Black lives matter (BLM)

Ilmeisen vanha juttu jo, mutta aina yhtä ajankohtainen ja tärkeä:


Pekka-pelikorttien on nähty uusintavan kolonialistista kuvastoa ihmisroduista ja niiden eriarvoisuudesta. Korttien nimenmuutoksella pyrittiin pääsemään eroon pelin herättämistä syrjivistä mielikuvista, mutta korttien rasistinen kuvasto jäi ennalleen. Pekka-kortteja voidaan pitää haitallisena lastenkulttuurina syrjintää uusintavan kuvastonsa ja pelimuodon vuoksi.

 
Keijo Kaarisade on jo Geisha-kuulien, Mozartin-pallien ja Tupla-patukoiden kimpussa. https://twitter.com/keijomedia?lang=en

Todellisuudesta on tullut niin hullu, että Keijon Kaarisatamista ei pysty enää erottamaan journalismista, hallituksen politiikasta, joistain kansan(demokraattisista)liikkeistä...

ikävä sanoa, mutta Keijo alkaa puuduttaa. Saman toistoa ilman uudistumista. Syy ei ole Keijossa vaan siinä, että todellisuus on mennyt äärivasemmalta Keijon ohi. Kyynisinkin sarkasmi ja ironia tuntuu todellisuuden laimennetulta versiolta.
 

On aavistuksen pitkä video mutta jos ei näin pyhänä ole muuta tekemistä niin suosittelen, eritoten jos kieli taipuu ja populaarikulttuuri on jollain tasolla hallussa.

Summa summarum: Jäbät vuokraavat CHAZ/CHOP sotalordi Razin kämpän Airbnb:stä ja lähettävät 1/4 mustan tiiminjäsenensä CHAZ/CHOP:iin. Pari kertaa oikein nauratti ääneenkin.
 
Back
Top