Anna meille Puola, anna meille Suomi, anna meille tähtitaivas

Puhutaan, että Venäjällä ei ole strategiaa. Kyllä on. Venäjän tuli suomettaa Euroopan maat ja ulottaa Venäjän imperiumi Amerikan vastapainoksi Lissaboniin Atlantin rannalle. Tavoitteen saavuttamisessa piti käyttää energia-asetta sekä sotkeentumista maiden sisäpolitiikkaan ja luoda käskytys- ja yhteistyölinja koko Euroopan äärioikeistoon ja äärivasemmistoon (anarkistit).

Osittain tavoitteissa on onnistuttu. EU:ta pyritään poliitttisesti hajottamaan samoista heikoista kohdista kuin Natoakin: Unkarista, Kreikasta, Italiasta ja rahan avulla Kyproksesta. Erilaisia kansalaisliikkeitä saadaan putinisteiksi käyttämällä hyväksi näiden nationalismia ja Bryssel-inhoa ja korostamalla pankkimaailman väärinkäytöksiä ja maiden epäitsenäisyyttä suhteessa Euroopan "liittovaltioon" (jota ei ole eikä tule), vapaakauppasopimuksesta Yhdysvaltain kanssa tehdään pelottava mörkö jne.

Rahalla on aika hyvin päästy eteenpäin. Kun suomalaiset miettivät pohjoista Sallan rataa rakennettavaksi, Venäjä tarjoutui heti antamaan rahaa hankkeeseen. Mukavaahan se on saada junayhteys Alakurtista niin Helsinkiin kuin Rovaniemelle.

Putinin peli ja keinot ovat paljastuneet Georgian ja viimeistään Ukrainan myötä. NATO on suunnitellut ja harjoitellut ns. nopean toiminnan Baltiaan vihreiden miesten varalle.

Ranskan kansalliselle rintamalle ja Marine le Penille povataan vyöryvoittoa Ranskan seuraavissa vaaleissa. Puolue on Venäjän ja Putinin ylin ystävä ja samalla EU:n pahin vastustaja. Enkä Putin, Venäjä ja le Pen saavuttavat yhdessä tähtitaivaan ja uuden aamuruskon, mutta muu Eurooppa helvetin.

 
Olen huomannut täällä että kaikki vihjailut Putlerin laajentumishaluista, seuraavista siiroista koskien maita jotka kuuluvat Natoon torpataan. Torpataan sanomalla että se on muuten Nato maa. Keskustelu siitä aiheesta loppuu siihen.
Pitäisikö ajatella laajemmin. Out of the box kuten amerikan serkku sanoo.
Sodankäynnin tavat muuttuvat, ja nytkään Venäjä ei ole Ukrainassa. Virallisesti. No, mistäs näistä tietää,mutta ehkä se Naton haastaminen onkin lopullinen tavoite. Keinoilla joita ei olla ennen nähty. Nato on Venäjää voimakkaampi suorassa sotilaallisessa konfliktissa. Se täytyy hoitaa jotenkin muuten.

Numeraalisti kyllä. Ilman Usan osallistumista jää kyllä tällä hetkellä hyvin nirkoiseksi se suorituskyky. Venäjä ei pelkää eurooppalaisia, amerikkalaisia ainakin varovat.
 
Onhan sekin mahdollista, että isänmaamme liitetään loppujen lopuksi Venäjään, poistuu siinä muutama ongelmakin samalla...

Olisiko mieleinen lopputulos?
 
Ei sitä voi tietää onko mieleinen tai kenenkään mieleinen, tänä päivänä pohtien ei olisi! Katsos, niin moni asia muuttuu tulevina aikoina ennennäkemättömiin asentoihin...

Ei tuollaisessa asiassa tarvi pitempää harkintaa täysjärkinen Suomalainen ihminen. Sen varmasti tietää.
 
  • Tykkää
Reactions: jak
Ranskan kansalliselle rintamalle ja Marine le Penille povataan vyöryvoittoa Ranskan seuraavissa vaaleissa. Puolue on Venäjän ja Putinin ylin ystävä ja samalla EU:n pahin vastustaja. Enkä Putin, Venäjä ja le Pen saavuttavat yhdessä tähtitaivaan ja uuden aamuruskon, mutta muu Eurooppa helvetin.


Vanha kansakin sen tiesi:
"Aamurusko, päivän pasko."
 
Ranskan kansalliselle rintamalle ja Marine le Penille povataan vyöryvoittoa Ranskan seuraavissa vaaleissa. Puolue on Venäjän ja Putinin ylin ystävä ja samalla EU:n pahin vastustaja. Enkä Putin, Venäjä ja le Pen saavuttavat yhdessä tähtitaivaan ja uuden aamuruskon, mutta muu Eurooppa helvetin.
Ei taida ihan lennossa mennä
http://yle.fi/uutiset/ovensuukyselyt_sarkozyn_oikeistopuolue_johtaa_ranskan_aluevaaleja/7883074
Ulkomaat 22.3.2015 klo 21:09 | päivitetty 22.3.2015 klo 21:39
Ovensuukyselyt: Sarkozyn oikeistopuolue johtaa Ranskan aluevaaleja
Marine Le Penin johtama äärioikeisto jäämässä kakkossijalle.

Nicolas Sarkozy Kuva: Ian Langsdon / EPA

Entisen presidentin Nicolas Sarkozyn oikeistolainen UMP-puolue ja sen kumppanit johtavat Ranskan aluevaaleja ensimmäisellä kierroksella, ovensuukyselyt kertoivat sunnuntai-iltana.

Ranskan äärioikeisto, Marine Le Penin johtama Kansallinen rintama, ei ovensuukyselyiden perusteella siten näyttänyt yltävän vaalien suurimmaksi puolueeksi. Maahanmuuttoa vastustava eurokriittinen äärioikeisto oli ollut vaaleja edeltävissä mielipidekyselyissä ennakkosuosikki.

UMP oli kahmimassa lähes 30 prosenttia äänistä, kun Kansallinen rintama oli saamassa 24-26 prosenttia äänistä. Kauas hännille jäivät Ranskaa hallitsevat sosialistit, jotka näyttivät kärsivän rökäletappion ja saavan vain 19-21 prosenttia äänistä.

Lähteet:

Reuters
 
Paavo Lipposen mielestä Suomi kuului Neuvostoliiton etupiiriin

Sellaiseenko piiriin pitää kuulua? o_O
Venäjän kielen osaville olisi iltalukemista tosiasioista Rostov-na-Donu eläkkeläisten hädänhuudosta ja epätoivosta. Joko ruoka tai lääkkeet. Tämä on jo yli vuoden vanha kirjoitus, nyt tilanne on moninkertaisesti huonompi.
http://democrator.ru/problem/8613/8613

Edit. Poistin keskustelun Lipposta kannattavan vatnitsan ja minun välillä. Vatnitsan mielestä "lipposta pitää äänestää kun hän aijaa meidän asioita", minä muistutin hänelle tosiasioista Venäjällä ja miten hyvä ettei Lipponen tuo tätä Venäjä tänne, kun se koittuu sitten meidän kuolemaksi.
 
Viimeksi muokattu:
Aina kun tapaan vatnitsan, varsinkin vanhemman sukupolven vatnitsan, niin ne ylistää sitä Lipposta.
- Meidän pitää äänestää lipposta, se ajaa meidän asiaa-,kiteyttää vatnitsa.
- Anteeksi kenen asiaa?-, kysyn.
- No meidän, venäläisten-,
- Täh? Millä tavalla? Mitä sinä henkilökohtaisesti saanut Lipposen kautta Suomessa? Maksetaanko sinulle joku lisämaksu venäläisyydestä vai? Sinä saat suomalaista minimi eläkettä, eikä sitä nälkäeläkettä, mitä Venäjällä sun ikäinen mummo saa ja mietti ostaako lääkkeitä vai ruokaa, sinun minimi eläkettäkin riittää sinulle, jos elää säästeliästi, jopa kerran vuodessa matkustamiseen Välimerelle, auton pitämiseen, nettimaksuun, puhelimeen, lääkkeisiin ja jopa uusin kenkiin, takkiin ja alusvaatteisiin. Sinä mietit syötkö sinä tänään kalaa vai lihaa, ja syöt vihanneksia ja hedelmiä. Et elää leveästi, koska sinä saat minimieläkettä, et voi ostaa kenties merkkilaukkua, mutta et sinä sellaista kaipakaan, et voi syödä ravintoloissa, mutta tuskin edes haluat syödä siellä, koska pidät kokata itse, mutta sinä voit huoletta hakeutua sairaalaan jos verenpainesi nousee liika tai ylipäänsä sairastut pahasti ja sulta otetaan iso verikuvaa ym näytteet, tehdään EKG ja tarvittaessa myös varjoainekuvataan päättäsi yms. Moniko venäläinen vanhus voi haaveilla sellaisesta? Oletko unohtanut miltä näyttävät venäläiset sairaalat? Jopa juopot voivat elää Suomessa ihmisarvoista elämää, tietenkin se on erittäin kallista juodaa ja polttaa, mutta omapa valinta. Mutta kukaan ei heittää heidät pois liian herkästi kadulle.
- Minä en asuu Venäjällä, minä asun Suomessa! - huudahtaa vatnitsa.
- Aivan. Siksi sinun täytyy olla edes hiukan kiitollinen sitä,ettei tätä maata johtaa vain tälläiset kremli-stasi-paavo-lipposet, vaan onneksi on olemassa muitakin järkevia ja rehellisia suomalaisia.
Tässä vaiheessa vatnikit yleensä huudahtavat "Suomessa on velka!". Venäjällä ne huutavat "Amerikassa on velka!"

Mutta se on jo aivan eri tarina. Kerron tämän lähinnä sen takia, että kannattaa muistuttaa kaikille kieroutuneille vatnikeille ja suomalaisille hyödyllisille idiotteille yms Venäjän faneille ainakin nämä tosiasiat.

Venäjän kielen osaville vosi antaa iltalukemista tosiasioista Rostov-na-Donu eläkkeläisten hädänhuudosta ja epätoivosta. Tämä on jo yli vuoden vanha kirjoitus, nyt tilanne on moninkertaisesti huonompi.
http://democrator.ru/problem/8613/8613

Sinällään ihan hyvä kirjoitus, mutta jotenkin tuntuu, että saarnaat väärälle yleisölle.
 
Tosta LePenista tuli mieleen, että hänet ylistetään erittäin paljon Venäjän natsimielisten ortodoksien keskuudessa. Siellä missä Duginia pidetään jumallalisena, ja hakatan otsat kipeäksi hänen kuviin, siellä on myös tuo Marina Le Pen, kakkosena. No, Putin myös, tietty.

Tuo nyyhky-kiihkomielinen-ortodoksisuus on kenties vastenmielisin ilmiö mitä tunnen. Siinä jos missään ihmisista tehdään elukoita, mutta ylimielisia ja vihasia elukoita.Varsinkin heidän luostarielämää suosivat ihmiset ja ns vanholliset ortodoksit. Itse en oikein erota heidät, minusta ne ovat kaikki samanlaisia hihhuleita, mutta juuri ortodoksisuus tappanut minusta kaiken kiinnostuksen uskontoja kohtaan.
 
Edit.
 
Viimeksi muokattu:
Aina kun tapaan vatnitsan, varsinkin vanhemman sukupolven vatnitsan, niin ne ylistää sitä Lipposta.
- Meidän pitää äänestää lipposta, se ajaa meidän asiaa-,kiteyttää vatnitsa.
- Anteeksi kenen asiaa?-, kysyn.
- No meidän, venäläisten-,
- Täh? Millä tavalla? Mitä sinä henkilökohtaisesti saanut Lipposen kautta Suomessa? Maksetaanko sinulle joku lisämaksu venäläisyydestä vai? Sinä saat suomalaista minimi eläkettä, eikä sitä nälkäeläkettä, mitä Venäjällä sun ikäinen mummo saa ja mietti ostaako lääkkeitä vai ruokaa, sinun minimi eläkettäkin riittää sinulle, jos elää säästeliästi, jopa kerran vuodessa matkustamiseen Välimerelle, auton pitämiseen, nettimaksuun, puhelimeen, lääkkeisiin ja jopa uusin kenkiin, takkiin ja alusvaatteisiin. Sinä mietit syötkö sinä tänään kalaa vai lihaa, ja syöt vihanneksia ja hedelmiä. Et elää leveästi, koska sinä saat minimieläkettä, et voi ostaa kenties merkkilaukkua, mutta et sinä sellaista kaipakaan, et voi syödä ravintoloissa, mutta tuskin edes haluat syödä siellä, koska pidät kokata itse, mutta sinä voit huoletta hakeutua sairaalaan jos verenpainesi nousee liika tai ylipäänsä sairastut pahasti ja sulta otetaan iso verikuvaa ym näytteet, tehdään EKG ja tarvittaessa myös varjoainekuvataan päättäsi yms. Moniko venäläinen vanhus voi haaveilla sellaisesta? Oletko unohtanut miltä näyttävät venäläiset sairaalat? Jopa juopot voivat elää Suomessa ihmisarvoista elämää, tietenkin se on erittäin kallista juodaa ja polttaa, mutta omapa valinta. Mutta kukaan ei heittää heidät pois liian herkästi kadulle.
- Minä en asuu Venäjällä, minä asun Suomessa! - huudahtaa vatnitsa.
- Aivan. Siksi sinun täytyy olla edes hiukan kiitollinen sitä,ettei tätä maata johtaa vain tälläiset kremli-stasi-paavo-lipposet, vaan onneksi on olemassa muitakin järkevia ja rehellisia suomalaisia.
Tässä vaiheessa vatnikit yleensä huudahtavat "Suomessa on velka!". Venäjällä ne huutavat "Amerikassa on velka!"

Mutta se on jo aivan eri tarina. Kerron tämän lähinnä sen takia, että kannattaa muistuttaa kaikille kieroutuneille vatnikeille ja suomalaisille hyödyllisille idiotteille yms Venäjän faneille ainakin nämä tosiasiat.

Venäjän kielen osaville vosi antaa iltalukemista tosiasioista Rostov-na-Donu eläkkeläisten hädänhuudosta ja epätoivosta. Tämä on jo yli vuoden vanha kirjoitus, nyt tilanne on moninkertaisesti huonompi.
http://democrator.ru/problem/8613/8613

Paavo Lipposesta löytyy mainintaa Wikipediasta...
Entisen suurlähettilään Alpo Rusin Vasemmalta ohi -kirjan mukaan Lipposen ja DDR:n Stasin väliset kontaktit alkoivat vuonna 1969 ja Lipponen vuoti vuosina 1969–1972 Länsi-Saksan sosialidemokraattien asioita DDR:n tiedustelulinjan diplomaateille.[43] Kirjan mukaan Lipposen Stasi-peitenimi oli Mungo ja hänen koodinsa oli XV/326/71.[44] Lipponen on myöntänyt olleensa DDR:n tiedustelupalvelun Stasin manipuloinnin kohteena 1970-luvulla.[45] Entisen taistolaisen Ilkka Kylävaaran Taistolaisuuden mustan kirjan mukaan Lipponen on Tiitisen listalla.[46] Alpo Rusin mukaan Lipposella oli peitenimi, koodi ja avattu operaatio myös Neuvostoliiton KGB:ssä.[43]
Näiden tausta-aineistoja ovat sosialistit peitelleet ja piilotelleet sisäministeriössä ja SUPOssa. Mutta huomattavan paljon Lipposen uraan liittyy yhteensattumia DDR:n ja Venäjän suuntiin..aina viimevuosien Itämeren kaasuputkihankkeen konsultointia myöten jne.. Lipposen taustoista löytyy myös yhtymäkohtia Erkki Tuomiojan tekemään törkeään maanpetokseen Zavidovo-vuodon yhteydessä.
 
Toivottavasti sinä et ole koko yleisö. Jotenkin tuntuu näin.

PS Olen erittäin tyytyväinen, jos saan stasi-kommarit hermostumaan :cool:

Tarkoitan sitä, että ei sinun meille kannata kirjoittaa. Siitä ole mitään hyötyä. Kannattaisi koettaa saada tuo taottua vatnitsojen kalloon.

Meillä oli varuskuntapappi, joka lähti sotilasuralle kun kyllästyi vanhuksiin, jotka "olisi kehuneet saarnaa vaikka puhelinluetteloa olisi lukenut!"
 
Toivottavasti sinä et ole koko yleisö. Jotenkin tuntuu näin.

PS Olen erittäin tyytyväinen, jos saan stasi-kommarit hermostumaan :cool:

Juuri näin.
Tännekin kirjoittee varsin aktiivisesti näiden kyseisten sosialististen maanpettureiden uudemman sukupolven "re-inkarnaatiot". He ovat juuri sitä samaa aivotonta yhteiskunnan saastekuonaa jota pörrää huumepäissään itsenäisyysjuhlien mellakointien yhteydessä yms.
 
Tarkoitan sitä, että ei sinun meille kannata kirjoittaa. Siitä ole mitään hyötyä.
Jotkut sosiopatit, koulukiusajat tai muuten vain häröt, jos jokin asia ei tuntuu mukavalta tai vaivaa, alkavat koota kuviteltuja "me" joukkoja. Ne kuvittelevat että piilouttaminen "joukkojen taakse" antaa heille kokoa, he näyttäisivät pelottovammalta. Sieltä jostain jostain selkien takaa ne osittavat luisevalla sormella " tuo, tuo se on!"

Kirjoittaja SJ, sinä olet vain kirjoittaja SJ, joten ole ystävällinen ja puhuu vain omasta itsestään. Voi olla niinki, ettei moni antaakaan sinulle lupaa puhua hänen puolestaan.

Liiallisella toisten ihmisen konktrollilla, keskustelun ohjaamisella ja jopa tukahduttamisella takana on usein pelko. Mitä sinä pelkä SJ, Mietti.
 
Jotkut sosiopatit, koulukiusajat tai muuten vain häröt, jos jokin asia ei tuntuu mukavalta tai vaivaa, alkavat koota kuviteltuja "me" joukkoja. Ne kuvittelevat että piilouttaminen "joukkojen taakse" antaa heille kokoa, he näyttäisivät pelottovammalta. Sieltä jostain jostain selkien takaa ne osittavat luisevalla sormella " tuo, tuo se on!"

Kirjoittaja SJ, sinä olet vain kirjoittaja SJ, joten ole ystävällinen ja puhuu vain omasta itsestään. Voi olla niinki, ettei moni antaakaan sinulle lupaa puhua hänen puolestaan.

Liiallisella toisten ihmisen konktrollilla, keskustelun ohjaamisella ja jopa tukahduttamisella takana on usein pelko. Mitä sinä pelkä SJ, Mietti.

SJ tuskin on koulukiusaaja, psykopaatti tai edes yön susi.

Noin kohteliaasti sanottuna samoja juttuja ei kannata mouhota joka ketjussa.
 
Ei taida ihan lennossa mennä
http://yle.fi/uutiset/ovensuukyselyt_sarkozyn_oikeistopuolue_johtaa_ranskan_aluevaaleja/7883074
Ulkomaat 22.3.2015 klo 21:09 | päivitetty 22.3.2015 klo 21:39
Ovensuukyselyt: Sarkozyn oikeistopuolue johtaa Ranskan aluevaaleja
Marine Le Penin johtama äärioikeisto jäämässä kakkossijalle.

Nicolas Sarkozy Kuva: Ian Langsdon / EPA

Entisen presidentin Nicolas Sarkozyn oikeistolainen UMP-puolue ja sen kumppanit johtavat Ranskan aluevaaleja ensimmäisellä kierroksella, ovensuukyselyt kertoivat sunnuntai-iltana.

Ranskan äärioikeisto, Marine Le Penin johtama Kansallinen rintama, ei ovensuukyselyiden perusteella siten näyttänyt yltävän vaalien suurimmaksi puolueeksi. Maahanmuuttoa vastustava eurokriittinen äärioikeisto oli ollut vaaleja edeltävissä mielipidekyselyissä ennakkosuosikki.

UMP oli kahmimassa lähes 30 prosenttia äänistä, kun Kansallinen rintama oli saamassa 24-26 prosenttia äänistä. Kauas hännille jäivät Ranskaa hallitsevat sosialistit, jotka näyttivät kärsivän rökäletappion ja saavan vain 19-21 prosenttia äänistä.

Lähteet:

Reuters

Huonomminkin olisi voinut mennä. Le Penin vaalivoitto ja Kansallisen rintaman siirtyminen suurimmaksi puolueeksi olisi ollut katastrofi koko Euroopalle. Sarkozy joutuu kuitenkin hankalan paikan eteen. UMP joutuu tulemaan toimeen sosialistien kanssa, jos aikoo johtaa maata. Toivottavasti pystyvät siihen ja Le Pen joukkioineen saadaan pidettyä aisoissa (demokratian menetelmin).


Ulkomaat 23.3.2015 klo 6:13 | päivitetty 23.3.2015 klo 7:24
Ranskan äärioikeisto sai taas historiallisen äänisaaliin
Ranskan aluevaalit vahvistavat maan oikeistopuolueiden asemaa. Ex-presidentti Nicolas Sarkozyn johtama oikeistolainen UMP-puolue keräsi vaalien ensimmäisellä kierroksella suurimman äänisaaliin. Historiansa parhaan tuloksen teki myös toiseksi tullut äärioikeistolainen Kansallinen rintama.
 
Jotkut sosiopatit, koulukiusajat tai muuten vain häröt, jos jokin asia ei tuntuu mukavalta tai vaivaa, alkavat koota kuviteltuja "me" joukkoja. Ne kuvittelevat että piilouttaminen "joukkojen taakse" antaa heille kokoa, he näyttäisivät pelottovammalta. Sieltä jostain jostain selkien takaa ne osittavat luisevalla sormella " tuo, tuo se on!"

Kirjoittaja SJ, sinä olet vain kirjoittaja SJ, joten ole ystävällinen ja puhuu vain omasta itsestään. Voi olla niinki, ettei moni antaakaan sinulle lupaa puhua hänen puolestaan.

Liiallisella toisten ihmisen konktrollilla, keskustelun ohjaamisella ja jopa tukahduttamisella takana on usein pelko. Mitä sinä pelkä SJ, Mietti.

Jätitkö sattumoisin lukematta ne kohdat jotka jätit pois quotesta?

Ja jos kielen ymmärtämisessä tökkii, niin kokeillaan vielä yhtä tapaa: Et sinä täällä kenenkään mieltä muuta, koska täällä useimmat ovat jo valmiiksi samaa mieltä sinun kanssa!


Edit: Hei muut! Sanokaa esitänkö minä asiani jotenkin väärin?
 
Viimeksi muokattu:
Jätitkö sattumoisin lukematta ne kohdat jotka jätit pois quotesta?

Ja jos kielen ymmärtämisessä tökkii, niin kokeillaan vielä yhtä tapaa: Et sinä täällä kenenkään mieltä muuta, koska täällä useimmat ovat jo valmiiksi samaa mieltä sinun kanssa!


Edit: Hei muut! Sanokaa esitänkö minä asiani jotenkin väärin?
Et esitä. Kielimuuri.
 
Huonomminkin olisi voinut mennä. Le Penin vaalivoitto ja Kansallisen rintaman siirtyminen suurimmaksi puolueeksi olisi ollut katastrofi koko Euroopalle. Sarkozy joutuu kuitenkin hankalan paikan eteen. UMP joutuu tulemaan toimeen sosialistien kanssa, jos aikoo johtaa maata. Toivottavasti pystyvät siihen ja Le Pen joukkioineen saadaan pidettyä aisoissa (demokratian menetelmin).


Ulkomaat 23.3.2015 klo 6:13 | päivitetty 23.3.2015 klo 7:24
Ranskan äärioikeisto sai taas historiallisen äänisaaliin
Ranskan aluevaalit vahvistavat maan oikeistopuolueiden asemaa. Ex-presidentti Nicolas Sarkozyn johtama oikeistolainen UMP-puolue keräsi vaalien ensimmäisellä kierroksella suurimman äänisaaliin. Historiansa parhaan tuloksen teki myös toiseksi tullut äärioikeistolainen Kansallinen rintama.

Poliittinen viesti oikeaan suuntaan. Kyseessä on nimittäin ranskalaisten sisäpoliittinen valinta.. Maassa lienee enemmistö saanut jo tarpeekseen siirtolaisväestöä hyysäävästä vihersosialistisesta politiikasta.
 
Back
Top