Ahvenanmaa

TheRomanRuler

Luutnantti
Nämä maat eivät olisikaan ongelma, mutta Venäjän (Neuvostoliiton) kanssa on tehty erillinen sopimus.
Venäjä keksii casus bellin mistä tahansa. Riittää että saadaan länsimaat sopimuksen purkamisen taakse niin sillä ei ole oikeen mitään väliä mitä Venäjä ajattelee, niitä vastaanhan tässä puolustaudutaan. Ukrainan sota on nyt poliittisesti hyvä aika purkaa ainakin venäjän välinen sopimus.
 

Tierna

Luutnantti
Ahvenanmaalaisten reserviläisyhdistyksestä


https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000009276361.html


” ITSENÄISYYSPÄIVÄNÄ uusi reserviläisyhdistys oli jo mukana seppeleenlaskussa ja jakoi kukkia ahvenanmaalaisille veteraaneille. Ahvenanmaalla on elossa vielä seitsemän veteraania: yksi mies ja kuusi naista.

”Se oli meille erittäin tärkeää. Luulen, että veteraanitkin arvostivat sitä. Se oli ensimmäinen kerta, koska Ahvenanmaalla ei ole ennen ollut lainkaan reserviläistoimintaa”, sanoo Ålands reservister -yhdistyksen hallituksen jäsen Henrik Rundqvist.”


” Nyt Rundqvist kertoo kuulleensa pelkästään positiivista palautetta yhdistyksen perustamisesta.

”Ihmiset ovat ymmärtäneet, että maailma on muuttunut. Ahvenanmaalla keskustellaan siitä, miten meidän puolustuksemme on hoidettu. Miten voin osallistua, ja mitä tehdään, jos jotain tapahtuu?” ”
 

Huge68

Alikersantti
Ajattelin kesälomanreissun yhteydessä aloittaa Maarianhaminan valvontakonsulaatin purkutyöt, jos ovat jo käynnissä, otan osaa niihin. Oletteko toiminnassa mukana?:solthum:
 
Top