612-marssi & anarkistit

Nuijamies

Kersantti
Uskoisin, että kun viimeiset 30-vuotta on poliitikot ja media toitottanut vain natsien vastustavan nykyistä maahanmuuttopolitiikkaa, niin pari pahnanpohjimmaista sen on uskonut. Kyllä mainokset vaikuttavat, ei niitä muuten isolla rahalla tehtäisi.
No se ainakin tiedetään että Venäjä ruokkii molempia laitoja. Anarkiaa ja mellastusta yhteiskuntaan. On meillä kuitenkin vielä 5,6 miljoonaa kohtalaisen tolkun ihmistä.
 

Teräsmies

Respected Leader
Noh. Olen tämän ajatukseni esittänyt jo aiemminkin, mutta tulkoon taas.

Kun ennen itsepäisyyspäivää tulee julki laaja pedofiliarinki ja pari terrorismiyritystä identtisellä modus operandilla niin jotain täytyy nopeasti keksiä.

Ja silloin kansallisvaltioita muun muvassa siirtolaisuutta aktivoimalla heikentävien tahojen oikeasti paras kaveri eli natsi on huudettava taas hätiin.

Vaihdetaan vaihdetta varovasti kakkoselle ottamalla aidot liput mukaan niin huomion siirto itse asiasta on taattu.

Ja syyllinen on sama kuten aina aiemminkin eli valkoinen lihaasyövä ja pieruillaan ilmaston tuhoava mies.

Huomatkaa että pohjoismaista vastarintaliikettä johdetaan Ruotsista käsin, jossa tällainen operaatio on pitänyt olla jo pitempään käynnissä, että saadaan ihmiset pitämään mölyt mahassaan siirtolaisvyörystä huolimatta. Kun eihän kukaan halua olla natsi.

Ajatelkaas miten heikoilla kompromettoituneet päättäjät olisivat, ellei heille annettaisi tällaista epäsuoran tulen tukea?

Mykkäset, Sipilät ja Orpot voivat laulaa kauniisti että "saan olla niin natsista kiitollinen, kunhan vain osoittaa muistaisin sen..."
Eihän tuohon mitään salaliittoa tarvitse kehitellä koska tälläkin foorumilla on muutama "1488" juttuja heitellyt kirjoittelija. Useamminkin kuin muutaman kerran on kirjoiteltu hekumallisesti uusista sisällissodista yms, niitä ei nähdä ikävinä asioina vaan lähinnä toivottavina.
 
Viimeksi muokattu:

Mili

Majuri
No se ainakin tiedetään että Venäjä ruokkii molempia laitoja. Anarkiaa ja mellastusta yhteiskuntaan. On meillä kuitenkin vielä 5,6 miljoonaa kohtalaisen tolkun ihmistä.
Siksi ihmettelenkin miksi ihmisiä ajetaan väkisin tiettyyn suuntaan. "Vain Putinia kannattamalla voit saada maahanmuuttoa järkevämmäksi", desantti, media ja poliitikot kuiskailee ihmisten korviin. No, sitten olen putinin porukoissa, monet saattaa ajatella.
 

Rauhantekijä

Respected Leader
Onko kukaan kysynyt, miksi jotkut suomalaiset ovat kaiken ajan jälkeen viime vuosina katsoneet aiheelliseksi alkaa marssia tuollaisten tunnusten alla?
Tarkastelussa tulee katsoa millaista porukkaa sen natsilipun kanssa marssii. Natsiaate tuottaa näille henkilöille vallan tunnetta. Olen vakuuttunut, että vallan tunteen he saavat ainoastaan natsismista. Käänteisesti se tarkoittaa, että vallan kahvaan ei ole päästy millään muulla alueella tai ympäristössä. Miksi ei ole päästy, tulee tietysti pohtia hieman tarkemmin?
Toisaalta jos parlamentaariseen valtaan ei ole mitään kapasiteettia, niin kyllähän se antaa aika huonon ennusteen menestyksestä muun kansan keskuudessa. Voisivat lopettaa koska ennuste on huono.
.
 

elso

Kenraali
BAN
Suomi taisteli ja kommunismia että natseja vastaan. Sekä puna- että natsilippujen heiluttelu itsenäisyyspäivänä on vastenmielistä. Kyllä ne edustavat aivan samaa pahuutta.
Ehkä tässä on sit se, että punalippujen alla esiintyi niin monenlaista suuntausta, joista osa oli myrkyllisiä ja muut vain kokonaisuudessaan "heikosti toimivia", niin tätä ei sitten osata yhdistää miksikään yksiselitteiseksi pahuudeksi.

Tietysti jos vaikkapa stalinismilla olisi yhtä selkeät ulkoiset tunnusmerkit kuin natsismilla, niin tilanne voisi olla vähän eri?
 

ILoveEU

Majuri
Ehkä tässä on sit se, että punalippujen alla esiintyi niin monenlaista suuntausta, joista osa oli myrkyllisiä ja muut vain kokonaisuudessaan "heikosti toimivia", niin tätä ei sitten osata yhdistää miksikään yksiselitteiseksi pahuudeksi.

Tietysti jos vaikkapa stalinismilla olisi yhtä selkeät ulkoiset tunnusmerkit kuin natsismilla, niin tilanne voisi olla vähän eri?
Kommunismi on natsismin suhteen vain kolikon toinen puoli. Eli samaa sontaa.

Nykyaikana on pulpahtanut pinnalle ajatus, että " kommunismia ei vain toteutettu oikein". Sellainen ideologinen valkopesu käynnissä.

Ihmiset eivät ole, eivätkä olleet käytökseltään kommunismin ideologiaa seuraavia, joten valtion pakkokeinot ovat aina kommunismissa väistämättä edessä.

Se, että toimiko kommunismi "heikosti" jossain kylässä tai valtiossa, ei poissulje sitä, etteikö ideologia kokonaisuudessaan olisi mätä ja vaarallinen.

Eli se joka marssii punalipun alla, on aktiivinen toimija, joka puskee vaarallista ideologiaa. Tällainen henkilö ei eroa ollenkaan siitä toisesta, joka marssii hakaristilipun alla.
 
Viimeksi muokattu:

johan6

Majuri
Historiaa tuntevana ihmisenä minulle nousee mielikuva siitä että punaisten lippujen rivistössä (ja perässä) kulkee murhaajat sekä heidän kannattajansa. Suomessa on aikoinaan hyökätty punaista lippua heiluttaen laillista yhteiskuntaa sekä kansanryhmiä vastaan ja syyllistytty joukkomurhiin jne. Nämä historialliset totuudet muistaen meillä on enemmän aihetta vastustaa sosialististen murhaajien punaisia lippuja kun muutaman typerän hörhön heiluttamaa natsipunalippua. Nekään (siis natsiliput) eivät kuulu suomalaisuuteen. Poliisi toimi asiallisesti poistaessaan ne suomalaisten vapautta ja Suomen itsenäisyyttä kunnioittavasta marssirivistöstä.

P.S. En näe tarpeelliseksi tunnuksien kieltämistä. Tietoisuus siitä että punaisten lippujen taustalta löytyy aina murhaajien sekä heidän kannattajiensa joukot/kannattajat muistuttaa minua itsenäisyyden merkityksestä.
 

Ottoville

Ylipäällikkö
Suomessa on aikoinaan hyökätty punaista lippua heiluttaen laillista yhteiskuntaa sekä kansanryhmiä vastaan ja syyllistytty joukkomurhiin jne. Nämä historialliset totuudet muistaen meillä on enemmän aihetta vastustaa sosialististen murhaajien punaisia lippuja kun muutaman typerän hörhön heiluttamaa natsipunalippua.
Totta, mutta tuota lippua ei ole käytetty vuoden 1918 toukokuun jälkeen.


Nuo murhamiehet siirtyivät käyttämään toista lippua.

 

johan6

Majuri
Totta, mutta tuota lippua ei ole käytetty vuoden 1918 toukokuun jälkeen.Nuo murhamiehet siirtyivät käyttämään toista lippua.
Vuoden 1918 peruslähtökohtia olivat:
- itsenäinen Suomi
- laillisen yhteiskuntajärjestyksen puolustajat
- Pietarista johdettujen bolsevikki-kapinallisten vallankumouksen ulottaminen Suomeen.

Ikävä kyllä viimeksi mainitut saivat houkuteltua mukaan kapinaansa suomalaisia sosialisteja. Muutenhan kansallinen kehitys olisi todennäköisesti mennyt meillä samaan kaavaan Ruotsin kanssa. Olen lisäksi lukenut niin paljon Suomen ja Venäjän historiaa ettei kannata lähteä väittämään/todistamaan etteikö bolsevikkien johdolla olisi toteutettu laajoja kansanmurhia kaikkialla Venäjällä. Siis muuallakin kuin Suomessa.

Mutta, kaikille löytyy edelleenkin kannattajansa. Jopa noille punalippuja heiluttaville murhaajillekin. Olivatpa he ideologisilta taustoiltaan sosialisteja tai kansallissosialisteja.
 

Leaderwolf

Ylipäällikkö
Halusinkin siis nyt tietää, tarkoitettiinko tuolla punaisella leijonalipulla, eli aikanaan hallituksen lipulla, valkoisia jääkäreitä, ja suojeluskuntia, laillisen hallituksen puolustajia. Ennen lipun värin vaihtoa. Vaikka valkoisetkin syyllistyivät raakoihin kostotoimiin, niin muistettakoon että kun kostetaan, niin silloin toinen osapuoli on yleensä syyllistynyt samaan raakuuteen aiemmin tätä kostajaa kohtaan. Joten punaisten ideologiaa kannattavien kannattaisi olla vain ihan hiljaa, kun oma historia on verenpunainen.

edit. sanavirhe

edit 2. Ja hiljaisella tarkoitan, ettei yritä pestä omaa historiaansa, ja korostaa toisen pahoja tekoja, jotka ovat yhtä omien tekojensa kanssa. Yli meni kummallakin, punaiset ja valkoiset tekivät asioita, jotka eivät sotaan kuulu. Mutta vain toinen puoli puolusti Suomea, suomalaisia, laillista hallitusta, ja meidän tulevaisuuttamme vapaana kansana.
 

PekkaSavo

Ylipäällikkö
Halusinkin siis nyt tietää, tarkoitettiinko tuolla punaisella leijonalipulla, eli aikanaan hallituksen lipulla, valkoisia jääkäreitä, ja suojeluskuntia, laillisen hallituksen puolustajia. Ennen lipun värin vaihtoa. Vaikka valkoisetkin syyllistyivät raakoihin kostotoimiin, niin muistettakoon että kun kostetaan, niin silloin toinen osapuoli on yleensä syyllistynyt samaan raakuuteen aiemmin tätä kostajaa kohtaan.
Äärivasemmisto sen silloinkin aloitti.
 

Kapiainen

Respected Leader
Hakaristilippujen poistaminen oli ehdottomasti ainoa oikea teko, se olisi pitänyt vain tehdä vieläkin nopeammin.
Samoin poliisin olisi mielestäni pitänyt jättää lupa myöntämättä PVL:n ja sen peesaajien kulkueisiin. Se/ne edustaa monessakin mielessä sellaisia asioita, arvoja ja taustavaikuttajia jotka ovat Suomen kannalta erittäin kielteisiä.

Samoin olisi syytä näkyvämmin huomioida myös se että "antinatsien" kulkueessa heilui hyvin näkyvästi mm. stalinismiin ja sen ajan muuhun kommunismiin suoraan viittaavia lippuja ja tunnuksia. Pidän niitä julkisissa kulkueissa ja mielenosoituksissa yhtä vastenmielisinä kuin hakaristilippujakin.
Myös tälle kulkueelle olisi poliisin pitänyt mielestäni jättää lupa antamatta.

Molempien kulkueiden luvat olisi helposti voinut evätä yleisen turvallisuuden vaarantumisella. Molemmilla osapuolilla on siitä jo aiempia näyttöjä.
Poliisin (Valtion) olisi syytä jo ymmärtää ottaa selvästi tiukempi kanta näiden molempien tahojen pelleilyyn - vielä kun se on mahdollista!
 

hansai

Supreme Leader
Hakaristilippujen poistaminen oli ehdottomasti ainoa oikea teko, se olisi pitänyt vain tehdä vieläkin nopeammin.
Samoin poliisin olisi mielestäni pitänyt jättää lupa myöntämättä PVL:n ja sen peesaajien kulkueisiin. Se/ne edustaa monessakin mielessä sellaisia asioita, arvoja ja taustavaikuttajia jotka ovat Suomen kannalta erittäin kielteisiä.

Samoin olisi syytä näkyvämmin huomioida myös se että "antinatsien" kulkueessa heilui hyvin näkyvästi mm. stalinismiin ja sen ajan muuhun kommunismiin suoraan viittaavia lippuja ja tunnuksia. Pidän niitä julkisissa kulkueissa ja mielenosoituksissa yhtä vastenmielisinä kuin hakaristilippujakin.
Myös tälle kulkueelle olisi poliisin pitänyt mielestäni jättää lupa antamatta.

Molempien kulkueiden luvat olisi helposti voinut evätä yleisen turvallisuuden vaarantumisella. Molemmilla osapuolilla on siitä jo aiempia näyttöjä.
Poliisin (Valtion) olisi syytä jo ymmärtää ottaa selvästi tiukempi kanta näiden molempien tahojen pelleilyyn - vielä kun se on mahdollista!
Laki ei taida mahdollistaa tuollaista tulkintaa?
 

Kapiainen

Respected Leader
Laki ei taida mahdollistaa tuollaista tulkintaa?
Millaista tulkintaa??
Käytännössä poliisi voi jättää luvan myöntämättä vaikka partiolaisten soihtukulkueeseen.
Ei tässä mitään muuta ongelmaa ole kuin viranomaisten aivan liian pehmeä ja varovainen linja näihin asioihin.

Asian voi miettiä vaikka näin:
Kokeeko perheenisä ja -äiti turvalliseksi viedä 3- ja 5-vuotiaat lapsensa iltakävelylle samalle kadulle jolla PVL ja/tai punatunnuksia heiluttelevat tyypit osoittavat mieltään?
Jos on syytä edes epäillä vastauksen olevan "ei", on perusteet lupien eväämiseen olemassa.
 
Top