat näitä asioita miettineet ja suunnitelleet todella pitkälle.
 
Ja ainakin minulle oli ahaa -elämys havaita, että ihan tosissaan ovat näitä asioita miettineet ja suunnitelleet todella pitkälle.

Tulitko johtopäätökseen että jotain on opittu syksystä 2015? Hitto jos minä olisin päässyt mukaan, olisin kysellyt kaikenlaista. Riippuu tietysti millaiset poikkeusolot ovat ja mikä on niiden syy.

Yksi heikoin lenkki ovat toimittajat. Ei siinä paljon tilojen turvallisuus auta jos esimerkiksi Euroopan laajuisen ***smin kohdalla alettaisiin suoltaa poliittisesti värittynyttä paskaa.

Venäjän aggressioiden kohdalla toimisivatko järkevämmin, poislukien myyrät.
 
Viimeksi muokattu:
Tulitko johtopäätökseen että jotain on opittu syksystä 2015? Hitto jos minä olisin päässyt mukaan, olisin kysellyt kaikenlaista. Riippuu tietysti millaiset poikkeusolot ovat ja mikä on niiden syy.

Yksi heikoin lenkki ovat toimittajat. Ei siinä paljon tilojen turvallisuus auta jos esimerkiksi Euroopan laajuisen ***smin kohdalla alettaisiin suoltaa poliittisesti värittynyttä paskaa.

Venäjän aggressioiden kohdalla toimisivatko järkevämmin, poislukien myyrät.

Saatiinhan ne mamut mukaan tähänkin kommenttiin. Ei, mamutusta eikä siihen liittyviä asioita käsitelty. Puhuttiin YLE:n roolista tilanteessa jossa Suomi joutuisi sotilaalliseen kriisitilanteeseen jonka seurauksena sodan uhka olisi selviö. Kuuntelin esitystä, joka käsitteli YLE:n varautumista, suojaustoimenpiteitä ja sodan ajan tiedostustehtävää. Enempää en asiasta sano, koska tieto ei ole julkista.
 
Saatiinhan ne mamut mukaan tähänkin kommenttiin.

Kyllä ja tietysti. Mediassa ja näyttää olevan osa viranomaisistakin niin kovapäisiä että tehdyt virheet ja tulevat ongelmat ohitetaan huomiotta. Asiasta kuuluisi muistuttaa myös Yleisradiota säännöllisin väliajoin - ja tiedän että sellainen on kiusallista niille joilta asiaa pitäisi tentata.

Ei, mamutusta eikä siihen liittyviä asioita käsitelty.

Miksi ei vaikka sotaa saattaa edeltää yhteiskunnan sotkeminen esimerkiksi laittomalla maahantulolla jostain ilmansuunnasta - tai **** terrorismi? Ettei toistettaisi mediamyrskyn virheitä.

Puhuttiin YLE:n roolista tilanteessa jossa Suomi joutuisi sotilaalliseen kriisitilanteeseen jonka seurauksena sodan uhka olisi selviö. Kuuntelin esitystä, joka käsitteli YLE:n varautumista, suojaustoimenpiteitä ja sodan ajan tiedostustehtävää.

Sodan ajan tiedotukseen minäkin luotan ja siihen varautumiseen.
 
Viimeksi muokattu:
Back
Top