Black lives matter (BLM)

Luulen että ampujalla on tumma hipiä. Tästä vaan revitään kaikki mahdolliset otsikot koska BLM. Jos ja kun asia selviää niin asia vaietaan kuoliaaksi. Tuttujuttu show.

IL kertoo:
Toistaiseksi ampumisella ei kuitenkaan tiedetä olevan yhteyttä Johnsonin aktivismiin.

Britannian yleisradioyhtiö BBC:n haastattelema Johnsonin ystävä epäilee, että tapaus liittyy aktivismin sijaan ennemmin jengiväkivaltaan. Ystävä ei usko Johnsonin olleen hyökkäyksen kohde.

Ystävän mukaan Johnson oli ampumisen tapahtuma-aikaan juhlissa.
 
Neljää mustaa miestä epäillään nyt Johnsonin ampumisesta. Johnsonin Taking the Initiative -puoluetta vaivaa amerikan tauti eli puolue vaatii poliisin rahoituksen lopettamista.


Tässä on vissiin takana samanlainen ajattelu, kuin silloin kun joku haluaa jonkin julkisen palvelun yksityistetyksi. Tällöin sopivia kontakteja omaava henkilö voi junailla yksityistettäväksi halutun palvelun rahoituksen leikattavaksi. Tällöin saadaan helposti tekosyy yksityistämiselle, kun "Julkisena palvelu ei toimi ja on tehotonta!" Eli poliisien rahoitusta halutaan leikata ja siirtää rahoitusta "poliittisesti sopivien" toimijoiden käyttöön (sosiaalityöntekijät varmaankin äänestävät "oikein", toisin kuin poliisit?). Samalla saadaan savustettua "poliittisesti epäkorrekteja" henkilöitä töistä. Ennen pitkään poliisien toimnta kärsii ja saadaan tekosyy korvata loputkin poliisit poliittisesti sopivammilla henkilöillä.
 

Helsingin poliisille moitteet Black Lives Matter -mielenosoituksesta, kaksi poliisia meni mukaan valokuvaan – ”Poliisin tulee toimia niin, että toiminta ulospäin näyttää puolueettomalta”

:rolleyes:
1622106679291.png
 

 
"Mää niin mahrottomasti hämmästysin, että poliisimiehen pitää toimia puolueettomasti".


Ja täältä ratkaisun alkuperäiseen tekstiin: https://www.oikeusasiamies.fi/r/fi/ratkaisut/-/eoar/4428/2020
 
Sopii epäillä.
Voi olla. Ehkä alkoivat ajatella että mitäs jos toiset poliisimiehet ja -naiset ovatkin jossain bensanhinta, Fixit tms. mielenilmauksessa virnistelemässä että "KOKO AMMATTIKUNTA SEISOO TÄMÄN TAKANA"

Puolustusvoimat ja poliisi, ne eivät saa tehtävissään osallistuia yhtikäs mihinkään poliittisiin ilmauksiin. Tehkööt vapaa-ajallaan mitä tahansa ja somessa ilman virkapukua mutta instituutioiden sotkeminen ja halventaminen, sitä jotkut kutsuvat mädättämiseksi.

Suomessa luotetaan poliisiin. Sitä luottamusta yritetään häiritä.
 
Hymy perseeseen kun kadulla on epämääräinen mielenilmaus, meniskö perille, myös Helsingin poliisiin?

Tässäkin tapauksessa se oli epämääräinen. Mielenilmausten syy oli ulkomaalainen huumeiden väärinkäyttäjä joka kuoli mitä todennäköisimmin juuri huumeiden vuoksi. Tapahtumat oli suunnattu, juurikin länsimaissa (kas kas miksi?) poliisia ja esivaltaa vastaan. Sinne sitten kaksi tomppelia(?) hassuttelemaan.

Seuraava tempaushan voi olla vaikka donetskista organisoitu.

Aivan varmaa että autoilun kohdalla nähdään vaikka millaista. On sitä jolla
on motiivit kohdallaan ja on niitä joilla ei varmasti ole.
 
Taponen näköjään väkisin ymmärtää väärin kaiken mikä ei sovin hänen omaan ideologiaansa. Ehkäpä joku esimies kertoo taposelle et kyllä nyt meidän tulee siis oikeasti muuttaa vähä käytäntöjämme ja emme voi enää poseerata BLM kylttien kanssa tai muidenkaan vastaavien kylttien kans. Typerä mies
 
Taponen näköjään väkisin ymmärtää väärin kaiken mikä ei sovin hänen omaan ideologiaansa. Ehkäpä joku esimies kertoo taposelle et kyllä nyt meidän tulee siis oikeasti muuttaa vähä käytäntöjämme ja emme voi enää poseerata BLM kylttien kanssa tai muidenkaan vastaavien kylttien kans. Typerä mies
Onko Taponen kuvassa virkapuku päällä vai mikä tuo on? Trollailee siellä minkä ehtii, ei edes häpeä!
 
Taattua Taposta. Tässä arkistojen kätköistä: https://yle.fi/uutiset/3-7520779

Väittää varmaan edelleen ettei Suomessa ole katujengejä, kun ne on vaan "löyhiä kaveriporukoita" eikä niillä ole edes jäsenkortteja.
Meidän kylällä on kolme katujengiä, paikallinen nuorosotyöntekijä on näin maininnut, helsinki sitten on oikea toivioretkeläisten paratiisi jos siellä tosiaankaan ole yhtään jengiä :D
 
Back
Top