Bannit ja varoitukset

YJT

Majuri
Jos modet lukitsette ketjun, voisitteko vaivautua edes kertomaan miksi suljitte sen sen sijaan että suljette sen hiljaa ja itse ihmettelen että miksi ei kukaan ole vastannut?
Jos löytää syyn lukita ketju, ei maksa kovin suurta aikaa ja vaivaa ennen lukitsemista kertoa syyn toiminnalle.

Ihme meininkiä.
Olen samaa mieltä; avoimuus synnyttää parempaa fiilistä ja varmasti olisi myös keskustelun laatua ylläpitävä tekijä. Samoin bannien kanssa; olisi hyvä jos banneista tulisi jonkinlainen perustelu esim tähän ketjuun; oletan että jonkinlainen varoitussysteemi joka tapauksessa on olemassa jossa vähintään yksityisesti varoitetaan, että nyt aletaan olla niillä rajoilla. Jos syntyy vaikutelma että ketjuja lukitaan ja banneja jaetaan randomilla tai esim henkilösyistä eikä keskustelun sisällön perusteella, niin se voi rajoittaa ihmisten halua osallistua keskusteluun ja erityisesti kertomasta mielipiteitään varsinkin tulenaroista aiheista.

Toki foorumin ylläpito määrittelee säännöt ja muut joko sopeutuvat niihin tai lähtevät läiskimään; foorumin ylläpitäminen ja moderointi ei ole mitään demokratiaa. Mutta tätä ketjua kun lukee niin on selvästi havaittavissa että herättää närää.

Mutta ylläpito päättää linjanvedosta, ei siinä mitään.
 

Huhta

Ylipäällikkö
ELSO 2.0
Uskoisin, että ylläolevassa tapauksessa on iskenyt ihan yksinkertaisesti moderaattorin laiskuus, kun tarkempaa ei ole ilmoitettu. Tuskin mitään henkilökohtaista @Protheon_93 , vaan yksinkertaisesti halu ohjata keskustelu jo olemassaoleviin ketjuihin, kuten Kärkipoliitikkojen vahtimisketjuun. :)
 
Troolaamisen ja psykoosin rajalinja on häilyvä. Jos kyse ensimmäisestä, niin sitä tekevät häipyvät kun huomio loppuu.

Nelikirjaiminen nimimerkki sai ilmeisesti permaa? Aika piffiläinen ratkaisu.
 
Viimeksi muokattu:
Top