612-marssi & anarkistit

Kapiainen

Respected Leader
Nyt pitää muistaa, että hallitukset vaihtuvat aika ajoin, ja joskus - hamassa tulevaisuudessa - voi tulla kohdalle sellainenkin, joka ei edusta omaa ajatusmaailmaa sitten vähääkään.

Ehkei kannata kusta omille muroille.
Totta kyllä tämäkin - toisaalta, meikäläinen on hallituksen kuin hallituksen takana työn puolesta, niin kauan kuin kyseessä on laillinen hallitus. Tosin kaikenlaisia hallituksia en ole valmis palvelemaan. Silloin on vaihtoehtona lopettaa hommat.
 

miikkaj

Kenraali
BAN
miekkarit ja esimerkiksi erilaiset keskustelualustat ovat hyviä paikkoja kertoa mikä asioissa mättää.

Maailmanhistorian aikana mitään merkittävää muutosta ei tule organisoitumalla jonkin rajatun "safe space"-alueen sisälle. Tässä kerätään paraikaa motivaatiota kunnon koitoksiin kaduilla, koska hakaristiliput eivät saa mitään rakentavaa keskustelua eli Pipilän, Sokolovin ja Orpanan sormen heristelyä ja perinteista Antifanttien valitushaikuja. Sitten ihmetellään melkein yhteen ääneen että "miten tässä näin pääsi käymään? En olisi missään muotoa olisi uskonut että Soomessa tälläinen olisi mahrollista?" Odotan että samanlaista maton alle lakaisua tullaan näkemään mitä Malmössä on eli kranaatteja viskellään vähän väliä ja jokaisella matulla on mutka vyön alla, jotta pääsee purkamaan turhautumistaan kilpailevia musuja ja ruotsalaisia rasisteja kohtaan, ja sitten meedia spinnaa tarinoita tuiki tuttuihin yksittäistapausten muotoon ja torutaan matuja kuin jotain oltaisiin kouluttamassa sisaruksia olemaan tappelematta keskenään.
 

miheikki

Greatest Leader
Rivikusijoista tuli mieleen Lokan postaus reilu viikko sitten.

https://www.facebook.com/junes.lokk...Tv_E0lKHnYKtx6TVSodbUTJd8h1KK4YBRwqX0JqdQtM4U

Junes Lokka shared a post.
28 November at 16:33 ·

Ranskassa on ollut jonkin aikaa Keltaiset liivit -liike vastustamassa polttoaineveroja ja Sisäministeriön käsky on ollut että heidät pitää pamputtaa kuoliaaksi ja syyttää äärioikeistoa sotkusta
Osa poliiseista kuitenkin tukee liikettä ja julkaisee SoO-tyylisiä kuvia
Suomessa kun hommaforum ja punkinfinland kertovat meille, että poliisin käskyjä pitää aina noudattaa, niin pitääkö tässä noudattaa niiden pamputtajien vai noiden tukijoiden käskyjä ettei tule niskoittelusyytettä


Collectif Autonome des Policiers Île de France - CAP IDFLike Page
25 November at 18:21 ·
#OPERATIONGILETSJAUNESPOLICE
If you too are in distress in the police because of career management, lack of resources, lack of staffing, lax justice decisions, ...
See more
· See original ·
Rate this translation
 

BarrelNut

Eversti
Varmaan ollut jo täällä mutta koska hauska:

 

miheikki

Greatest Leader
Keronen jatkaa...

https://www.facebook.com/Justifer?f...Mt0bGRmJJP2srAT1lSIWePBQ1N8psRxbgGDZRzkhr1IGT


Jiri Keronen
10 hrs ·

Meikä aikoo jauhaa taas natseista. Se johtuu siitä, että meikä on (taas) krapulassa ja aina, kun olen krapulassa, olen levoton ja tykkään mölistä vihamielisiä. Lisäksi tuo helvetin Iltalehti tuossa selittää, miten "natsiliput liehuivat Helsingissä".
Niin, ne vittu kolme lippua, jotka kytät ottivat välittömästi pois. Sama kuin uutisoitais, että kikkelit liehuivat Helsingissä, kun joku itsensäpaljastaja pääsi putkaan.
Veikkaan, että media oikeasti tietää pelaavansa uusnatsien puolella, mutta ne eivät välitä siitä. Tämä johtuu siitä, että raha on tärkeämpää kuin totuus ja liehuvat natsiliput myyvät paremmin kuin se, että poliisi osoitti olevansa auktoriteetti tässä maassa ja uusnatsien on pakko totella tai itkeä ja totella.
On faktaa, että PVL nimenomaisesti pyrkii pelottelemaan ihmisiä ja esittämään olevansa varteenotettavampi järjestö kuin se on. Tämä on vahvistettu sekä PVL:ltä vuotaneesta sisäisestä strategiaa käsittelevästä kirjeenvaihdosta että järjestön perustaja Esa Holapan suusta. Ilman median myötämielisyyttä ja yhteistyötä PVL ei saisi koskaan aikaiseksi mitään, eikä kukaan edes tietäisi näiden dorkien olemassaolosta.
Media noudattaa jokaista piirua myöten PVL:n julkituota strategiaa. Suomalainen kohumedia ja tunnejournalismi on PVL:n ylivertaisesti tärkein liittolainen.
Totuus on, että pelkästään meikän, eli tällaisen ruman koukkunokkapellen, kaveripiiri on ylivertaisesti vahvempi kuin PVL niin poliittisesti, sotilaallisesti kuin myös taloudellisesti. Herra Kerosen kaveripiirissä on siis ylivertaisesti enemmän aseita, rahaa ja poliittista valtaa kuin koko PVL:llä. Ja tämä on muuten kiistämätön fakta. Jos PVL lähtisi tekemään jotain vallankumousta, pelkästään yhden oululaisen kynäniskan kaveripiiri voisi estää sen ilman, että tulee edes hikeä pintaan.
Niin pitkään kuin toimitte uusnatsien PR-siipenä, olette uusnatsien puolella, vaikka miten kuvittelisitte olevanne heitä vastaan. Jos haluatte oikeasti vastustaa PVL:ää, kannattaa esimerkiksi lukea heidän strategiansa, koska muuten toimitte kuin päättömät kanat ja pelaatte heidän puolellaan.
 

Hallinkorva

Ylipäällikkö
No ainahan ne kuvissa näyttävät siltä kuin olisivat rivissä kusella selkä kameraan päin.

SoO-partion ydinjoukon ainakin Pikku-Huopalahdessa pari vuotta sitten muodostivat virolaiset / vironvenäläiset.

Mika Ranta on vakaumuksellinen kansallissosialisti ja Odinin soturien perustaja, yhdeksän vuoden ajan hän oli SVL:n tukijäsen. Hän komeilee yhdessä Johan Bäckmanin kanssa Reformi-listalla Lapissa.
 

H.A

Kersantti
Dmitry Gurbanovin twitterissä:

"Suomi 2018: Itsenäisyyspäivänä on isompi tappelu linnanjuhlissa kuin kadulla."

:ROFLMAO:
 

PekkaSavo

Ylipäällikkö
Leikki sikseen. Fakta on se, että kansa tarvitsee varaventtiilin; miekkarit ja esimerkiksi erilaiset keskustelualustat ovat hyviä paikkoja kertoa mikä asioissa mättää. Näihin on fiksua olla puuttumatta, vaikka poliisilta palaiskin "iltalomat".

Ongelma on siinä että on tahoja jotka haluavat vahingoittaa toisiaan ja provosoida. Ja niitä tahoja saatetaan agitoida niiden toimesta jotka ovat jossain sivulla tai jopa ulkomailla. Hiukan eri luokkaa riskeiltään kuin "vihapuhe" jonka aika monet kuitenkin haluaisivat kieltää. Vahingoittaminen ei voi olla varaventtiili.

Olisiko ratkaisu sitten kovemmat rangaistukset sekä toisten ihmisten että omaisuuden vahingoittamisesta jos ne tapahtuvat mielenosoitusten yhteydessä?

Jos ei niin miksi ei?
 
Viimeksi muokattu:

VanhaPate

Kenraali
Keijon tiedän ja seuraan, mutta ketä on Kärnä ja nuo kaksi muuta?

Kärnä on Keskustan poliitikko, joka tuurasi eduskunnassa Paavo Väyrystä.

Dimitri Gurbanov on omien sanojensa mukaan vapaa toimittaja ja äärioikeistoasiantuntija. Taitaa mennä luokitukseen äärivasemmistolainen, joka on saanut twitterissä jonkinlaisen turvallisuuspoliittisen asiantuntijan statuksen. On yhteyksiä anarkistiporukoihin.
Dimmu on syntynyt Neuvostoliitossa ja Suomeen eksynyt Israelin ja Ruotsin kautta, jos en ihan väärin muista.

Iikka Kivi on oululainen stand up koomikko ja ilmeisesti vihervasemmistolainen feministi, joka twiittailee herkästi päivän tapahtumista ideologiansa mukaan.
 
Viimeksi muokattu:

Ottoville

Ylipäällikkö
Hakaristilippujen poistaminen oli ehdottomasti ainoa oikea teko, se olisi pitänyt vain tehdä vieläkin nopeammin.

Miksi.


Ainoa asia millä he saivat näkyvyyttä oli tuo poistaminen, tänä vuonna.
Toden näköisesti homma meni juuri heidän käsikirjoituksen mukaan.
Kannetaan lipua, jolla saadaan huomiota.

Jos olisi annettu vain jätkien marssia, ei uutista.


Nyt ” natsit” veivät media pisteet 100-0,:facepalm:
 

Rauhantekijä

Respected Leader
@Kapiainen: Hakaristilippujen poistaminen oli ehdottomasti ainoa oikea teko, se olisi pitänyt vain tehdä vieläkin nopeammin.
Siksi että poistamalla ne liput, niitä ei ole esillä mediassa. Maissa joissa natsilipun esittäminen on kielletty, ei ole vastaavanlaista ongelmaa. Se mikä toimii muualla toimisi myös Suomessa.
.
 

hansai

Supreme Leader
Ihmisoikeusprofessori hakaristilippujen kieltämisestä: ”Rangaistavaa pitäisi olla rikollinen mieli

Firenzen yliopiston Euroopan yliopistollisen instituutin kansainvälisen lain ja ihmisoikeuksien professori Martin Scheinin sanoo vastustavansa pistemäisiä kriminalisointeja. Kommentti liittyy Suomessa käytävään keskusteluun kansallissosialististen tunnusten esittämisen kieltämisestä.

Scheinin huomauttaa, että kuvallisen symbolin kuten hakaristin käyttö voi asiayhteydessään ja käyttäjän tarkoitusperät tutkien itsessään olla kansanryhmää vastaan kiihottamista, ilman sanallista viestiäkin.

”Yleisesti ottaen vastustan pistemäisiä kriminalisointeja, koska rangaistavaa pitäisi olla rikollinen mieli eikä sen ulkoiset ilmenemismuodot. Siksi ennemmin jo kriminalisoitu kiihottaminen kansanryhmää vastaan kuin uusi pykälä hakaristin näyttämisestä”, hän kirjoittaa Twitterissä.


Kansallissosialistien nousivat puheenaiheeksi itsenäisyyspäivänä, kun poliisi takavarikoi kansallissosialistien kulkueelta hakaristilippuja.

Perjantaina muutama kansanedustaja vaati, että natsien tunnusten esittäminen julkisesti kiellettäisiin. Sisäministeri Kai Mykkänen (kok) muistutti Iltalehden haastattelussa, ettei ehdotus hakaristien julkisen esittämisen kieltämisestä lailla ole täysin uusi. Oikeus- ja sisäministeriön työryhmä on jo selvittänyt kiellettyjen ääriliikkeiden tunnusten kieltämistä.

Presidentti Tarja Halonen sanoi lauantaina olevansa asiassa ”keltaisilla valoilla”.

”Olen keltaisilla valoilla siinä, että voisi katsoa, auttaisiko se asioiden selvittämiseen. Toisaalta eihän kiellot auta: arvot pitää sisäistää, sillä lainsäädännöllä ei voida kovin voimakkaasti ohjata ihmisiä hyvään”, hän kommentoi Ylen Ykkösaamussa.

Demokratian ja populismin tutkija Emilia Palonen puolestaan linjasi perjantaina, että itsenäisyyspäivän tapaus osoittaa sananvapauden ja sen rajojen toimivan.

https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/26...pujen-kieltamisesta-rangaistavaa-pitaisi-olla
 
Top