Anti Material Rifles - raskaat kiväärit

ctg

Greatest Leader
Kertoisitko meille ei-vihkiytyneillekin?
Anti materiaali, eli vehkeiden tuhoaminen, taikka vahingoittaminen. Kohteina voi olla kännykästä tutka-kalustoon, kylmäkoneet, ilmastointikoneet, generaattorit, akut, miinat, IEDt ja niin edelleen. Pehmeä kohde ei ole tällä listalla. Kyse on sabotoinnista taikka tarpeestä käyttää voimaa pysäyttää vaikka esimerkiksi VBIED.

Normaali jakoaseella tämä voi olla hieman turhauttava toimenpide, mutta raskas kivääri tuo sitten kantamaa, voimaa, ja kalibeerin mikä on tarpeeksi massiivinen kuljettamaan r-ainetta kohteeseen, taikka se on muokattu läpäisemään ja sytyttämään kohteen sisällä pienehkö tulipalo.

PST-ohjustin taikka kiväärikranaatti voi ajaa samaa asiaa, mutta ne on automaattisesti siinä destructive device luokassa.
 

ctg

Greatest Leader
Antimatter
noun
Physics
noun: antimatter; noun: anti-matter
  1. matter consisting of elementary particles which are the antiparticles of those making up normal matter.


An anti-materiel rifle (AMR) is a rifle that is designed for use against military equipment (materiel), rather than against other combatants ("anti-personnel").
 
  • Tykkää
Reactions: PSS

Patu

Majuri
Noniin, tämä offtopic voidaan varmaan lopettaa, kun myös @ctg hoksasi homman juonen!

Joku mode voi korjata ketjun otsikon oikeaksi. :geek:
 

ctg

Greatest Leader
.450 Bushmaster. Raskas kuin .458 SOCOM taikka .50 Beowulf. Osuma tiputtaa ukon taikka ison elukan kertaheitolla, mutta maalit sotilastoiminnassa voivat olla kantaman ylärajoissa, luodin menettäessä vauhtia rajusti 200 metrin jälkeen.

Mielenkiintoinen ammus jonka Jeff Cooper kehitti 5.56 NATOn korvaajaksi. Osuma auton moottorin saa aikaan vakavia vaurioita. Tosin sähköauto aikana se voi olla haastellista.

 

Zero The Hero

Kersantti
Raskaille kivääreille tulee 20-30-luvulla luultavasti käyttöä kauko-ohjattuja tai autonomisia taisteluvehkeitä vastaan. Pienempiä taisteluroboja ei ainakaan toistaiseksi ole panssaroitu kuin kevytaseita vastaan jotta liikkuvuus pysyy hyvänä.
 
Top