Brexit ja sen seuraukset

Teemme päätökset tieteellisin perustein. Poliittisesta ajattelusta piittaamatta. Ei mainosmiehiä, eikä käärmeöljykauppiaita.

d41586-020-00012-9_17541084.jpg


Me hakkeroimme poliittisen järjestelmän, menemme takaovesta. Uudelleenohjelmoimme sen. Te puhutte julisteista. Minä muutan politiikan koko matriisin.

gettyimages-1167240512.jpg



Kun kaksi miljardia ihmistä syöttää dataa koko ajan, käyttäytyminen alkaa olla ennustettavaa.

ee1cde9f5c240bb89395174f1d39022f.png
Viittasin parlamenttivaaleihin, Labourin tappioon Corbyn ei ollut ihan syytön
 
Hitaalla stressman kävelyllä ja äänellä: onnea Iso -Britannia.
 
Tämän ei pitäisi olla kenellekkään yllätys. Joitain tämä kuitenkin tulee yllättämään. Sitähän kuultiin kaikenlaista öyhötystä siitä, kuinka Brexitin myötä rahoitusala jättää Lontoon. Just joo :D


"MIKÄ ihmeen brexit?

Näin voi kysyä Lontoon Cityssä, Euroopan tärkeimmässä finanssikeskuksessa.

Britannian tammikuun lopussa toteutunut EU-ero ja siihen yhä liittyvä epävarmuus eivät olekaan rampauttaneet Cityn liiketoimintaa, vaikka niin on pelätty.

”City kukoistaa”, Cityä hallinnoivan elimen johtajistoon kuuluva Catherine McGuinness kertoi viime viikolla HS:lle ja joukolle kansainvälisiä toimittajia.

...

SAMAAN aikaan Cityyn on syntynyt yli 20 000 uutta työpaikkaa. Seuraavien kymmenen vuoden aikana työpaikkoja uskotaan syntyvän 100 000.

Myös sijoittajat hakeutuvat yhä Lontooseen, ja teknologiayhtiöt ovat löytäneet Cityn. Se näkyy rakentamisen lisääntymisenä: teknofirmat haluavat toimistoja, joiden tiloja on helppo muunnella.

Cityssä ei uskota, että EU-pääkaupungeista löytyisi Lontoon Cityn haastajaa."
 
Britit vaatii tulevaisuudessa maahanmuuttajilta hyödyllisyyttä. Missä ne kansainväliset sopimukset on jotka velvoittavat Suomea mutta ei Brittejä?

Ei missään, koska sellaisia ei ole. Täällä härmässä vaikuttaa täydellinen kyvyttömyys keskustella työperäisestä maahanmuutosta ja pakolaisten auttamisesta, mikä kyvyttömyys keskustella johtuu taas siitä, että poliittiset päättäjät eivät kykene/osaa/halua tehdä päätöksiä, jotka toisivat tolkun tähän.

Pisteperusteinen työperäinen maahanmuutto, pakolaisten auttaminen leireillä, humanitäärinen pakolaisten vastaanotto kuten tähänkin asti.

Puurot ja vellit omiin kuppeihin, ei sen pitäisi olla vaikeaa. Mutta kun on. Jostain syystä. Ehkä nykytila sitten vaan palkitsee kaikkia: vihervasemmisto saa pelastaa maailman, ja nuivat saavat huutaa paheksuntaansa. Kunhan kukaan ei tee mitään järkevää asian ratkaisemiseksi.
 
BBC.n uutisessa pistetaulukko tarkemmin:
1582104977168.png
Työtarjous on siis oltava kaikissa tapauksissa ja kieltä osattava. Tuossa taulukossa tuloraja on alimmillaan noin 2000€, kurssista riippuen, jos hakeutuu aloille, joilla pulaa on. Jos on joku väitös, riittää tulotasoksi noin 2300€. Ekstraa, jos se väitös on ns. tekniikan puolelta (science, technology, engineering & mathematics).
Veikkaan, että omailmoitteinen "pyöränkorjausmekaniikka-väitöskirja" ei kelpaa.
 
TV-uutisissa kerrottiin esimerkki siitä uudesta pisteytyssysteemistä, että pitää olla 70 pistettä jotta saa työskennellä Britanniassa. Esimerkin professori sai juuri ja juuri kokoon 70 pinnaa. Joten hedelmänpoimijoilla ja muilla matalapalkkatyöntekijöille tulee kyllä lähtö niin että paukku käy.

Pisteytysjärjestelmässä maahanmuuttajan täytyy kerätä yhteensä 70 pistettä kyetäkseen työskentelemään Britanniassa. Pisteitä saa työtarjouksen laadun, tutkinnon, kielitaidon ja vuosipalkan mukaan. Mitä korkeampi osaaminen ja palkka, sitä enemmän pisteitä on jaossa.

Henkilö voi esimerkiksi saada 20 pistettä, jos hänen vuosipalkkansa on yli 25 600 puntaa, eli noin 31 000 euroa. Saman pistemäärän voi kerätä tohtorintutkinnolla tieteen, teknologian tai matematiikan alueella.
 
Back
Top