9.00 pistooli 2008 (eli Glock)

pstsika

Haukka
Minulla timeri antaa paljon, paljon parempaa tuplissa Glockilla kuin FN:llä (ja tuplien lisäksi kaikessa muussakin). Tosin, Glockilla on takana NN x harjoitusta verrattuna FN:ään, mutta sama oli aika lailla ensi treeneistä alkaen.

Samoín. Glockin suuntautuvuus on parempi kuin FN:llä. Rekyylinhallinta on myös paremmalla tasolla, koska peukalohanka on lähempänä luistia ja tähtäimetkin soveltuvat paremmin nopeatempoiseen ammuntaan, koska ne ovat matalammalla. Lisäksi Glock on noin 300 grammaa kevyempi.

FN on ihan käyttökelpoinen pistooli asevelvollisuusarmeijalle, mutta suuri osa vuonna 2013 käytössä olevista palveluspistooleiksi tehdyistä pistooleista on kuitenkin parempia.

Ei mitään, ”tavalliselle nurmiporalle” on toimita varmuudella ja painolla (kevyt kantaa) vain merkitystä .

Koska paineen alla ilman riittävää harjoittelua (> 1000 laukausta/vuosi), laukaukset nyitään maaliin ja sen ympärille aivan yhtä hyvin aseesta riippumatta.

Jep. Teräsrunko on monessa tapauksessa ns. kuollutta painoa, joka ei tarjoa mitään etua polymeerirunkoon nähden. Päinvastoin. Kysymys olikin lähinnä retorinen.
 

commando

Kenraali
Sanoisin että pistoolin suuntautuvuus on enemmän kiinni jokaisen omista käsistä, muodoista ja kämmenen koosta. Joku saattaa väittää hyväksi ja joku ei niin hyväksi. Onneksi uusissa pistooleissa onkin jo vaihdettavia kahvapaloja. Suurin ongelma Glockissa on minusta liukas kahva, joka onkin PV:n ostamassa mallissa korjailtu RTF2-kahvalla ja tietysti omaan 3. polven Glockkiin voi laittaa kahvateippejä lisäämään pitoa.
 
Top